martyna222
udało się ! :)
a może to nadżerka??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a może to nadżerka??
:-)
:-)

Kaprycha nie ma co się martwić, zobaczysz wynik cytologi to będziesz wiedziała czy to nadżerka...a może to rzeczywiście jakiś przypadek... nie martw się i nie umieraj!!!!;-)![]()
:-);-)ja to już nie wiem pierwsze słyszę o takim czymś na ogół robi się tak cytologię ten kraj to jakiś jest dziwny?Niczego sie nie dowiem, bo babka mi powiedziala ze to nie jest cytologia i ze tylko sprawdza czy nie mam infekcji. Ja chce do mamyyyyyyyy !
:-);-)
tak samo ta beta wyniki powinny być od razu przecież za tydzień wynik może być już inny
.... jak ty to wytrzymasz!Wedlug mnie tu nie ma opieki ginekologicznej, to jest czysta zenada. Ja jestem zalamany ich podejsciem i coraz powazniej mysle o powrocieA tak poza tym, to znowu mam pytanie ( z serii tych "dziwnej tresci"
). Po paru godzinach od dzisiejszego badania ( miala byc cytologia a byl zwykly wymaz), zauwazylam na wkladce doslownie kilka kropel krwi. Czy Wy tez tak mialyscie moze ?
Buzka

:-):-):-):-)Chyba zmienię nazwę bo M podpatrzał. Zaczął cofać i znalazł.
A to skunks. Mówi, że tu jakieś herezje babskie odprawia się![]()
Bardzo ładna betka93:d:d:d

Jak jest ciałko to była owulacja.Nie wiem co myśleć o tym ciałku, nie powiedział czy była owu, chyba tak.
Dziękuje kochanie.Kochana tylko bez nerwowbedzie wszystko dobrze, zobaczysz
Ja kochana przeprowadzke mam na karku i troszke zalatana jestem,mialam nie miec internetu przez tydzien, M chcial juz przenies go na nowe mieszkanie ( jestesmy jeszcze na starym ) ale ublagalam go zeby mi tutaj jeszcze zostawila tak ogolnie to czekam na wredna @ ktora pewnie sie pojawi za ok 4 dni po duphastonie
![]()
Bardzo się cieszę, że masz takie dobre podejście. Wy się starajcie a ja mocno trzymam kciukija dziewczyny zaczelam od dzis nowy cykl staranek , bardziej na luzie , mam nadzieje ze sie uda bo dzis znowu sie dowiedzilam ze kolezanka kolejna w ciąży... wiec same widzicie ze dzialac trzeba....

Do końca we mnie wierzyłaś :-) Buziaczekoj ty moj gluptasku!czulam to w kosciach normalnie! ;-)
masz moje kciuki i modlitwe! i wiare ze tym razem bedzie serducho waliło jak dzwon!
![]()
Dobrze, że jesteś już w domkuU mnie raczej średnio, w nocy z niedzieli na poniedziałek odwiedziłam szpitalbo potwornie bolał mnie brzuch. Na szczęście okazało się, że nie miało to nic wspólnego z ciążą. Do dzisiaj jestem cała obolała i nie bardzo mogę się ruszać, eh........

Trzymam kciuki;-)Dzień dobry :-)
Byłam u gin i pani powiedziala, ze pecherzyk ladnie rosnie,
O matko ile czekaniaMelduje, ze betka i reszta badan zrobione (bez przygod sie nie obylo) a wyniki maja byc za 7 dni.
Buzka, bede pozniej

Spotkało Was wielkie szczęście. Wszystko się ułoży a Ty będziesz mamą 2 wspaniałych dzieci.dziewczyny mam syna ktory ma rok a jestem w ciazy z drugim 6tydzien i jestem zalamana pomuzcie chociaz troche slow otuchy potrzebuje i co tu teraz robic
Żeby nie przyszła ;-);-)Ja czekam do jutra - jak nie dostanę @ to dopiero wtedy w czwartek beta:-)
Trzymam mocno kciuki za inseminacje ;-);-)Witajcie!!! niestety nie tym razem beta negatywna...:-( trudno będzie inseminacja!!!
Cześć dziewczynki.
Czuję że w tym miesiącu fasolki nie będzieWyskoczył mi wielki syf na czole a ta menda pojawia się zawsze przed małpą,rano go jeszcze nie było a teraz dioda taka że szok
Byłam dzisiaj u koleżanki jej pies wąchał mnie i napastowałPowiedziała mi że on się tak zachowuje jak ona ma dostać okres.
No załamkapo co mi testy kupować będę chodzić do koleżanki ciekawe czy owulacje też wyczówa
![]()

Jak mieścisz się w normach to dobrze, a lekarz widział wyniki?. trochę się zaczynam martwić?!
Wchodzę do albumu i nie wiedzę zdjęcia a ono jest pierwsze jak byk
U mnie już po chrzcinach... ufff... było całkiem miło... 10 osób i 2 dzieci, ale dałam rade... wkleiłam jedno zdjęcie do albumu "rodzinka" zapraszam...
Śliczne :-):-)A kysz @ ;-);-)A mnie boli podbrzusze, ale jakby inaczej niż na @, ale nie doszukuje się niczego, jutro czekam na wielmożną @
Czekamy ;-)Kolejny monitoring w piątek (12dc), w środę (17dc), w środę (24dc) i myślę, ze dopiero przy tym ostatnim monitoringu lekarz powie "Teraz Pani Olu" :-)
Mam nadzieje, że szybko przejdziemnie dzis boli tam na dole.. czytalam gdzies ze to spojenie lonowe.. masakra,, ponoc to normalne i czasami boli az do porodu.. masakra![]()