reklama
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Kotuś sama nie wiem co bym chciala zrobic hehe wiesz jakies swiece romantyczny nastrójMoże jakieś pyszne mięsko z zapiekanymi ziemniaczkami czy chcesz coś wykwintnego a'la francuskiego???

HankaM
Fanka BB :)
Kotuś sama nie wiem co bym chciala zrobic hehe wiesz jakies swiece romantyczny nastrój![]()
Kotuś świece świecami. Chodzi o to, że facet jak zasiada do posiłku to chce zjeść, zjeść dobrze. I tu nie chodzi o ilość a jakość. Czyli przygotowując kolacyjkę gotujesz to co on lubi w finezyjny sposób, a nie to co ładnie wygląda albo jest wykwintne a chłop się męczy i głodny wstaje od stołu.
Czyli napisz co najbardziej lubi a my to przerobimy na elegancką kolację.
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Już wymysliłam teraz mykam na zakupkiKotuś świece świecami. Chodzi o to, że facet jak zasiada do posiłku to chce zjeść, zjeść dobrze. I tu nie chodzi o ilość a jakość. Czyli przygotowując kolacyjkę gotujesz to co on lubi w finezyjny sposób, a nie to co ładnie wygląda albo jest wykwintne a chłop się męczy i głodny wstaje od stołu.
Czyli napisz co najbardziej lubi a my to przerobimy na elegancką kolację.

HankaM
Dziewczeta czy Wy tez macie takiego lenia dzis. Musze zalatwic bardzo wazna sprawe dzis i jeszcze nie ubralam sie nawet latam w pizamie przeczytalam opisy wszystkich porodow z watku mamy lutowe 2009. Wypilam 2 kawy i chyba musze sie zbierac ale mi sie nie chce moze jeszcze jedna kawusia))))))
Też mam dzisiaj lenia strasznego, ale musiałam rano lecieć na badania więc się ubrałam.
Ja już zaliczyłam 3 kawy (lury), nastawiłam pranie i planuje odkurzanie ale strasznie mi się nie chce.
Eve84
2 lata przerwy.....
Coś czuje, że będzie dzisiaj małe pukanko.

ja dzisiej prawie nic nie zrobila!!!! len jak sie patrzy!Dziewczeta czy Wy tez macie takiego lenia dzis. Musze zalatwic bardzo wazna sprawe dzis i jeszcze nie ubralam sie nawet latam w pizamie przeczytalam opisy wszystkich porodow z watku mamy lutowe 2009. Wypilam 2 kawy i chyba musze sie zbierac ale mi sie nie chce moze jeszcze jedna kawusia))))))

Kinguś gdzie ty sie podziewasz!?!!?!!?!?!?!
mango-tree
Zaciekawiona BB
Ja juz po 3 kawach dzisiaj i dalel czuje jaki niedosyt
Lenia mam strasznego. Zabieram sie dzisiaj do wszystkiego i w sumie nic jeszcze nie zrobiłam. Nawet z domu nie wychodze hih Za godzinke wraca mezus z pracy a obiad jeszcze nie gotowy
reklama
Kaprycha
SIEMAAAAAAAAAAAAAA 
Jezus ale jestem podexcytowana! Cala sie przy tym spocilam jak dziwka w kosciele - za przeproszeniem. Sorka, ze gadam o sobie ale mozliwe, ze nie bede musiala czekac z moim In Vitro do lata! Znalazlam klinike prawie pod nosem w Sheffield, gdzie maja duzo lepsze rezultaty (ok.60% ciaz przy pierwszym podejsciu IVF ), cenowo prawie tak samo. Juz wyslalam maila i czekam na odpowiedz.
Fasolkooooooooo, juz niedlugo przyjade po Ciebie!!!!!!
Juhuuuuuuuuuuuu
:-)
Ladnie mi sie poj...balo w glowce
Pozdro, bede wieczorkiem (pijana pewnie)

Jezus ale jestem podexcytowana! Cala sie przy tym spocilam jak dziwka w kosciele - za przeproszeniem. Sorka, ze gadam o sobie ale mozliwe, ze nie bede musiala czekac z moim In Vitro do lata! Znalazlam klinike prawie pod nosem w Sheffield, gdzie maja duzo lepsze rezultaty (ok.60% ciaz przy pierwszym podejsciu IVF ), cenowo prawie tak samo. Juz wyslalam maila i czekam na odpowiedz.
Fasolkooooooooo, juz niedlugo przyjade po Ciebie!!!!!!
Juhuuuuuuuuuuuu

Ladnie mi sie poj...balo w glowce

Pozdro, bede wieczorkiem (pijana pewnie)

Podziel się: