reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

Natanek,ja wlasnie sciagnelam sobie program do skanowania ktory niby tez usuwa te robale,zobaczymy.Na razie komp jest skanowany i czekam na wyniki....

reklama
Szopek mysle ze nic mu nie bedzie.Konrad miesiac temu wypil mi odswierzacz powietrza:szok:troszke ale tez nie wiedzialm co robic.Wyrzygal to,sam zapach:no:obserwowalam go a on byl w lepszym humorze niz zwykle:baffled:

Teraz nie moge go uspic,spal dzis godzine:baffled:nie mialam sily juz go bujac wiec poozylam go do lozeczka a on sobie tam spiewa:sorry:kochany mojh niedobrelec:-)
Do tego ciagle wlacza sie komus alarm,szlg mnie trafi zaraz:angry::angry:

Iwonka, ja to jakieś 100, 150 na raz- i tak kiepsko, kiedyś potrafiłam robić na okrągło...hmmmm...czy są efekty, no są, ale nie takie jak bym chciała, ale cóż wymagać, gdy nie udaje mi się robić codziennie...teraz jestem przed @, więc i tak jestem napuchnięta.

Wczoraj się wkurzyłam na R, mówi do mnie, że schudłam, a ja na niego warknęłam, żeby mnie nie wkurzał, bo wiem, że nie schudłam, a ona na to, że chciał mi powiedzieć coś miłego...qwa, a jak naprawdę chudłam to nie usłyszałam nic miłego, tylko, że mogłabym jeszcze...wrrrrrrrrrrr

Dotkass to mily ten Twoj maz:sorry:ale oni chyba tacy sa juz.Ja bylam chuda strasznie i wiecznie wszyscy mowili mi ze jak smierc wygladam:angry: G tez sie smial ze mu kosci sie wbijaja:-D:sorry:teraz mowi ze mam wielka dupe a ja nie wiem z ktorej strony bo jej nie mam:no:to juz normalne:baffled:teraz waga drastycznie leci w dol:szok:juz tylko 5 kilo mi zostalo do bycia anorektyczka z lekkim brzuchem:baffled::baffled:

G dzis wroci ok 8ej wiec nadal nie mam oiadu tzn sos jest ale teraz nie wiem czy kopytka czy slaskie:-p:-p

G dzis wroci ok 8ej wiec nadal nie mam oiadu tzn sos jest ale teraz nie wiem czy kopytka czy slaskie:-p:-p
śląskie :-)

jak wy to robicie, że wam waga leci w dół :szok:
mi w autobusie ludzie miejsca ustępują, bo myślą, ze w ciąży jestem.
ćwiczę, unikam słodyczy, prawie w ogóle nie piję alkoholu, piję ziółka na trawienie i kicha.. jak była tłusta, tak jestem :-(

Cześć Wam.

Szopek, mam nadzieję, że Dominikowi nic nie będzie. Ach te nasze dzieciaki, zawsze coś wykombinują :sorry2:

Ja właśnie wróciłam z małą od lekarza. Byłyśmy prywatnie z polecenia. Facet ma specjalizację alergologa, a jak wiecie cały czas mnie niepokoją te strupy na nóżkach. Lekarka w przychodni zbagatelizowała, dermatolog też nie wiedział. W końcu byłam u kogoś, kto powiedział mi coś konkretnego. Otóż Iga ma alergię na białko mleka krowiego. Mamy przepisany Nutramigen, a jakby nie chciała to Bebilon Pepti. Kiedyś robiłam eksperyment z Pepti i nie było poprawy, bo dawałam też małej cielęcinę, a tego też nie wolno. Tak więc jadłospis bardzo ograniczony + obrzydliwe mleko (nie wiem, jak ona się do tego przyzwyczai :no:). Mamy też przepisaną maść leczniczą i Zyrtec. Facet stwierdził, że przy tak późno zaczętej diecie może ona trwać nawet do 2 lat.:-( Ale przynajmniej wiem, na czym stoję.

Zapomniałam napisać, że pan doktor stwierdził, że Iga ma bardzo bystre i badawcze spojrzenie jak na takie małe dziecko i że patrzy jak dwulatek :tak:

Ostatnia edycja:
śląskie :-)

jak wy to robicie, że wam waga leci w dół :szok:
mi w autobusie ludzie miejsca ustępują, bo myślą, ze w ciąży jestem.
ćwiczę, unikam słodyczy, prawie w ogóle nie piję alkoholu, piję ziółka na trawienie i kicha.. jak była tłusta, tak jestem :-(

No i zrobilam slaskie:-p:-p

Kinia ja juz jestem takiej budowy:sorry2:mialam nadzieje ze jednak utrzymam te 55kg ale juz mam 53kg:szok:z 60 spadlam juz:baffled:w ciagu 1,5 mies:dry:boshhh ja juz jestem skazana na bycie chudzielcem:blink:lekki wiatr mnie porywal:sorry2:

Mam pytanie do mam dzieci ktore maja samochodziki,auta itd.Moj Konrado jest zafascynowany kolami:sorry2:oglada je caly czas ale do tego jeszcze z drugiej strony:baffled:i przelatuje przez auto.teraz jest wiekszy wiec spoko ale wczesniej to prosto na glowe:baffled:

chciałabym tak mieć z wagą :-(

z tymi kołami, to chyba dzieci są zafascynowane nie tym co trzeba.
jak pisałam na wątku o umiejętnościach dzieci, to moja córka w zabawkach edukacyjny ogląda wszelki przyciski, śrubki i wyciąga "napęd" ze środka zabawki (szczeniaczka potrafi w 3 sekundy rozebrać) :-)

Ja tez jestem znow chuda,tzn wedlug mnie chuda bo przy wzroscie 176 waze 71 kilo.Przed ciaza wazylam 75nawet i mi to pasowalo.Przy takim wzroscie czuje sie chudo,chcialabym miec grubsze nogi chociaz...dupcia tez jak 5 minut juz wyglada.Brzuch obwisly,rozciagniety i wystajacy sporo.W zaden obcisly stroj nie da rady sie ubrac.......A nie odchudzalam sie wcale,jem wszytsko na co mam ochote,slodycze itd...Widocznie tez taka moja natura.Moja mama jak byla w moim wieku tez byla szczupla,dopiero kolo 40tki zaczela nabierac ciala....

Klaudia spi juz od dawna,padla jak bitka :-) Tylko starsza jeszcze grasuje.

Kwiateczek moja uwielbia w samochodziku,jezdziku siedziec,nawet sie umie ladnie odpychac nozkami:-)

Dotkass 150 brzuszkow? Ja piernicze,myslalam ze z 10-20 wystarczy a Ty piszesz ze i tak nie ma takich rezultatow....

reklama
To ja hej:-)
Poczytałam tak co mi tam wczoraj podałyscie te linki odnosnie mojego małego wrzaskuna i jutro lub w pt.udam sie do naszej niesczesnej pediatry i nie wyjde z gabinetu dopuki nie dostanę jakiegoś skierowania do specjalisty w tych sprawach.
Jak wyczytałam jest nam potrzebny alergolog i gastrolog bo to EWIDENTNIE(jak podejrzewałam)JEST ALERGIA POKARMOWA!!!!!!!!!
Zopisu wynika wsztkie objawy co wam wczesnie napisałam zostały na tym forum opisane i jestem w szoku ,że wczesniej si ę nie domysliłam.
Dobrze,że w sprawie Migotki się wyjaśniło:-)wkońcu!!!Znalazł się ktoś taki!!!
Laski mówie wam DOBREJ NOCKI i robię myk na jakis filmik a co należy się:-)!!!!!

Do góry