Dzięki bardzojak masz taki krotki cykl to najlepiej kochana zaczac od 8dcmi gin tak radzil i ja tak poszlam i bylo widac juz pecherzyk
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki bardzojak masz taki krotki cykl to najlepiej kochana zaczac od 8dcmi gin tak radzil i ja tak poszlam i bylo widac juz pecherzyk
![]()
dziekuję ci kochana :-d:-d:-djulitka
zdrowia, szczęścia, pomyślności. Piwa, wódki i miłości. Miłych dni, ciekawych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń.
Ty już swoje 20 miałaś hehe teraz moja kolej :-) zartuje kochana oczywiscieTez chciala bym miec 20 lat
Ty już swoje 20 miałaś hehe teraz moja kolej :-) zartuje kochana oczywiscie![]()
Nie smuć się kochanaNo tak jeszcze troche i zalicha drugie 20 :-(
Dziewczyny, staranie się o dziecko w moim przypadku było proste. Udało nam się już po drugiej próbie. Termin mam na 16 kwietnia i do tego urodzę pięcioraczki.....Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy.
na razie moje pięcioraczki rozwijają się w jak najlepszym porządku, lecz bardzo się martwię co będzie dalej. Zostało mi około 8 tygodni. Czuję się na razie dobrze, lecz jak dostanę jakichkolwiek bóli od razu zostanę zawieziona do szpitala i tam pozostanę do końca ciąży. Cała rodzina bardzo wspiera mnie w czasie tych ostatnich tygodni. U mnie w rodzinie zdarzały się już ciąże bliźniacze, moja ciocia nawet urodziła trojaczki, ale pięcioraczki w naszej rodzinie to będzie wielka rewolucja.
Witam Was dziewczyny po długiej przerwie.
Przerwa spowodowana była chorobą (grypa z powikłaniami).
Obecnie nadal jestem na L4 i dopiero dziś zainstalowano mi w domu internet ( wolny jak nie wiem co) ale wreszcie mam kontakt ze światem.
Obiecałam,że się odezwę jeśli zrobię test i ...............zrobiłam.
Jestem w 8 tygodniu ciąży choć było ciężko-grypa.
Dostałam silnych skurczów i baliśmy się,że dziecka nie będzie.
Niebezpieczeństwa już nie ma.Dzidzia trzyma się mnie mocno:-)
Dziewczyny piszę to, aby przesłać Wam pozytywną energię i nadzieję,że może się udać.
Mocno trzymam za Was kciuki.Bardzo mocno.
BRAWO :-):-):-):-) tak trzymaćJa tam mam całe życie 19.
A PESEL kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chodziłaś na monitoring cyklu zanim twój lekarz stwierdził brak pęcherzyków?Też mam podobny cykl tylko brak pęcherzyków. U mnie wychodzą dopiero koło 12 dc ale po clo. A cytologię to chyba można w każdy dc oprócz @.