reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Surv mozesz sprawdzic na stronach co podaly Kasia i Beaa,ale lepiej wlasnie sprawdzc w aucie.Nam babka w sklepie najpierw sprawdzala w komputerze i wyszlo,ze ten Maxi Cosi priori XP bedzie pasowal ,a jak poszlismy przymierzyc do auta to sie okazalo,ze niestety nie pasuje:baffled:.Co do zmany auta to sama nie wiem co zrobic,bo jak bedziemy w maju wracac to raczej ten co mamy sprzedamy i w Pl trzeba bedzie kupic inny,no chyba,ze do tego czasu zmienia prawo i mozna bedzie jezdzic z kierownica po prawej stronie,w co watpie:dry:

U nas też niedługo pewnie szykuje się zmiana fotelika, bo nasz niby spory jest i do 13kg, ale jak mała w kombinezonie to ledwie sie już mieści, a że osiągnęła juz zawrotną wage 9 kg to poważnie myślę nad zakupem. Tylko tych fotelików jest tak dużo, że trudno coś wybrać:confused:Osobiście to podoba mi sie taki fotelik fotelik CONECO ZENITH + jeździk + kurier GRATIS (543124573) - Aukcje internetowe Allegro bo ceny pozostałych to mnie troche dołują:-(

Dziewczyny, które mają starsze dzieciaczki - jakie wymiary mniej więcej powinno mieć siedzisko spacerówki, żeby tak dla 2 latka jeszcze posłuzyło ( biorąc pod uwagę np zimę i grube ubrania )? Jak to u Was wygląda?
Julia - super fotelik, ma bardzo dobre opinie i w testach super, ale ta cena:szok::no: nie dla mnie niestety:-(

My też jeszcze zostajemy w starym foteliku... niby do 12 kg ale Zu już ledwo się mieści... jednak wychodzę z założenia, że będzie robić się już coraz cieplej :)confused::nerd::confused:) i zrzucając dziecku kolejne warstwy z okrycia wierzchniego zrobimy jej więcej luzu w foteliku :-D

Ale jak będziemy kupować to kupujemy ten:

fotelik samochodowy 9-18 kg BeSafe iZi Comfort X1 ISOFIX (kolor 77), Sklep internetowy smerfland.pl: artykuły dziecięce

Ja też wychodzę z takiego załozenia, a co do marki fotelika to jeszcze nie mam zielonego pojęcia jaki kupić, pewnie pójdę na wygode i zerżnę bezczelnie od was dziewczyny, któryś fotelik :-p ja na razie mam w glowie wózki i albo kupię Teutonie (taki jak ma Julia) albo emaljungę (bo ostatnio mi pan w wózkowym sklepie zachwalał - taka wiecie z fuul wypasem:-p skóra, fura i komóra:-p pokazywał mi obicia i strasznie mi się podobalo takie ze skóry ekologicznej w kolorze ecri i do tego pikowanej - i a ta skórka była taka zarąbiście mięciutka i tak sobie pomyslalam, ze fajny byłby ten wózek w utrzymaniu czystości- gąbeczką przejechałabym i styczka:tak: tylko nie wiem czy malej by pupa sie by nie odparzala?? chociaż pan zachwalał że nie ma mowy:no: tylko cena mnie troche powala?? ja mój M zobaczy to pewnie powie, ze droższego to pewnie nie ma:-( bo ja mam takie durne tendencje (albo na czole naklejone hasło dl asprzedawcy) 'naciągajcie mnie" :baffled:;-)
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: CEROX 2009 spacerowy>

Tosika no woz rzeczywiscie wypas ale cena rowniez:tak: A jaki masz teraz wozek,ze chcesz zmienic na ten? tak pytam bo nasz jest lzejszy o tego,a ja chce jednak jeszcze lzejszy i mniejszy po zlozeniu zakupic i w sumie tylko dlatego chce zmienic Speedziaka.

Julia fotelik wyglada fajnie,tylko teraz kwestia czy bedzie pasowal.Cena tez niczego sobie,ale dla fotelikow z Isofixem to chyba standard

Ostatnia edycja:
Tosika bryka elegancka ale cena wyyysoka ja zaplacilam tyle za moj wozek 3w1 :tak:
Ja raczej zdecyduje sie na maclarena mamy jedna spacerwoke ale mam nadzieje ze M szybko ja sprzeda ;-):-)
Tak zmieniajac temat bylam w kinie na "Idealny facet dla mojejj....." dla mnie rewelka smialam sie chyba najglosniej w kinie polecam mamuski:-)

reklama
Tosika bryka elegancka ale cena wyyysoka ja zaplacilam tyle za moj wozek 3w1 :tak:
Ja raczej zdecyduje sie na maclarena mamy jedna spacerwoke ale mam nadzieje ze M szybko ja sprzeda ;-):-)
Tak zmieniajac temat bylam w kinie na "Idealny facet dla mojejj....." dla mnie rewelka smialam sie chyba najglosniej w kinie polecam mamuski:-)
Niezły film, nie? myśmy na tym z Florą tydzień temu były i też zarykiwałam się ze śmiechu.....jako jedyna w kinie:-D Coś inne mamy chyba nie miały podobnego poczucia humoru:-p

Do góry