reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Mówiłam Wam, że nawet na pustyni cegłówka spadnie mi na głowę.
Chciałam się zemścić naleśniczkami a naleśniczki zemściły się na mnie.
Przecież to się stoi i stoi i stoi przy kuchence. Ludzie ale się zemściłam.
hehe Haneczko Ty to jesteś dobra :tak::tak::tak: rób te naleśniczki kochana bo mezus głodny:tak::tak::tak: buziaki kochana

reklama
Marzenixx - przykro mi z powodu prawka. Napisz (oczywiście jak chcesz) dlaczego do tej pory uwalałaś. Za każdym razem to samo czy za każdym razem zaś coś innego ci wymyślali.??????????????????????????
.
uwalałam na pocztaku bo mialam okropnego instruktora a raczej instruktorke ktora nie nauczyla mnie jezdzic wogole...... zmienilam instruktora ktory dopiero pokazal mi jak sie jezdzi.... i nie zdalam z mojej winy, bo sie zagapilam na dom wktorym straszy i zmory nawiedziaja :szok:(tak mi kolezanka nagadala):szok: i nie zauwazylam ze to byla dwukierunkowa , bo byla dosyc wąska ulica i zjechalam do lewej...:wściekła/y: coz moja wina.... moze nastepnym razem sie uda.
a rzeczywiscie sie zdazaja tacy egzaminatorzy co za nic uwalaja , na szczescie jeszcze na takiego nie trafilam...

.
Obiecałam,że się odezwę jeśli zrobię test i ...............zrobiłam.
Jestem w 8 tygodniu ciąży choć było ciężko-grypa.
.
gratuluje kochana fasolki!!!
justynka tobie rowniez gratuluje i to pieciokrotnie heheheh:-D:-D:-D

rzeczywiscie dziewczyny ten luty to jakas masakra!!!! :-D:-D na marzec nam prawie nikt nie zostanie;-)
a ja juz z pracy... nie wiem czu juz po owulce czy jak, wczoraj i przedwczoraj mialam lekkie klucia jak na owu dzis jakby ciut ciut.... nie wiem czy juz po czy
jak... nie chce mi sie isc do gina...

lilu, kinguś :******
i dla ciebie tikanis jeszcze mocniejsze bo dla was podwojne :***********

hm.....widzialam tu dzisiaj dziewczyne z piecioraczkami.....czytalam jej posty......troche to dziwne.....u mnie na usg w 8 tyg.bylo widac ze blizniaki a ona w piatym miesiacu sie dowiedziala ze az tyle dzieci?????......no i owego czasu bylam na forum blizniat i ciaz wielomnagiej....niespotkacham sie tak zeby ktoras z trojaczkami dotarla do konca a z 5:szok:...juz 30 tyd,,,,i do 38 ma byc dobrze......no gratulacje

hehe Haneczko Ty to jesteś dobra :tak::tak::tak: rób te naleśniczki kochana bo mezus głodny:tak::tak::tak: buziaki kochana

No mój to kucharz więc mógłby się zlitować i sam sobie posmarzyć, ale on nawet nie wie gdzie kuchenka jest u nas w mieszkaniu. I podpowiedź typu "w kuchni" też nic nie pomoże.
Zamienimy się, ja cię wycałuję na maxa a ty posmarzysz naleśniczki, co??????????

No mój to kucharz więc mógłby się zlitować i sam sobie posmarzyć, ale on nawet nie wie gdzie kuchenka jest u nas w mieszkaniu. I podpowiedź typu "w kuchni" też nic nie pomoże.
Zamienimy się, ja cię wycałuję na maxa a ty posmarzysz naleśniczki, co??????????
hehe oki no niech będzie :-):-):-) a dużo Ci jeszcze zostało :-D to męzus musiał być bardzo spragniony Twoich pysznych naleśniczków :tak: hehe chcę Cię od nas oderwać i pewnie sam z nami pogadać :tak::tak::tak: ja też chcę takiego jednego naleśnika :tak:

hehe oki no niech będzie :-):-):-) a dużo Ci jeszcze zostało :-D to męzus musiał być bardzo spragniony Twoich pysznych naleśniczków :tak: hehe chcę Cię od nas oderwać i pewnie sam z nami pogadać :tak::tak::tak: ja też chcę takiego jednego naleśnika :tak:

No jeszcze mi zostało i to nie mało. Latam z kuchni do pokoju i wale kilometry.
Coś ten nasz bunt mu dał do zrozumienia i dzisiaj podłączył mi neta do mojego starego laptopa, żebym sobie mogła z Wami posiedzieć.

A wpadaj mała, mam też dżemik własnej roboty. Do wyboru: truskawkowy, wiśniowy albo czereśniowy z całymi owocami.
Z sosikiem na ostro nie polecam.

Marzenixx ja rozumie, ze się zagapiłaś na super przystojniaka - to ja jeszcze zrozumie ale na chałupę.
Trzymaj Ty mnie wzrok na drodze a instruktora za kolano.

No jeszcze mi zostało i to nie mało. Latam z kuchni do pokoju i wale kilometry.
Coś ten nasz bunt mu dał do zrozumienia i dzisiaj podłączył mi neta do mojego starego laptopa, żebym sobie mogła z Wami posiedzieć.

A wpadaj mała, mam też dżemik własnej roboty. Do wyboru: truskawkowy, wiśniowy albo czereśniowy z całymi owocami.
Z sosikiem na ostro nie polecam.
To dobrze że dał mu do myslenia hehe jak tak wszystkie na niego skoczyłyśmy to woli podłączyć Ci zebys sobie z nami siedziala :tak::tak::tak: hehe to wpadam :tak::tak::tak: rób mi naleśniczka i posmaruj dzemikiem truskawkowym :-) a ja niedługo bede :-D:-D:-D

reklama
Marzenixx ja rozumie, ze się zagapiłaś na super przystojniaka - to ja jeszcze zrozumie ale na chałupę.
Trzymaj Ty mnie wzrok na drodze a instruktora za kolano.
no wlasnie sobie pomyslalam o tym, ale ten instruktor byl jakis zdechły, i do tego nie zaciekawy z wyglądu :baffled: hehe
teraz niestety kamery w autach sa i nawet na ładne oczka nie mozna ich wziąć sposobem :sorry2:

Do góry