reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

witam....poczytalam was.....i ja tez tak mialam z ex....posprzatane ,ugotowane,poprane a wzamian co?????jak go naszla przypadkiem ochota to... rok ma 12 miesiecy a my bzykalismy sie 9 razy...nawet wzpominac mi sie o tym niechce....jak mu cos powiedzialam to uslyszalam.."a widzialas kiedys rybaka ktory zlowil rybke i jeszcze ja karmil?"........a teraz moj nowy pancio:szok:.....i po 5 razy na dzien........fakt nie ma go w domu przez 4 tyg.wiec w tydzien chce nadrobic starcony czas......ale jak byl 2 miesiace w domu tez tak bylo...po kilka razy........ja lubie sex,ale o dziwo jakos od kilku miesiecy nie bardzo mam ochote......wiem co jest tego powodem i on to tez rozumie...stara sie mnie wspierac i pocieszac........a oprucz tego musze go bardzo ale to bardzo pochwalic.....jak jest w domu ja kompletnie nic nie robie-nie gotuje,nie sprzatam, niepozwala mi na nic....i jeszcze rozpieszcza....

a mozesz go dla mnie sklonowac?:-):-)

reklama
Czosnek jesteś moją dumą.

Kutwa dzisiaj pierwszy dzień i tak mnie napierdzielają jajniki, że zaraz ocipieje. Po tym BRO i CLO nie dość, że mi się cykl porypal, źle się czuję to do tego okresy mam tak bolesne że masakra. A cycki jak do tej pory bolały jak cholera tak teraz od kilku cykli w ogóle ich nie czuję.
co do cycochow......to po bromku nie bola.....tez tak mam.....przedtem cieszylam sie ze chociaz przed @ sa jedrne i wieksze....a po bromku takie:-:)crazy:....i zero bolu...

witam....poczytalam was.....i ja tez tak mialam z ex....posprzatane ,ugotowane,poprane a wzamian co?????jak go naszla przypadkiem ochota to... rok ma 12 miesiecy a my bzykalismy sie 9 razy...nawet wzpominac mi sie o tym niechce....jak mu cos powiedzialam to uslyszalam.."a widzialas kiedys rybaka ktory zlowil rybke i jeszcze ja karmil?"........a teraz moj nowy pancio:szok:.....i po 5 razy na dzien........fakt nie ma go w domu przez 4 tyg.wiec w tydzien chce nadrobic starcony czas......ale jak byl 2 miesiace w domu tez tak bylo...po kilka razy........ja lubie sex,ale o dziwo jakos od kilku miesiecy nie bardzo mam ochote......wiem co jest tego powodem i on to tez rozumie...stara sie mnie wspierac i pocieszac........a oprucz tego musze go bardzo ale to bardzo pochwalic.....jak jest w domu ja kompletnie nic nie robie-nie gotuje,nie sprzatam, niepozwala mi na nic....i jeszcze rozpieszcza....

Nie to ten tekst rozwalił mi serducho!!!!!!:-D
Nie pisz takich rzeczy jak 5 razy na dzień bo to dla nas anomalie.
A tak na serio to zazdroszczę 5 wariacji i gratuluję koleżance, że się poszczęściło.

Nie to ten tekst rozwalił mi serducho!!!!!!:-D
Nie pisz takich rzeczy jak 5 razy na dzień bo to dla nas anomalie.
A tak na serio to zazdroszczę 5 wariacji i gratuluję koleżance, że się poszczęściło.
dzieki.............bo 7 latach nieudanego malzenstwa....i prawie.7 latach samotnosci stafilam na cos dobrego............

reklama
Do góry