tanu
Entuzjast(k)a
aaa gapa jestem...jakos mi sie Ola wydawało, ze Twoja Weronika ma juz skonczone 3 lata.....a tu widze,ze na przedszkole jeszcze za wczesnie....a wybieracie sie od wrzesnia???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chcę ją posłać od września, ale na razie cienko to widzę - jest bardzo nieśmiała, wręcz bojaźliwa... nie wiem, może z wiekiem jej przejdzie...aaa gapa jestem...jakos mi sie Ola wydawało, ze Twoja Weronika ma juz skonczone 3 lata.....a tu widze,ze na przedszkole jeszcze za wczesnie....a wybieracie sie od wrzesnia???

biedna tanu.. moj jest z zawodu programista i czy mi sie podoba czy nie on siada na tym pieprzonym swoim laptopie i programuje pisze czyta itd.. a mnie krew zalewa :-) teraz jeszcze jakis egzamin chce zdawac na certyfikat i testy robi czyta ksiazki dodatkowo i wroci z pracy zje obiad i do 22 go nie ma dla nikogo. a ja wymiekam i ide z nudow o 20-21 do łóżka po cieplej kąpieli zeby szybciej usnac.
ale wlasnie od niedzieli przestalam zwracac uwage na to ze spedza w pokoju duzo czasu i wczoraj sam do mnie przyszedl i spytal czy chce obejrzec jakis film.. oczywiscie z usmiechem odpowiedzialam - Nie :-) niech sobie nie mysli ze tylko czekam jak mnie wybawi z nudy i tra nogami jak tylko cos do mnie mowi. Uh!
Zawsze mu mowie sto razy zeby posiedzial ze mna i porozmawial. I tylko pyta co baby widza w tym rozmawianiu? ze caly czas gadamy! ale dla niego rozmowa a rozmowa to jedno i to samo.. chcialabym abysmy sobie poopowiadali, pomarzyli powspominali.. a jak z nim rozmawiam o tym co trzeba kupic do lodowki to uwaza to za rozmowe.. i kolko sie zamyka. nie mam do niego cierpliwosci. trzeba przywyknac! :-)
mój identycznie, ostatnio bite 2 tygodnie siedziałam od rana do wieczora sama bo on sie uczył do certyfikatu. Wkurzyłam się bo dostał 69 punktów a 70 oznaczało zdany wynik
co to dla mnie oznacza??że znowu czeka mnie spędzanie czasu samej bo firma zasponsoruje mu drugie podejście, do tego teraz znowu bawi się od strony praktycznej do tego certyfikatu i instaluje jakieś wirtualne maszyny
Superrrrr.. Żyć nie umierac... Z rozmowa identycznie.. Jak chce powspominać (jako ze to ostatnie chwile spędzone tylko we dwójkę) jakies miłę chwile z naszego całego związku to powie jedno słowo i koniec rozmowy...
W końcu powiedziałam ze chcesz to idź na film ale nie ściemniaj że to ma być spędzanie czasu ze mną.
Poszłam wzięłam kąpiel, połozyłam się do łózka i odwróciłam spac. Przyszedł jednak do mnie ale i tak usnął
no to żeśmy se pogadali