reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Ale będą jaja jak Kaprycha będzie musiała pić Malibu bez Malibu z odrobiną mleka.

Chciałabym napisać, że z czosnkową panienką libacje alkoholową urządzimy ale jak u Ciebie regularne są to na razie nie zapeszam.

reklama
Wyniki męża:

Kategoria A - 50%
kat B - 30 %
kat C - 10 %
kat D - 10 %

ilość i jakość też w normach

tylko ph za wysokie

Ja dostałam duphaston 10

Doktor powiedziała, że przy takich wynikach w zasadzie nie powinno być problemu.

Mam przyjść za dwa do trzech miesięcy jak nie uda się mi zajść w ciążę to pójdę na badanie drożności jajowodów.

Z głębi serca życzę owocnych starań i żeby wszystko było drożne i żeby cię nie męczyli badaniem drożności.

To Ci powiem kochana, ze u mnie, czy jestem przeziebiona, czy nie - @ sie pojawia i tak o czasie. Ciagle jest szansa. Luty jak sie okazuje, jest magicznym miesiacem. Zobacz ile dziewczyn zafasolkowalo!!!

Hihi ale piekne krechy!!!!!!!! Moja jest niewiele slabsza niz Twoja na tescie u gory. Tez jest rozowa :-D

Tez tak szalalam jak Ty a teraz sama zobacz na suwaczek :-) a test robilam 5-6 dni przed terminem @ i wyszedl CIEŃ drugiej kreseczki a nie druga kreska i tez jazda czy to ciaza biochemiczna czy torbiel jakies zakazenie czy inna jasna cholera....A potem za 2 tyg gin potwierdzil 5 tydzien :-)

no widzisz... ja tam wierze ze to fasolka:)tyle negatywnych testow juz widzialam, zero kreski , ani pod slonce, dlubałam w nich i nic:-):-):-):-)
a tu się pojawiły;-) i to 2 dni przed @...
ciekawe jak tam betka..troche się boje mimo wszystko...

Hihihi tez dlubalam w testach pod slonce itd :-) rozbieralam na czesci pierwsze wrecz hihi a ten ciazowy wyszedl 5-6 dni przed i byl cien a pod swiatlo to b. wyrazny ale cien :)

czesc kobitki
ja juz wiem jak nalezy sie starac o bobo moja przyjaciolka mi wytlumaczyla (mama 2 dzieciaczkow) od siedmiu lat jest mezatka i przez ten caly czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! raz dziennie ma przytulanki ze swoim mezem nawet jak ma @ po pierwszej ciazy juz 10 dnia do lozia po drugiej 2 tyg po oczywiscie stwierdzilam ze jest nie normalna :))) w wakacje czy wolne dni po 4-5 razy nie wiem skad ona wziela takiego faceta ?? ale mowi ze jak zapragneli bobo to za pierwszym razem po odstawieniu zabezpieczen byla w ciazy reasumujac dziewczyny do roboty!!!!!!!!

czesc kobitki
ja juz wiem jak nalezy sie starac o bobo moja przyjaciolka mi wytlumaczyla (mama 2 dzieciaczkow) od siedmiu lat jest mezatka i przez ten caly czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! raz dziennie ma przytulanki ze swoim mezem nawet jak ma @ po pierwszej ciazy juz 10 dnia do lozia po drugiej 2 tyg po oczywiscie stwierdzilam ze jest nie normalna :))) w wakacje czy wolne dni po 4-5 razy nie wiem skad ona wziela takiego faceta ?? ale mowi ze jak zapragneli bobo to za pierwszym razem po odstawieniu zabezpieczen byla w ciazy reasumujac dziewczyny do roboty!!!!!!!!

uhuhuhuhuhu...niezle,ale tak wysokiego libido to ja chyba nie mam hehe:szok:

No to pieknie :-D:-):-D Dzialajcie, dzialajcie i nie bedziesz musiala sprawdzac droznosci jajowodow. Teraz sie na 100% wyluzujecie, bo do tej pory pewnie zastanawialiscie, co jest nie-tak.;-) Super wiesci z al'a rana :-D

P.S. Julitka i Hanka, to jestesmy umowione na popijawe w weekend :p:p:p

znowu beda chece w sobote cos czuje krejzolki znowu bede chlaly:-D....juz sie doczekac nie moge hehe:-p

Jak ci zasadze kopa któregoś dnia to się kopytami nakryjesz. Przecież ja tu zawału dostane przez ciebie. Nastraszyła, poleciała i się nie odzywa.
Ludzie miast i wsi trzymajcie mnie bo NIE WYTRZYMIE!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W.KROPECZKO CO SIE DZIEJE..?!ODEZWIJ SIE!

KINGUS jak samopoczucie?

MARTYNKO222 jak wyglada sytuacja?

LILU jak na nowym mieszkanku...?mam nadzieje,ze relacje z M juz leprze..?

POZDRAWIAM WSZYSTKIE I GRATULUJE NOWYCH FASOLEK!

czesc kobitki

mają zdrowie:)
ale zazdroszcze akiego faceta:-):-):-)

a mnie martwią te moje skurcze jak na @.....

Kroptusia a u Ciebie jak było na początku?

Hey
No ja skurcze mialam dosc dlugo az do 9 tygodnia, potem juz mniej ale tez sie martwilam czasem tak silne ze myslalam ze dostane @ :-(ale na poczatku normalnre i gin mi mowil ze sie macica rozciaga i czesto sa to skurcze jelit i mysli sie z tymi malpowymi...I dopiero jak mialam tak silne w 9 tyg ze wylam w nocy na wszelki dostalam luteine ...

Nie martw sie to jest normalne na poczatku ja tez to mialam a dzis sie moge pochwalic ze poczulam pierwsze ruchy swojego Skarba :-)

reklama
Witam dziewczynki!!!
Kaprycha - chyba ci się udało - gratuluję!!!
teraz czas na HankeM i Julitkę - laseczki po proszę o dobre wiadomości!!!!
Kasiu1979 trzymam kciuki za wysoką betkę!!!
Romeczko u mnie wstępna wizyta umówiona na poniedziałek... czekam dziś na telefon od lekarza i zobaczymy czy coś się zmieni i jaki jest plan ... przyszły tydzień będzie naprawdę emocjonujący , z moich wyliczeń to prawdopodobny termin IUI wypada 27...
jak twoje poszukiwania pracy?
Kinguś co u ciebie?
POZDRAWIAM

Do góry