Ma_Dunia
Fanka BB :)
;-)Cześć Kwietniówki. :-)

Od rana o pączkach, aż ślinotoku dostałam.
Niestety tutaj mogę o takich pysznościach tylko pomarzyć.
Muszę się z Wami pożeganać na jakiś tydzień, przerwa w dostawie internetu. Jestem wściekła ale coż mogę na to poradzić.
Aż się boję jakie zaległości będę miała po powrocie. ;-)
Na szczęście mam nadzieję przez ten tydzień skończyć definitywnie wszystkie przygotowania i będę miała zdecydowanie więcej czasu na BB.
Ja dostałam kółkową chustę od przyjaciółki. Z tego co przeczytałam, noszenie noworodka jest bardzo ważne: czuje ciepło i zapach ciała mamy czy taty i dzięki temu czuje się bezpiecznie. Poza tym to wygoda, dziecko bliska i ręce wolne. Dla mnie będzie nieoceniona przy spacerach z psem.Sluchajcie doswiadczone Mamuski - co sadzicie o chustach do noszenia bejbisow?

Ja mam kółkową, której nie trzeba wiązać, maksymalnie prosta w obsłudze. ;-) Poza tam chusty wykonane są z różnych materiałów, ja mam z przewiewnej bawełny więc na wiosnę i lato jak w sam raz.ja nie kupuję chusty, po pierwsze nie umiałabym wiązać, a po drugie wydaje mi się że dziecku byłoby gorąco ode mnie i niewygodnie, zresztą nosidełka też nie nabędę, nie jestem do nich przekonana
We wszystkim trzeba zachować umiar i rozsądek. ;-)ja na temat chusty nie wypowiem się to znaczy moja szwagierka kupiła sobie i nosi niunie w tej chuście i jest bardzo zadowolona. Ale przez to noszenie tak ja przyzwyczaiła do tego ze nie może sobie z nią rady dać bo tylko by chciała przy mamie i na raczkach. a właśnie się tego obawiam .
Od rana o pączkach, aż ślinotoku dostałam.

Niestety tutaj mogę o takich pysznościach tylko pomarzyć.

Muszę się z Wami pożeganać na jakiś tydzień, przerwa w dostawie internetu. Jestem wściekła ale coż mogę na to poradzić.

Na szczęście mam nadzieję przez ten tydzień skończyć definitywnie wszystkie przygotowania i będę miała zdecydowanie więcej czasu na BB.