reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Wszystkie objawy na @ miga byc jednoczesnie objawami na ciaze. Wiec jaki sens sie im przygladac, badac i sie denerwowac ?

reklama
Witam w tłusty czwartek!!!
Elisabeth cieszę się że u ciebie wszystko w porządku prośba- prześlij trochę fluidków!!
Kasiu1979 ty niedobroto nie czytaj głupot... teraz masz być dobrej myśli- jesteś w ciąży- i nie wymyślaj ... -pozdrawiam!
Julitko jak już wczesniej pisałam nie wierzę testom- zrób betkę!!
Sisi86 nie smuć się, zobaczysz że niedługo ci się uda!!!
Kaprycha jak się czujesz byłaś u lekarza?
Lolitko to kiedy to in vitro, bo chyba wczoraj nie odpisałaś?
Kinguś jak twoje usg?

No to czekamy na kolejne fasolki- ciekawe która pierwsza?
A ja z dnia na dzień powtarzam sama sobie że wszystko bedzie dobrze- i się uda!!!
i nie mogę mieć wątpliwości - bo marzenie musi się kiedyś spełnić... i czas na moje!!!
POZDRAWIAM
Kochana odczekam jeszcze kilka dni i zrobię jeszcze jeden test jak juz go kupilam hehe a jak znowu wyjdzie niegatywny a dalej nie bedzie @ to wtedy zrobie betkę... co ma byc to bedzie :szok:

no niby co racja to racja ale dziewczyny zawsze pisza ze objawy maja odwrotnie jak na@ jak wczesniej bolal brzuch to teraz nie boli itd.
ale dzieki za podnoszenie na duchu

Agalottka

Jedne maja tak jak na @, inne odwrotnie. I wez badz madry jak TY bedziesz miala ?
jest to tak indywidualne, ze naprawde nie warto sobie tym glowy zawracac

najgorsze to jest to ze moj m na mnie wrzeszczy ze mam do g nie latac i nie panikowac oczywiscie powiedzial ze jaby co to on na rzadne badania nigby nie pojdzie itd. wiec dodatkowo sie boje ze jak naturalnie nie klapnie to moge zapomniec calkowicie o bobo

agalotta ja tez mialam bole brzucha takie jak podczas @ zanim sie dowiedzialam ze w ciazy jestem...wiec reguly nie ma...:-):-)

A mój M chce już teraz dzidzie robić choć ja pracy nie mam.

Powiedziałam mu dzisiaj, że jak będę w ciąży bez pracy to zwariuje w domu a tak chociaż bym zajęcie miała i kasę na własne przyjemności.

Nie pracuje niecały miesiąc a już mnie szlag trafia:crazy:

NIUNIA27 ja nie pracuje prawie rok bo mialam zaplanowana fasolke ale plany planami a fasoliny nie ma
i wydaje mi sie ze jak juz dzidzia sie pojawi to na nude nie bedziesz narzekac a narazie wysprzataj mieszkanie poczytaj ksiazki poogladaj filmy i naciesz sie nierobstwem:-)

reklama
no i mój lekarz zadzwonił... trochę mu dupe zawróciłam.W poniedziałek wizyta- to tylko monitoring więc nieważne że kto inny zrobi, następna we wtorek bo on wtedy przyjmuje i wtedy ustalimy termin albo czwartek albo piętek... a co do leków stymulacyjnych to mam się nie martwić bo jak były potrzebne to by przepisał ... u mnie nie trzeba... już nie panikują ... jestem spokojna!

Do góry