reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Dzięki dziewczyny:tak: Także zaszczepię dziewczyny w Bydgoszczy zawsze na "waciki "zostanie w kieszeni ;-)
A co do zajęć umuzykalniających to te zajęcia w Fundacji mogę polecić. teraz chyba prowadzi je córka mojej nauczycielki gry na fortepianie. A kiedyś sama p. Mirka ( NUTKA MILUTKA) prowadziła na uczelni na Chodkiewicza :tak:. Pamiętam, że mamy były bardzo zadowolone :tak: No i w Filharmonii organizowała koncerty dla dzieci. Bardzo sympatyczna i ciepła kobieta i ma podejście do dzieci i do takich muzycznych nieudaczników jak ja ;-):-p Mogę polecić z czystym sumieniem :tak:

reklama
W tej chwili koncerty odbywają się raz w miesiącu w Pałacu Młodzieży. Dla osób spoza zajęć wstęp kosztuje 10,00. Za to w filharmonii - też raz w m-cu są koncerty dla mam z brzuszkiem i małymi dziećmi :)

cześć dziewczyny
tak czytam o tych szczepionkach pneumo i za głowe się chwytam.Będąc jeszcze w Pl w Bydgoszczy mogłam o tych szczepieniach płatnych zapomnieć bo wiadomo koszt wielki.W dodatku jak tylko jedna osoba pracuje.
A teraz będąc w Anglii a dokładnie w Nottingham byłam teraz w poniedziałek z Dominika na szczepieniu właśnie pneumokoki i meningokoki czy jak to się pisze.
I wyobraźcie sobie kochane że tu każde dziecko takie szczepienie musi mieć.Nie ważne czy to Polskie czy Angielskie dziecko,każde musi mieć tak jak u nas te podstawowe szczepienie.
Ja za te szczepienia nawet pół funta nie dałam.

Hej, wybieramy się jutro z Arabellą na coś takiego:
Filharmonia Pomorska
my idziemy na 13tą, na koncert dla dzieci w wieku 2-6 lat.
Może któraś też ma ochotę? Można jutro dzwonić i pytać, czy są jeszcze bilety :tak:

Kasiad,

no szkoda, ze wam sie nie udało :baffled: pewnie jakies zorganizowane grupy wykupily bilety ...

my calkiem miło spedzilismy weekend, wczoraj bylam z Igim w lesie ( a raczej smietnisku, nie wiem co z ludzmi z tych okolic ale jacys bardzo debilni, ze taki syf robią ) no i szukalismy wiewiorek, bo czesto sie tam bawia. niestety akurat nei trafilismy mimo iż Igus wołał: hop hop wiewiórko ! :rofl2: caly weekend gadał o wiewiorce hihi
dzisiaj zaryzykowalismy i poszlismy z nim na msze dla dzieci, oczywiscie chcial isc do Bozi, i amen i wogóle, ale i tak bawił się wózeczkiem i nawet chciał nim jeździć po kościele ... wytrzymal 30 min i tatuś z nim poszedl na spacer, a w drodze do domu usnal nam ładnie :-D ponad godzine spal i nie obudzil sie jak go przekladalismy do lozka ...

zycze wszystkim energii na nadchodzacy tydzien i sama ide sie zakonserwowac na noc, co by przyzwoicie wygladac w pracy

PS w piątek byłam na kręglach z ludźmi z pracy i w 1 kolejce ograłam wszystkich facetów ... jakie było ich zdziwienie przy każdym moim strike'u :happy: taka mała satysfakcja. Kobiety górą !

Hej
Agnes a Ty bylas moze w galerii na tych kreglach w piatek?Bo ja bylam tam w piatek z kuzynka i kolezankami na piwku i jakas firma miala tam spotkanie?Komietki gora:-D:tak:
Kasiad szkoda ,ze juz nie bylo biletow ,moze z Jula tez bym poszla,ciekawe czy by sie jej podobalo?
Hej a gdzie reszta ,taka cisza tu ostatnio ,a moze jakies spotkanie zorganizujemy to bym Was poznala:tak:no i Wasze dzieci;-)

Z tego co widzę to na tych koncertach w filharmonii jest dość dużo ludzi i chyba trzeba dużo wcześniej kupować bilety :)

hej u mnie była mama a w weekend dojechała reszta rodzinki i jakoś czasu brakowało :-)

Co do spotkania to ja byłabym chętna będę u rodziców po 25 marca no i zostanę do świąt więc czasu sporo :tak:

reklama
hej dziewczyny:-)
ja niestety rozchorowałam się, w sumie już najgorsze minęło, bo tak to cały weekend przeleżałam w łóżku. Teraz mam urlop i mieliśmy jechać w góry, ale wolę się wyleczyć do końca niż potem brać antybiotyk:tak: oczywiście moje leczenie to rutinoscorbin i "metody babuni" :-)
Agnes ja nie ryzykuje na razie mszy w kościele, bo Ignaś wszedł w etap brzydkich słów i boję się żeby nie wołał np d...bo w przychodni mu się zdarzyło:szok:
Nie pamiętam która pytała o kardiologa (Ika ?) wiem tylko tyle że państwowo czeka się baaardzo długo, ale my byliśmy u tej samej pani doktor, która przyjmuje w przychodni w szpitalu dziecięcym, nazywa się Iwona Bolewicz-Planutis i przyjmuje też prywatnie w intercorze. U nas to były szmery i po potwierdzeniu u niej prywatnie że raczej są niewinne mogliśmy czekać na wizytę w przychodni (ok 3 m-ce) chodzi o to że jakby się okazało coś powaznego to wtedy byłoby szybciej

Do góry