reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Olcia wciąganie brzucha nie jest szkodliwe :-) gorzej jakbyś ściskała brzuch paskami czy bardzo ciasnymi ciuchami, ale sama zauważysz ze za chwile nie da się wciągnąć a i sam odruch Ci minie :-) hihi cieszę się że humor Wam poprawiłam, mam nadzieję że nie ujęłam tego zbyt obrazowo ;-) co do dostawania ciuszków to ja miałam tak przy Tymku, moje dwie koleżanki urodziły wcześniej (różnice ok pół roku) i też miały synków więc obie obdarowywały mnie masą ubranek - kasy by nie wzięły więc ja co jakiś czas wpadałam do nich z upominkiem - a to ciuszek a to samochodzik, książeczka. Im było miło że ciocia o smykach pamięta a ja nie czułam wstydu że od nich ciągle coś dostaję.

wysłałam starego po lody:rofl2: jak chce mi TV na mecz zająć i bowar żłopać (co w nocy zaowocuje duszącymi bąkami i śmierdzącym oddechem na mej twarzy) to jakiś okup musi być :-p a co, nie będę brała wszystkiego na klatę za to przeklęte TAK parę lat temu :-D

reklama
Aika Ty takie teksty puszczasz, że zacznę mieć problem z nietrzymaniem moczu:-D:-D:-D znowu się uśmiałam.Mój tez browar spija, więc obie dziś śpimy w oparach.

Ja właśnie idę do łóżeczka, bo mi plery wysiadają od siedzenia przed komputerem dobranoc wszystkim do jutra.Pa pa.

Olcia odpoczywaj i ciesz się świeżością bo szybko minie :-D

nie powiem ze nie podłączyłabym się pod ten jego browar, łatwiej byłoby znieść aromaty gdybym i ja sama letko zalatywała ale cóż, porcja lodów złagodzi mój ból :-)

mój synek już pół dnia paraduje w moich butach, wybiera tylko te z obcasem... no będę go kochać bez względu na to jaką wybierze drogę ale wolałabym kochać też synową niż synowego :sorry2: Mam nadzieję że to tylko chwilowa fascynacja i wróci do zabaw samochodzikami. Jak mi zwędzi boa idziemy do psychologa :szok:

tymczasem idę zrobić mojej Drag Quin kolację

witam wszystkie moje mamusie w ten popoludniowy piatek , w koncu koniec tygodnia ostatnio w pracy tam mi sie nie chce siedziec :no: ze szok a tu jeszcze troche zostalo do porodu no ale rzeczywiscie nadrobic wszystkie wasze odpowiedzi to poprostu trzeba uciasc w ciszy i zapisywac bo tak szybko piszecie i tak duzo ze czlowiek nie nadrabia na czytanie
ELA @ 83 tak super mam 1 dzien roznicy zobaczymy ktora wystartuje pierwsza ;-)
na temat cioszkow ja tez mam jakos za 2 , 2,5 tygodnia wizyte na usg w szpitalu na dowiedzenia sie plci nie mowie ze bardzo bysmy chcieli z mezem dziewczynke mamy juz 2 letniego chlopca , fajnie by bylo mniec parke ale zobaczymy co bozia da najwazniejsze zeby bylo zdrowe:-)
IWONA 3004 fajnie ze tesciowa kupuje tobie wozek z pomoca mlodszej osoby ale bardziej bym ci radzila nawet zeby jej nie obrazic ze wzgledu na jej gust czy cos ?? wytlumacz jej, ze poprostu chcialabys jechac z nia jest to powazny zakup i raczek musi ci sei podobac to ty bedziesz nim czesciej jezdzic niz ona ale wiem jakie sa tesciowe:crazy::wściekła/y:haha takie moje stwierdzenie

reklama
Do góry