reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Natka ciuszki fajne.
I naprawdę za taką cenę to rewelacja.
I naprawdę za taką cenę to rewelacja.
a my kypiliśmy taki zestaw ciuszków
CUDNY chłopiec 6-9-12 M-CY next firmówki BCM!! (545603889) - Aukcje internetowe Allegro
Super ubranka! A Next jak dla mnie to bardzo porządna firma, wszystko jest bardzo solidnie wykonane
J
justyneczka
Gość
NATUSIA bardzo fajne te ubranka
ANAI i co jestes zadowolona z zestawów? ja kupuje pojedyńczo jakoś nigdy nie umiem trafic w taki zestaw co mi odpowiada hehe
ANAI i co jestes zadowolona z zestawów? ja kupuje pojedyńczo jakoś nigdy nie umiem trafic w taki zestaw co mi odpowiada hehe
NATUSIA bardzo fajne te ubranka
Zazwyczaj wszystko jest ok- jasne, ze niektóre rzeczy podobaja mi się ardziej, inne troszke mniej, ale jak przychodzi co do czego to sie okazuje,że i tak we wszystko ubieram malego
J
justyneczka
Gość
no to fajnie ci sie udało za 16f taki zestawik, ja nie mam szczęścia do kompletów 
ja teraz szukam koszulek polo ale samych w zestawie tez nie widze

ja teraz szukam koszulek polo ale samych w zestawie tez nie widze
Dziewczyny któraś pisała kiedyś że ma fotelik coneco zenith.Chcemy taki kupić. Jak on sie sprawdza?
Dziś wypatrzyłam na allegro prezent dla mojego M od Maciusia a przy okazji za pare lat bedzie to fajna pamiątka dla nas wszystkich
Odcisk Bobasa GENIALANA PAMIĄTKA ! HIT ! chrzest (549391516) - Aukcje internetowe Allegro
Dziś wypatrzyłam na allegro prezent dla mojego M od Maciusia a przy okazji za pare lat bedzie to fajna pamiątka dla nas wszystkich
Odcisk Bobasa GENIALANA PAMIĄTKA ! HIT ! chrzest (549391516) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam coneco zenith. Martyna jeździ w nim od ok 10 m-ca życia. Jeszcze nie zdejmowaliśmy podstawki, bo spokojnie pasy pasują. Przesadziliśmy ją tylko na przedni fotel, bo z tyłu uderzała nogami jak jechała w pozycji leżącej. I teraz Bartek jeździ ze mną, ale po wakacjach już oboje będą jeździć z tyłu.
Dzięki za informacje ;-)Ja mam coneco zenith. Martyna jeździ w nim od ok 10 m-ca życia. Jeszcze nie zdejmowaliśmy podstawki, bo spokojnie pasy pasują. Przesadziliśmy ją tylko na przedni fotel, bo z tyłu uderzała nogami jak jechała w pozycji leżącej. I teraz Bartek jeździ ze mną, ale po wakacjach już oboje będą jeździć z tyłu.
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Bardzo ładny ten fotelik Kasiu i może taki sam sobie sprawimy.
Podziel się:
:-).
- szok..:-)