reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

a tak na marginesie - HANKA - Ty to jestes baba z jajami:-):-)rozwalają mnie Twoje teksty;-)

Już się taka urodziłam. W górach się urodziła, w górach mieszkam nawet w góry pojechałam się uczyć i studiować. Mówią, że górale to szatańskie nasienie.
Poza tym widać to po ilości moich znajomych. Nie trzymam gęby na kłódkę więc ludzie albo mnie nienawidzą albo uwielbiają (tych jest mniej).

reklama
Dziewczyny w zyciu sa rozne chwile raz lepsze raz gorsze. Grutn to umiec rozmawiac je razem :tak:. Olapolap piszesz, ze maz czesto cie czyms zirytuje i nie masz humoru albo na uczelni cos nie tak. To normalne, ze wtedy nie masz humorku. Wiem, ze dziewczyny pisza, ze najlepszym lekarstwem jest szczera rozmowa ale nie zapominajmy, ze czasem milczenie pomaga:tak:Najgorszym rozwiazaniem jest obwiniac meza lub partnera za wszystko co idzie nie tak:-(
Dziewczyny mezczyzni mysla troche inaczej:-D(nie zapominajmy o tym), ale i oni maja problemy, ich tez trzeba wysluchac. Jesli rozmawiaja o swojej pracy, ktora za bardzo nas nie interesuje postarajmy sie chociaz go wysluchac. Przeciez on tez ma prawo powiedziec to na co ma ochote:tak:. Przeciez my tez gadamy o rzeczach, ktore dla nas sa bardzo wazne a dla nich to jakas blachostka(np zakupy,problemy u kolezanki itp) ale chcemy im to powidziec i oczekujemy zrozumienia. Postarajmy sie byc fer:tak:Zapytajmy siebie dlaczego za nich wyszlysmy, dlaczego z nimi jestesmy?. Tak jak pisala Eva84 ''nie ma idealow'' a dobry zwiazek to zwiazek zbudowany na potrzebach obojga partnerow:tak:To prawda, ze czasem musimy odpuscic, zajac sie tylko swoimi potrzebami, spelniac sie w tym co lubimy. Niektore z Was pisza, ze mezczyzni sa tylko egoistami, ale ja sie z tym nie zgadzam:tak:. W moim zwiazku tez sa wzloty i upadki, wkurzanie na siebie a w myslach pojawiajace sie slowa spie....aj. Sa rowniez i chwile, ze dziekuje Bogu za mam tak dobrego faceta, ktorego wybralam na swojego meza i z ktorym chce spedzic reszte mojego zycia:tak:Mam nadzieje, ze nie napieszlalam:tak:Wyrazilam tylko swoje zdanie:tak:
Mężatka bardzo mądrze to napisałaś...
ja równiez nie zamieniłabym swojego męża na innego

:-)Lilu - ja z doświadczenia wiem, ze bycie za dobrą to nic dobrego.... kiedyś jak byłam z facetem i byłam trochę zołzowata..:sorry2:ten typ tak ma:-), ale chodził za mna jak pies:-)a ja warczałam, prychałam i trzymałam go w szachu..ale w końcu złagodniałam, szkoda mi się go zrobiło..bardziej się zakochałam...i chciałam się zmienić i być dobra...wiesz wesola, kochana, przytulaśna..robiłam sałatki jak przychodził do mnie po pracy (nie mieszkaliśmy razem), ba nawetmoja mama robiła jemu sałatki..w skrócie stałam się ANIOŁEM i co usłyszałam?
że taka mdła sie zrobiłam, ze nie mam charakteru, ze sobie w zyciu nie poradze... i zaczął się przypierdzielać o wszystko, a to ze powinnam isc na silownie (ja przy wzroscie 167 waga 55 kg, on 177 waga 96.. - ja na siłownie??????? ), no i sie rozstalismy

a i jeszcze powiedzial , ze zmaist tych sałatek to powinnam jak wraca z pracy rzucic sie na niego i miec z nim sex....a ja glupia, ze chlopak po tylu godzinach pracy to pewnie glodny...
Katarzynko coś w tym jest... miałam podobną sytuację z moja pierwsza prawdziwą miłościa... zero sprzeczek, zero kłótni, sielanka... aż w końcu usłyszałam , cytuję "za dobra byłaś"... potem powiedział mi, ze faceci wola ostre baby, które potrafia krótko trzymac... czasami trzeba tupnąć nogą, bo i naczej i tak nasze wysiłki nie zostana docenione!!!

Już się taka urodziłam. W górach się urodziła, w górach mieszkam nawet w góry pojechałam się uczyć i studiować. Mówią, że górale to szatańskie nasienie.
Poza tym widać to po ilości moich znajomych. Nie trzymam gęby na kłódkę więc ludzie albo mnie nienawidzą albo uwielbiają (tych jest mniej).

HankaM - A skad jestes?:happy:

Ja dziewczyny zmykam na spacer, bo taka wiosna sie nam tutaj zrobila. Jest 10 st, okno w domku otwarte a natura az wzywa:tak::tak:Zagladne pozniej:tak:

my cie tu uwielbiamy;-);-)potrafisz powiedziec ze w piety idzie a ja to doceniam:-)

Czesc dziewczynki :-(

No i stalo sie. Dzis o 7 rano, zrobilam tescik i kreseczka byla sporo ciemniejsza. Cieszylismy sie z M. jak nienormalni. A 10 minut temu dostalam @ i leje sie ze mnie jak nigdy..... :-:)-:)-:)-(

Ja juz sie starac nie bede - wlasnie zdecydowalam. Nie chce sobie robic nadziei bo w moim przypadu jej nie ma :-( Wlasnie przeszukuje klinik In Vitro w Polsce i w wakacje pojade na zabieg :tak: Juz napisalam kilka maili do lekarzy. Mysle, ze zdecyduje sie Provite albo na Invimede. Mam teraz cel i musze sie na tym skupic, bo zwariuje. Nie chce juz mierzyc tempi, sprawdzac szyjki a potem i tak dupsko! Juz nie mam sily...

Hanka, Julitka przygotujcie sie na ostre picie w weeekend. Chyba wypije butle wody z gwinta bo mam dola 10/10 :sorry:

Teraz - najstarsze góry SUDETY. Nie będę pisać w jakiej wiosce mieszkam bo zaraz się pokrewieństwa doszukacie albo jakaś znajoma się przypałęta i skojarzy (znając moje szczęście). Na Podhalu spędziłam 11 lat - morze wódki wypiłam. Całe życie w górach.

Teraz - najstarsze góry SUDETY. Nie będę pisać w jakiej wiosce mieszkam bo zaraz się pokrewieństwa doszukacie albo jakaś znajoma się przypałęta i skojarzy (znając moje szczęście). Na Podhalu spędziłam 11 lat - morze wódki wypiłam. Całe życie w górach.

To dobrze, ze masz taka wprawe z ta wodka :-D:-):-D Bedzie jak znalazl na weekend. ;-)

Czesc dziewczynki :-(

No i stalo sie. Dzis o 7 rano, zrobilam tescik i kreseczka byla sporo ciemniejsza. Cieszylismy sie z M. jak nienormalni. A 10 minut temu dostalam @ i leje sie ze mnie jak nigdy..... :-:)-:)-:)-(

Ja juz sie starac nie bede - wlasnie zdecydowalam. Nie chce sobie robic nadziei bo w moim przypadu jej nie ma :-( Wlasnie przeszukuje klinik In Vitro w Polsce i w wakacje pojade na zabieg :tak: Juz napisalam kilka maili do lekarzy. Mysle, ze zdecyduje sie Provite albo na Invimede. Mam teraz cel i musze sie na tym skupic, bo zwariuje. Nie chce juz mierzyc tempi, sprawdzac szyjki a potem i tak dupsko! Juz nie mam sily...

Hanka, Julitka przygotujcie sie na ostre picie w weeekend. Chyba wypije butle wody z gwinta bo mam dola 10/10 :sorry:

Popierdzieleńcu sprawdź bo nieraz baby mają okres podczas ciąży.

A laparoskopia???? Czemu od razu in-vitro.

Nic się nie martw nawalimy się jak meserszmity w razie czego.

Jadźka głowa do góry

reklama
Do góry