My też jeszcze zostajemy w starym foteliku... niby do 12 kg ale Zu już ledwo się mieści... jednak wychodzę z założenia, że będzie robić się już coraz cieplej
confused:
) i zrzucając dziecku kolejne warstwy z okrycia wierzchniego zrobimy jej więcej luzu w foteliku 
Ale jak będziemy kupować to kupujemy ten:
fotelik samochodowy 9-18 kg BeSafe iZi Comfort X1 ISOFIX (kolor 77), Sklep internetowy smerfland.pl: artykuły dziecięce

) i zrzucając dziecku kolejne warstwy z okrycia wierzchniego zrobimy jej więcej luzu w foteliku 
Ale jak będziemy kupować to kupujemy ten:
fotelik samochodowy 9-18 kg BeSafe iZi Comfort X1 ISOFIX (kolor 77), Sklep internetowy smerfland.pl: artykuły dziecięce
.Co do zmany auta to sama nie wiem co zrobic,bo jak bedziemy w maju wracac to raczej ten co mamy sprzedamy i w Pl trzeba bedzie kupic inny,no chyba,ze do tego czasu zmienia prawo i mozna bedzie jezdzic z kierownica po prawej stronie,w co watpie
Trzeba będzie zatem przymierzać... kurczę, z fotelikiem tym co mamy teraz było o niebo łatwiej, bo pasował wszędzie...
nie dla mnie niestety:-(
tylko nie wiem czy malej by pupa sie by nie odparzala?? chociaż pan zachwalał że nie ma mowy