Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
jak jesteśmy u babci to ogląda tam Cbebes, czy jakos tak i tam jest bajka cyfry, tez jej nie lubi, bo boi się tego złośliwego chochlika, który się dzieciom psoci

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

blu ja pytam się młodej ile ma lat a ona mówi "tci"a ja mówię nie masz dwa latka a ona kłóci się i odpowiada mi "nie tcii"

u nas tak samo. pokazuje dwa paluszki ale mówi "mam tszi"
nie mogę z tych naszych MarcowiątekMój też mówi zawsze, że ci. W ogóle zawsze jak jest pytanie ile, to odpowiada ci. Ale jak buduje wieżę i sobie liczy, to jest "jaz, ci, ba, sieś, siedem, osiem"
![]()

;-)u nas też księżniczka the best, niedźwiedź w dużym niebieskim domu, Clifford (ale chyba sie już jej nudzi) i reklamy: bobovity, kinder i w ogóle wszystkie , w których występują dzieciu nas na topie "świat małej księżniczki" i "poko"![]()

Pol dnia sprzatalam ,a ta baba z biura nieruchomosci nie przyszla z tymi ludzmi bo cos tam
Szkoda tylko ,ze sama nie siada na nocnik
,dzisiaj kupe dusila za drzwiami w pokoju,a jak sie denerwuje jak do niej sie cos mowi
Moj m dzis przyjechal z budowy ,a ona w drzwiach do niego ,podaje reke i mowi"czesc,witaj"

smiesznie rozgadane te nasze marcowiatka
choc ostatnio maz nasciagal jej bajek "Pony" i "Mala Syrenke" i tez ja zainteresowaly
ale bardziej pony
potrafi bodbiec do mnie z pilotem i mowi "mama kucik" (kucyk)

ja za to nie moge patrzeć na te zwierzaki typu niedźwiedź w niebieskim.,.. czy Globtoter Glover (czy jakoś tak)jmm u nas niedźwiedź też by na topie ale się znudziłclifford ale w tej wersji jak jest mały
![]()
nie wiem na nerwy mi działają a L je uwielbia
Moja też uwielbia mini mini. Teraz są jakieś nowe bajki: o Małgosi i bucikach i balerinie. Nawet śpiewa już piosenki z tych bajek ale to jest niestety efekt tego, że obecna niania nie wyłancza telewizora nawet przez pół dnia.![]()
u nas też by tak było ale ja chodze po domu i wyłączam TV a jak to nie działa wyłączam z wtyczki 

To sie kobieto ciesz!!!!Ale Wam zazdroszczę. Wojtek wogóle TV nie chcę ogladać.

;-)a moze i masz racje ;-)ja wczesniej tez sobie nie wyobrazalamsandiTwój organizm już się przyzwyczaiła do tego fiki mikidla mnie to niewyobrażalne tak funkcjonować
.

myslalam ,ze usne w pracy
ale jakos daje rade
musze...
teraz ide myju-myju i luli ;-)wiec dobrej nocki zycze