reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Olica a badania robilas ? Co miesiac masz takie plamienia ?

quote]

Nigdy nie miałam plamien między @.

Teraz biorę antybiotyk i jestem chora (ostre zapalenie gardła).
Antybiotyk biorę od piątku a plamienia dostałam w niedzielę.....

W środę gin mnie pewnie nie zbada....bo jak ?
No chyba, że się podmyję na dosłownie 5 sekund przed startem na fotel WRRRRR

reklama
No jasne leć do lekarza.Ja kilka lat temu też miałam plamienie które trwało kilka dni i z dnia na dzień było większe aż zrobią się z tego @ nie wiadomo skąt bo byłam w środku cyklu.
Lekarz mnie zbadał mimo krwawienia,oczywiście przyczyna tych plamień i krwawienia nie jest znana gin powiedział że tak czsami jest i zapisał mi wtedy tabletki antykoncepcyjne ale kazał je zacząć brać dopiero jak ustanie krwawienie.
W końcu do lekarza idzie się wtedy jak coś jest nie tak.Leć i nie daj lekarzowi zbagatelizować swojego problemu.

Jak przeżyłaś to badanie? TZn taki dyskomfort, że miałaś jakby okres i jak tu usiąść na fotelu ?

Spytałaś go czy mimo to Cię zbada czy jak?

Ja w środę idę do gina z tym krwawieniem, a jest takie normalne jak przy rozkręcającym się @.....

I niewiadomo czemu mialaś takie plamienie w srodku cyklu?
Ja tez jestem w środku cyklu.
Teraz powinna być owulacja a nie okres, okres mialam 2 tyg temu.....

quote]

No chyba, że się podmyję na dosłownie 5 sekund przed startem na fotel WRRRRR

wez sobie kup chusteczki odświezające do higieny intymnej i zrob taki myk, ze przed samym wejsciem idziesz do kibelka, doprowadzisz wszystko do ładu i si!:-):tak:

ja to dzis np.nic nie mam tylko rano taka kropka koloru "budyn czekoladowy":-Dnie wiem co robic...zadzwonilabym do przychoni takiej innej gdzie ponoc przyjmuje i ew.dojeszcze innej gdzie się wczesniej leczylam, ale jeszcze żeby bylo malao to moj tel. się zwalił!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::szok:mnatko co za dzien!
teraz tylko czekanie na męża mi zostalo!

julitko gdzie ty bylas tyle czasu???????????

marzenixx kochanie jak to powiedziala jedna z dziewczyn: nowy cykl nowe rozdanie!!!!!!!!!!!!!

lolitko tak mi ciebie szkoda...przytulam mocno!

olca moze te plamienia z powodu nadrzerki

Dziewczyny nie wiem co mam teraz robic? czy ja mam te plamienia liczyc jako @? bo jesli tak to powinnam jutro robic te badania hormonalne....matko nie wiem.... no kom. nie mam tel. do gina. nie dal mi...gdzie ja mam teraz isc i kogo pytac?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no::angry: do tego do przychodni??? aj tam z niego lekarz...dzwonilam do kol.chodzi do niego, tylko recepty na kolosalną kase wydaje(zreszta to samo o nim pisza) na wizytę prywatną to bezsens...bo zaraz znowu będę musiala isc...Jak pieprzne tym wszystkim o sciane to się skończy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

matko co ja plote:-D:-D:-D:-D
Witam Was kochane :) słonce mialam troszke problemow starcilam prace, sesja na głowie i nawet nie mialam czasu podejsc do kompa :-( pytalam was wczoraj o dni płodne wiec kurcze lipa moje kochanie wczoraj wyjechalo na tydzien wiec znowu nici w tym miesiacu o kurcze ....

Witam Was kochane :) słonce mialam troszke problemow starcilam prace, sesja na głowie i nawet nie mialam czasu podejsc do kompa :-( pytalam was wczoraj o dni płodne wiec kurcze lipa moje kochanie wczoraj wyjechalo na tydzien wiec znowu nici w tym miesiacu o kurcze ....
pierwszy dnien cyklu to pierwszy dzien @
Pracą się nie martw jak nie ta to inna, a moze wlasnie takiego spokoju trzeba Ci?ale jak wroci to i tak działajcie bo z tymi dniami to roznie, tak jak dziewczyny pisza:tak::-)

pierwszy dnien cyklu to pierwszy dzien @
Pracą się nie martw jak nie ta to inna, a moze wlasnie takiego spokoju trzeba Ci?ale jak wroci to i tak działajcie bo z tymi dniami to roznie, tak jak dziewczyny pisza:tak::-)
Mowisz ze roznie to bywa :) wiec fajnie bo dzialalismy juz caly czas zanim pojechal hehehe zmykam kochaniutkie na kawke do mojej ciezarnej przyjaciolki :-) jak wroce napewno sie odezwe do was :)

Ostatnia edycja:
Jak przeżyłaś to badanie? TZn taki dyskomfort, że miałaś jakby okres i jak tu usiąść na fotelu ?

Spytałaś go czy mimo to Cię zbada czy jak?

.

Ja kiedys tez malam taka przygode jak mialam 17 lat, pamietam wtedy nie mialam dosc dlugo okresu ( ok 6 miesiacy ) po tym czasie dostalam, no ale jaka @ lalo sie ze mnie przez 1.5 miesiaca jak ze swini ( za przeproszeniem ) po ok. miesiacznym krwawieniu przyjaciolka mozna powiedziec ze wyciagnela mnie za wlosy do ginekologa ( na szczescie byla to babka ) ale i tak sikalam ze strachu bo to byla moja pierwsza w zyciu wizyta u lekarza tej specjalizacji :baffled: pamietam jak pani ginekolog pyta mi sie w czym moze pomoc, wiec ja jej na to ze krwawie, ona: a ile krwawisz " Ja: miesiac czasu ! Ona: o boze prosze sie rozebrac i wejsc na fotel ! Ja: jak to,przeciez krwawie ! Ona: przeciez musze pania zbadac zeby ustalic przyczyne krwawienia....
oczywiscie pani ginekolog tej przyczyny nie ustalila tylko dala skierowanie na pobyt w szpitalu na ginekologii :szok:
Byla to moja najgorsza pierwsza wizyta u ginekologa jaka mogla przytrafic sie nastolatce :sorry2:

sisi86 - trzymam mooocnooo kciuki :tak:
karola.de - nie sadzilam ze to owu a przytulanka byly dosyc intensywne, bo mielismy ochotke ;-) Co do kreski na tescie to wstawialam tutaj nawet fotki - jesli chcesz mozesz zobaczyc.
bablyss - masakra z tymi przychodniami.... trzymaj sie:tak:

:)Dziewuszki narazie nie dziekuje za gratulacje, bo musze od lekarza uslyszec ze to ciaza... wiecie po trzech poronieniach... nie wiem jak ja wytrzymam do srody :-p
Mialam to samo co Ty :)) ze poki lekarz nie potwierdzil nawet beta 101 nie przemawiala do mnie ze to ciaza, wolalalm poczekac....poszlam w 5 tyg i byl tylko pecherzyk bez serduszka wiec pierw radosc a potem znow sceptyczne podejscie az do wizyty 21.02 kiedy bylo juz serduszko, raczki i nozki :)...Trzymam mocno kciukasy...U mnie pozytywne takie testy wchodzili jak juz bylam w ciazy wczesniej troche slabsza kreseczka niz na Twoim 1

Och... tak myslalam ze za wczesnie sie zapisalam... ale nie wytrzymam dluzej. Przy poprzednich "akcjach" nawet pecherzyka nie bylo, wiec jesli w srode zobacze cokolwiek to bedzie sukces :-) Z reszta co ma byc to bedzie...

reklama
Och... tak myslalam ze za wczesnie sie zapisalam... ale nie wytrzymam dluzej. Przy poprzednich "akcjach" nawet pecherzyka nie bylo, wiec jesli w srode zobacze cokolwiek to bedzie sukces :-) Z reszta co ma byc to bedzie...

W zupelnosci Cie rozumiem i wcale nie jest za wczesnie...ja poszlam tak wczesniej z uwagi na swoje dolegliwosci (skurcze) i wolalam wiedziec czy to wczesna ciaza by od razu zaczac dzialac (w 1 ciazy mialam takie same skurcze i pobyt w szpitalu zagrozona ciaza)...Dlatego nie chcialam czekac do 7-8 tyg :) od razu dostalam od ginka co trzeba (ten sam prowadzil moja 1 ciaze) i zalecen tysiac ... Bardzo dobrze robisz, lepiej wczesniej dzialac szczegolnie jak mialas problemy :) Daj znac i pewnie bedziesz na pazdziowkach czy jeszcze wrzesnioweczki :)??

Do góry