reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Zobaczymy jak dziś będzie kupa wyglądała o ile ją zrobi i pojutrze dam znów marcheweczki troszkę.
A kaszki i inne dania "nie zając nie ucieką". :tak::tak::tak:

reklama
Majeczka, Magdziunia - Gratuluję Maluchom nowych posiłków :-).
U nas Młoda dziś pierwszy raz wcinała marchewkę :tak: i bardzo jej smakowało.. :tak:

No i chyba będę zmuszona kupić jakiś dobry blender, bo jak trę coś na tarce , to większość ląduje poza talerzem..;-)

MADZIU wiesz moja kaszke jadla juz wczesniej :-)
Najpier w jeden dzien dostala 1/3 sloiczka Kaszki nie dawalam Pozniej na drugi dzien wrocilam do kaszki a soczku 15 ml wypila i nadal 1/3 sloiczka :-)

Ja jej nie daje litrami tego hihihih

dziś znów soczek jabłkowy i poszło lepiej, więcej wypił chyba załapał o co chodzi z tą łyżeczką:-D
Kupki ok:-)

witam
moj synek tez juz dostaje zupki i soczki
z owocami uwazamy ale juz powoli dostaje z pewnoscia uwielbia tarte jabluszko zawsze mu zamalo a ja jeszcze mam opory przed podawaniem mu wiekszych ilosci.
zupki zjada juz 3/4 sloiczka na obiadek po spacerku i zaczyna mu byc malo.

mam tylko straszny problem z ustaleniem jakiegos sensownego panu dnia
wczesniej dostawal samo mleko co 3 godziny i wystarczalo
a po zupkach czy deserkasz szybko jest glodny i je czesciej
na noc przed snem dodaje dostaje kleko z kasza "na dobranoc" to spi super i nie mamy nocnego budzenia na przekaski

A jak Wy macie rozplanowane karmienie?

U nas ogolnie karmienie mlekiem do 6,9,12,15,18,21 ocywiscie te godzina sa czasem ruchome w jedna i druga strone Troche soczku Oliwia dostaje przed poludniem miedzy karmieniami A sloiczek tak kolo 14 :-)
No a na noc dostaje w mleku trohe kaszki Tez chcialam ta NA DOBRANOC ale ona jest juz z mlekiem a no to Oliwi pozwolic nie moge

reklama
a ja mam pytanie czy sa jakieś słoiczki z samą dynią????
Mały dziś dostanie pierwszy raz soczek marchewkowy, czyli 1 raz coś innego niż mleko i herbatke:)

Do góry