reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam nowe dziewczynki czytam czytam czytam ale się rozpisałyście...................
-j- no trzymam kciuki za ciebie i małego wodniczka:-)
dziewczyny jak dostaniecie esa od -j- to dajcie znać na bb bo ja też chcę wiedzieć:-D:-)
moje kochane dzieciaczki już w domku jak mi ich brakowało ........................... teg gadania biegania pokrzykiwania jest fajnie:-p
no i moje kochanie tak mieszkanko wysrzątało i tęsknił za nami.........:tak::tak:
no i jak wy dziewczyny możecie nie lubić rasowania????????????? no ale jak już tak nie lubicie a ja kocham to paczka i kierunek szczecin ja UWIELBIAM PRASOWAĆ:rofl2:

joe alex nasz domek który budujemy jest z poddaszem użytkowym o powierznia użytkowa domu to 166m2 , na dole salon,kuchnia, gabinet, dosyc duża łazienka a u góry 4 sypialnie w tym dwie z garderobami, i duża łazienka. Ale zamin bedę sie nim cieszyć to jeszcze ze dwa latka conajmiej potrwa.
a co do wczorajszego meczu to u mnie też było gorąco o mało mój M nie wyszedł z siebie:-)
Patrysia dziki za miłe słowa, szczerze mówiąc mam już dosyc tych chorób, mam nadzieje ze to sie juz skończy najgorsze jest to ze szkoda mi go było i nie poprosiłam o zastrzyki, a podanie antybiotyku to jest poprostu koszmar, strzykawką i to we dwoje :angry:

dziewczynki ja tezmam mnóstwo maskotek szoda mi ich wywalic wiec częśc stoi w pudłach na strychu bo zajęły by chyba cały pokój, nieznam nikogo w okolicy komu mozna byłoby podarować

MALINKA:-)No to dawaj adres;-)bo mam chyba z 4 pralki prania do wyprasowania:-)

A tak serio to fajnie ze juz jestes:tak::tak::tak:
Ja mam rodzine w Szczecinie:-D

BAJOREKAGA:-)U mnie z lekami jest wrecz odwrotnie:tak:Moje dziewczynki to chyba jakies male lekomanki:szok:Jak jedna jest chora i dostaje lakarstwa to druga placze ze tez chce:tak:Jak daje im kropelki to same sie klada i otwieraja dziobki;-)A jak gdzies mi uciekna(np do kuchni)i nie chca przyjsc spowrotem to wystarczy rzucic haslo"SYROP" i juz biegna jedna przez druga:tak::tak::tak:

witajcie dziewczyny wróciłam:tak:

witam nowe dziewczynki czytam czytam czytam ale się rozpisałyście...................
moje kochane dzieciaczki już w domku jak mi ich brakowało ........................... teg gadania biegania pokrzykiwania jest fajnie:-p
no i moje kochanie tak mieszkanko wysrzątało i tęsknił za nami.........:tak::tak:
no i jak wy dziewczyny możecie nie lubić rasowania????????????? no ale jak już tak nie lubicie a ja kocham to paczka i kierunek szczecin ja UWIELBIAM PRASOWAĆ:rofl2:

My też się cieszymy że wróciłaś...
A co do prasowania no to kolejny plus dla ciebie...:-D.
Napisz, jak wrażenia dzieci z ferii...

Dowikla, z tymi syropkami też jest tak u nas. Jak maluszek dostaje jakiś lek, starszy przybiega, żeby mu też coś dać. Zresztą, tak też jest jak z mężem bierzemy tabletki: oni też chcą...;-)

A ja jestem strasznie zła. Wczoraj wyrzucało mnie z BB, nie chciało mi połączyć, więc ostatecznie zrezygnowałam. Niestety, to samo dzisiaj... Brak już mi do tego cierpliwości...:no:

reklama
joe alex nasz domek który budujemy jest z poddaszem użytkowym o powierznia użytkowa domu to 166m2 , na dole salon,kuchnia, gabinet, dosyc duża łazienka a u góry 4 sypialnie w tym dwie z garderobami, i duża łazienka. Ale zamin bedę sie nim cieszyć to jeszcze ze dwa latka conajmiej potrwa.
A my budujemy parterowy, bez poddasza użytkowego... 147m2.
A można wiedzieć, ile już wydaliście na jego budowę...?

Do góry