Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To dobrze że dał mu do myslenia hehe jak tak wszystkie na niego skoczyłyśmy to woli podłączyć Ci zebys sobie z nami siedzialahehe to wpadam
rób mi naleśniczka i posmaruj dzemikiem truskawkowym :-) a ja niedługo bede
![]()
a proszę bardzoMówisz i masz:-)
Dzięki za zaproszenie, jak zajaże jak to sie robi to też będę zapraszać.

kochana klikasz na osóbkę którą chcesz zaprosić i tam masz " dodaj do swoich kontaktów " :-)Dziewczyny chcę iść w tym miesiącu do gina na cytologie i przy okazji chciałabym zrobić USG aby zobaczyć jak wygląda pęcherzyk no wiecie czy pękł już czy jeszcze nie itp,Czy była owulacja.
Na który dzień cyklu mam się umówić najlepiej?@ mam co 26 dni.
mi gin tak radzil i ja tak poszlam i bylo widac juz pecherzyk
hehe warto spróbowaćCzesc dziewczyny w ten niedzielny wieczor. Rozmawialam dzis z moja kolezanka z pracy i podala mi bardzo innowacyjny sposob pobudzenia "malych zolnierzy do pracy. Podobno zimny prysznic na meskie przyrodzenie tuz przed przytulaniem polepsza ich ruchliwosc. Pewnie nie jest to potwierdzone zadnymi badaniami ale ona podejrzewa, ze to spowodowalo szybsze zajscie w ciaze (o pierwsza fasolke starali sie ponad rok a o drugie z zastosowaniem "chodzenia" juz w 3 cyklu). Zastanawiajace?![]()
Nie wiem jak to wplywa na rozmiar ;-) hahahahaaha
Dziewczyny chcę iść w tym miesiącu do gina na cytologie i przy okazji chciałabym zrobić USG aby zobaczyć jak wygląda pęcherzyk no wiecie czy pękł już czy jeszcze nie itp,Czy była owulacja.
Na który dzień cyklu mam się umówić najlepiej?@ mam co 26 dni.
a proszę bardzokochana klikasz na osóbkę którą chcesz zaprosić i tam masz " dodaj do swoich kontaktów " :-)
Tego to ja już kochana nie wiem ;-);-);-)Sprytna bestia.
Tylko teraz kto godzien abym mła zaprosiła??????