reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Oliwia dzis pila pierwszy raz soczek jablkowy 50 ml Az jej sie uszy trzesly A jak sie skonczylo to mlackala a jak sie skapla zwe juz nie leci to PLACZ :-)

reklama
U nas ogolnie karmienie mlekiem do 6,9,12,15,18,21 ocywiscie te godzina sa czasem ruchome w jedna i druga strone Troche soczku Oliwia dostaje przed poludniem miedzy karmieniami A sloiczek tak kolo 14 :-)
No a na noc dostaje w mleku trohe kaszki Tez chcialam ta NA DOBRANOC ale ona jest juz z mlekiem a no to Oliwi pozwolic nie moge

U nas podobnie...ale obiadek jem o 12stej a 0 21 kache;-)

Ja daje Filipkowi zupke zamiast mleka ale po godzinie max 1,5 domaga sie mleczka.
jak tak patrze ile razy karmicie bobasy to zaczynam sie zastanawiac czy moj sie nie glodzi bo jak zjada mleko z kasza po kapieli czyli po 20tej to zaraz zasypia i wstaje dopiero okolo 7 rano na sniadanko. dzis spal prawie do 8 :confused:

Ja daje Filipkowi zupke zamiast mleka ale po godzinie max 1,5 domaga sie mleczka.
jak tak patrze ile razy karmicie bobasy to zaczynam sie zastanawiac czy moj sie nie glodzi bo jak zjada mleko z kasza po kapieli czyli po 20tej to zaraz zasypia i wstaje dopiero okolo 7 rano na sniadanko. dzis spal prawie do 8 :confused:

Na pewno nie głodzi...
Moja też czasami tak robi, a jest na cycku.
Norma to do 6 ale i 7:30 się zdarza. A zasypia podobnie jak Twój :tak:

Ja za jakieś 2 tygodnie mam zamiar dać małemu na wieczór kleik kukurydziany i zobaczymy jak po nim będzie spał.
Bo jak narazie przesypia na cyckowym 8-9 godzinek.

mi własnie przez takie dlugie przerwy w karmieniu piersia zacza zanikac pokarm i nawet odciaganie laktatorem nie pomogło :-(
ale teraz przynajmniej sie wysypiamy wszyscy troje:-)

reklama
mi własnie przez takie dlugie przerwy w karmieniu piersia zacza zanikac pokarm i nawet odciaganie laktatorem nie pomogło :-(
ale teraz przynajmniej sie wysypiamy wszyscy troje:-)

A może nie zanika, tylko trudno ściągnąć bo jest go tak w sam raz?
I jest o odpowiednich porach, do których przyzwyczaiłaś swój organizm?

Do góry