martyna222
udało się ! :)
nie rozumiem pytania?Aha.... Bede trzymac kciuki, zeby sie udalo na naturalnym
Wiecie ktora metoda bedziesz miala robione ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie rozumiem pytania?Aha.... Bede trzymac kciuki, zeby sie udalo na naturalnym
Wiecie ktora metoda bedziesz miala robione ?
rozumiem!?Martynko
No sa 2 podstawowe metody - w zaleznosci gdzie bedzie "wprowadzenie". Macica ?
Słabiutkie plemniczki oliga....spermia ... faszeruję teraz męża witaminkami by polepszyć morfologię i salfazinem na poprawę ruchliwości i ilości i jeszcze kwasem foliowym - takie zalecenie lekarza!Eskcytujace...zobaczyc...
Bede trzymala kciuki za Ciebie
Powiedz prosze, jaki jest powod IUI ?
Może jednak nie ;-);-)wiecie co dziewczynki kurcze boli mnie brzuch chyba wredna @ sie zbliża duzymi krokami :--
-(
Masz rację dawno jej nie było:-(POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE,A CO SIE DZIEJE Z W.KROPECZKA?
A dziękuje dziś lepiej, wczoraj niedobrze mi było przez cały dzień a dziś tylko mocno piersi bolą. Apetyt mam tylko rano w ciągu dnia muszę się zmuszać do jedzenia.
Kinguś jak się czujesz?![]()
O to będziesz miała zajęcie. W czasie odpoczynku zajrzyj do NasKinguś będę się starała częściej zaglądać i pisać ale w tym tygodniu już koniec mojego lenistwa :-( do tego remont mnie czeka![]()
Kochana uda się Wam , nie bój się jestem z Tobą ;-)
Boję się przede wszystkim rozczarowania to taki strach w środku tak jaby obawa przed tym wszystkim co mnie czeka...
Podobno jestesmy w grupie osób które maja szanse że uda się za pierwszym razem, ale z tego co czytam na bocianie to najczęsciej 3,4 cyklu wychodzi... niestety.
Ale dzień jakis taki do niczego, nie najlepiej sie czuje, chce mi sie spac, wcale nie chce mi sie jesc ( hehe z tym akurat dobrze, chociaz brzuch mi spadnie hehe ) jakos mi tak nie dobrze i ten brzuch pobolewa :-(