reklama
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
Tylko obiad byłam robić, a już mam zaległości ;-)
Madzia ja mam tak samo, noc calutką przesypiam, nawet do wc nie wstaje :-), także mały aktywnością nadrabia w dzień i tak samo, gdyby nie brzucholek to też bym nie widziała że jestem w ciąży, jakaś taka bezobjawowa ta moja pierwsza ciąża
Kobitki co z wami...Ja gdyby nie rosnacy brzuch nie wiedzialabym ze w ciazy jestem...Spie spokojnie kazdej nocy...mala tak samo...budzimy sie dopiero jak zadzwoni meza budzik o 5:30 a potem i tak jeszcze do 10:00 spimy...moje sreberko ustalilo sobie aktywnosc na caly dzien a nocke przesypia....chwala jej za to
Madzia ja mam tak samo, noc calutką przesypiam, nawet do wc nie wstaje :-), także mały aktywnością nadrabia w dzień i tak samo, gdyby nie brzucholek to też bym nie widziała że jestem w ciąży, jakaś taka bezobjawowa ta moja pierwsza ciąża
Ja sobie allegro przeglądam.
Didi,obiecałam Ci próbkę sudocremu.Ale ostatnio u gina nie było,może będą następnym razem.
Ale jakby co to znalazłam aukcje z tym malutkim SUDOCREM-NAPRAWDĘ WARTO
(547574022) - Aukcje internetowe Allegro
Didi,obiecałam Ci próbkę sudocremu.Ale ostatnio u gina nie było,może będą następnym razem.
Ale jakby co to znalazłam aukcje z tym malutkim SUDOCREM-NAPRAWDĘ WARTO
Kobiełki powiem tak, moze mi ktoras doradzi....mam swoista alergie na zapachy, normalnie do mojego prania uzywam rexa i silana lawendowego. Teraz wyjelam te ciuszki poprane w Lovelli, no nie moge, zapach taniego, bylejakiego proszku... macie jakis sprawdzony, zeby pachnial bobaskiem, a nie smierdzial cypiskiem?...
sylvii
Fanka BB :)
Co do golenia to ja do tej pory goliłam się sam golarką elektryczną, ale teraz zastanawiam się nad kremem lub pianką do depilacji pod prysznic(coś takiego widziałam w reklamie).
reklama
Podziel się: