Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dziewczyny towarzystwo wasze jest ekstra, ale ja spadam do łózia bo zmeczona jestem a juro ciezki dzien i noc przede mną......
buziole dla was :***
buziole dla was :***
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moje korzenie tez pochodza z kieleckiego.....opoczno i takie tam
sama nie sama.....ale ciaza była......i obowiazkiem lekarza było skierowac na kariotyp.....moze pogadaj jeszcze z doktorkiem niech ci te badania zrobiaKochanie, to moze byc przez to ze ja sama sobie ciaze biochemiczna zdiagnozowalam![]()
Słonka az mi sie wierzyc nie chce! rano wyrazny tescik a tu @ ???? a sluchaj moze to byl jakis krwiaczek!? ktory pekl! wiele dziewczyn tak ma ze przy ciązy okazuje sie ze obok zaraz jest krwiak ktory np peknie i panika ze po ciazy a moze.....Czesc dziewczynki :-(
No i stalo sie. Dzis o 7 rano, zrobilam tescik i kreseczka byla sporo ciemniejsza. Cieszylismy sie z M. jak nienormalni. A 10 minut temu dostalam @ i leje sie ze mnie jak nigdy..... :--
-
-(
Ja juz sie starac nie bede - wlasnie zdecydowalam. Nie chce sobie robic nadziei bo w moim przypadu jej nie ma :-( Wlasnie przeszukuje klinik In Vitro w Polsce i w wakacje pojade na zabiegJuz napisalam kilka maili do lekarzy. Mysle, ze zdecyduje sie Provite albo na Invimede. Mam teraz cel i musze sie na tym skupic, bo zwariuje. Nie chce juz mierzyc tempi, sprawdzac szyjki a potem i tak dupsko! Juz nie mam sily...
Hanka, Julitka przygotujcie sie na ostre picie w weeekend. Chyba wypije butle wody z gwinta bo mam dola 10/10![]()
Kaprycha to ja widze ze my sąsiadkami jestesmy i to jeszcze z tego samego rocznikaNie, powiem szczerze nie przyszlo mi to nawet do glowy. Wiesz ja uznalam, ze skoro mam niedrozne jajowody, to ciaza nie zgniezdzala sie tam gdzie trzeba i dlatego sie ronila. Oczywiscie nie jestem expertem wiec to tylko takie moje gdybanie. W klinice sobie zrobie wszystkie badania.
Hanka - ja" zem" z al'a gor - czyli swietokrzyskie - Kielce Poland hihi. Tylko ciiii, bo nie chce zeby jakies znajomemnie wytropily![]()