reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

my mamy niekapek z lovi, tesciowa go kupila i Malemu sie bardzo podoba bo ma dwie raczki po bokach takze moze go sobie swobodnie sam trzymac. naprawde jestem zadowolona:-)

reklama
Kochane, ja znów z alarmem wózkowym, bije sie z myslami czy kupić ten wóżek
JANE NOMAD kolor retro classic (549862515) - Aukcje internetowe Allegro
nowy kosztuje z 1500 zł, może na 500 zł go wylicytuje, co myślicie? ogólnie opinie ma dobre, sama nie wiem, poradźcie!!:sorry2:

Pabla Jane Nomad to rewelka:-D:tak: Jeśli masz okazję kupić za taką cenę to bierz śmiało.
Lekki, bardzo wygodny dla dziecka do spania. Super chruper:tak:
Faktycznie można się naciąć ale sprawdź sobie jeszcze komentarze tych sprzedających. Jeśli mają wszystkie pozytywne to myślę że można zaryzykować. Ale to tylko moje zdanie.

Ostatnia edycja:
liwus my nie mamy jesczez puzzli ale ja bym Ci radzila te wieksze bo sa trudniejsze w ewentualnym polknieciu po oderwaniu malego kawalka.

liwus, mnie się podobają te większe literki i cyferki.
My mamy mniejsze jeszcze po Bartku ale chyba kupię Natusi te duże bo w tamtych są małe części (np.środek cyferki 6) i boję się żeby nie połknęła.
Fakt jest taki że pochowałam te drobne kawałki ale Bartuś czasami wpada na świetny pomysł wypełnienia pustych miejsc i..:dry:
A, no i cena fajna. dzisiaj oglądałam takie w sklepie ale było tam tylko 9 puzzli a cena 39zł :-0

Poza tym myślę że jak maluchy trochę podrosną łatwiej im będzie wkładać te większe elementy w puste miejsca. Mój Bartuś uwielbiał się tak bawić. Wyciagałam mu z całego dywanika wszystkie literki i cyferki i godzina ciszy:tak: Taki był zajęty że szok:-D

Liwus - ja narazie mam te mniejsze literki i cyferki i jestem bardzo zadowolona:-) pochowałam tylko te małe części i młoda chwyta sobie te cyferki, wyciąga z puzzli, gryzie zawzięcie i też przy dobrym jej nastroju mam z pół godziny spokoju jak sie nimi zajmie:tak:
Mamabartka - nie kupiłam, doszłam do wniosku że wolę obejrzeć w realu jak on wygląda, ten wózek ma z 1,5 roku, wiec nie wiadomo w jakim technicznym stanie. I dzieki że zwróciłaś mi uwagę na komentarze, jak sie na coś napalę to na nic nie patrzę:zawstydzona/y: najwyższa cena była 405 zł i nie poszedł, bo nie przebili ceny minimalnej.

reklama
Do góry