reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Martynka

Najwazniejszy selen i cynk. Tonami....Nie ma nic wazniejszego niz te 2 mineraly.
L-Karnityna i wit C na polepszenie ruchliwosci. L-Arginina na poprawe produkcji plemnikow.
Jesli gdzies masz to takze zen-szen i kwasy omega 3-6-9

Duzo nabialu, zero alkoholu. Min 2 litry wody ktore ogolnie poprawiaja funcjonowanie narzadow rozrodczych

wiecie co dziewczynki kurcze boli mnie brzuch chyba wredna @ sie zbliża duzymi krokami :-:)-:)-(
Może jednak nie ;-);-)

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE,A CO SIE DZIEJE Z W.KROPECZKA?
Masz rację dawno jej nie było:-(

Kinguś jak się czujesz? :happy:
A dziękuje dziś lepiej, wczoraj niedobrze mi było przez cały dzień a dziś tylko mocno piersi bolą. Apetyt mam tylko rano w ciągu dnia muszę się zmuszać do jedzenia.
Buziaczek ;-)
Kinguś będę się starała częściej zaglądać i pisać ale w tym tygodniu już koniec mojego lenistwa :-( do tego remont mnie czeka :szok::szok:
O to będziesz miała zajęcie. W czasie odpoczynku zajrzyj do Nas :tak::tak:

Boję się przede wszystkim rozczarowania to taki strach w środku tak jaby obawa przed tym wszystkim co mnie czeka...
Podobno jestesmy w grupie osób które maja szanse że uda się za pierwszym razem, ale z tego co czytam na bocianie to najczęsciej 3,4 cyklu wychodzi... niestety.
Kochana uda się Wam , nie bój się jestem z Tobą ;-)

Lilu, Marzenixx buziaczki:-)

Ale dzień jakis taki do niczego, nie najlepiej sie czuje, chce mi sie spac, wcale nie chce mi sie jesc ( hehe z tym akurat dobrze, chociaz brzuch mi spadnie hehe ) jakos mi tak nie dobrze i ten brzuch pobolewa :-(

Witajcie kochane w niedzielne popoludnie:-):-):-):-)

Nie bylo mnie na forum 2 dni i myslalam, ze bede miec duzo do czytania a tu chyba tylko 12 stron do przeczytania:tak:

Julitko
''Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas!!!.
Spelnienia najwiekszego marzenia w Twoim zyciu - Oby dzidzia pojawila sie w Twoim zyciu jak najszybciej!!'':tak:

Julitko, Romka, Marzenixx, Kingus, Lilu19, Sylwka22, Martyna222, Malwina, Karola.de - mam nadzieje, ze nie pominelam nikogo:-) bardzo wam dziekuje za zyczonka kochane!!!:tak:Nigdy nie dostalam ich jeszcze tak duzo:tak::-):tak:

Elisabeth - WIELKIE GRATULACJE SZCZESCIARO!!!:tak::tak::tak:

Pozdarwaim Was wszystkie i uciekam, bo idziemy z mezem na kolacje:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ale dzień jakis taki do niczego, nie najlepiej sie czuje, chce mi sie spac, wcale nie chce mi sie jesc ( hehe z tym akurat dobrze, chociaz brzuch mi spadnie hehe ) jakos mi tak nie dobrze i ten brzuch pobolewa :-(

Julitko - Moze poloz sie w lozeczku, odpocznij, wypij ciepla cherbatke z soczkiem malinowym i zdrzemnij sie na troszke:tak::tak:Mam nadzieje, ze Ci przejdzie to zle samopoczucie:tak:Sciskam mocno;-)

Do góry