reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Madzia ja mam wizytę 7 marca, poprzednią miałam 7 lutego, ponoć od marca mam zacząć chodzić do gina co 2 tyg.

Jeśli chodzi o łożysko nisko położone to niestety nie pomogę, u mnie jest na przedniej ścianie i wysoko, więc ok.

Normalnie nałóg z BB nie mogę odejść od kompa, a muszę zrobić obiad, wygońcie mnie stąd.

ufff w koncu was doczytałam,
nie bylo to łatwe, zostawic was na chwile i juz kilka stron do przelecenia.
Ja dzisiaj sie nie wyspałam, mała wpakowała mi stope pod żebra i tak jakoś mi to doskwierało że nie mogłam sie wygodnie ułożyć.

Załatwiam kredyt na agd, ciekawe czy sie uda ;// trzymac kciuki prosze - wykorzystuje was w tym względzie ostatnio.
Ostatnio mam napady paniki ze sie nie wyrobie ze wszystkim na czas. Nie wiem kiedy sie remont skonczy, a tu trzeba jeszcze przygotowac miejsce na łóżeczko, poprac i wyprasowac ciuszki, dokonczyc szykownaie wyprawki do szpitala dla siebie i bobala, kupic pościel. Niby 6 tyg. ale jakos tak mało sie wydaje.

Dzisiaj na obiadek poszłam na łatwizne, kupiłam kurczka z rożna, świeże kajzerki, zrobiam do tego tylko tzatzyki i tyle. Ciężko wyzywic 4 chłopa - no bo głupio jak bede jesc tylko ja i mąż, a fachowcy siedza tu od rana, wiec robie i im. Gotuje w najwiekszym garze i zawsze wszystko zjedzone. masakra.

witam nowe kwietniówki.

gabi kurde jeśli ci te skurcze nie przechodzą to ja bym na twoim miejscu chociaz zadzwoniła do szpitala i sie spytała. dla świętego spokoju.

gabi jak sa czestze niz co 10 min to dzwon ale jak nie to moze poczekaj jeszcze troche bo mi gp poweidzial ze te skurcze pod koniec ciazy sa bo macica cwiczy przed porodem.
mam nadzieje ze wszystko cacy:tak:

malutka a ty kopa dostaniesz jak tak bedziesz kusic!!!!! jeszcze po szarlotke bede zaraz biec. ja ja lubie na cieplo z kremem. mmm idz ty w cholere malutka. smaka robisz:crazy:

Ostatnia edycja:
ja mam co miesiac wizyty i chyba tak zostanie bo nie wyrobie finansowo:baffled::baffled::baffled: z reszta moja gin i tak wymysla tysiace badan i kazde platne:-( a co do nisko polozonego lozyska to ja nie wiem nic,przykro mi

Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi:-)

No coz no to poczekam, moze ktoras cos bedzie wiedziec o tym lozysku:-(

A co do wizyt to moze ja od marca tez bede co 2 tygodnie miala,zobaczymy.

Ja tez na cos mam smaka...tylko musze sie zastanowic na co a z ta szarlotka to dobry pomysl:-)

Dobra dziewczynki ja Was opuszczam na pare godzin,bo musze sie przyszykowac i pozniej z mezem do znajomych jedziemy.Mam nadzieje,ze jak przyjade to Was dogonie,bo napewno odrazu kompa wlacze:tak:

Trzymajcie sie cieplutko kochane:happy:

klucha09 nio to ci nie powiem, ze na wieczor mezus umyslil sobie szarlotke z lodami, bita smietana i sosem czekoladowym:-p ale mamy tyle, ze zapraszam:tak: a jesli chodzi o kuszenie to nie powiem kto mi tu smaka szaszlykami robi:-D hi hi
nio a ja wlasnie posciagalam ciuszki z suszarek, posegregowalam, nastawilam kolejna pralke i sie zmeczylam:dry: teraz znowu odpoczywam przy bb, wiec prasowanie dalej czeka:zawstydzona/y:
wlasnie slucham radia i mi sie przypomnialo co wczoraj mi mezus zapuscil na wrzucie:-D hi hi a zreszta macie i same zobaczcie;-)
Wrzuta.pl - Justin Timberlake, Beyonce - Single Ladies SNL

tez nasawilam pranie ale rozwiszenie juz zostawie mojemu bo bede w pracy. a w pracy jak zwykle pochlone kolacyjke czyli kaczke w pomaranczach bo zawsze to jem i jest pyyyycha.
patrzylam juz na bilety do pl na wakacje i darmowy bilet niuni wyniesie mnie 40 euro chamstwo

Spoko dziewczyny,nie rodzę.A dzwonić to nie ma po co,albo się przyjeżdża albo nie,przez tel. nie zbadają:-D
Madzia,to zależy z tym łożyskiem jak dokładnie jest umiejscowione.Czy tylko nisko,czy zakrywa ujście wew (łożysko przodujące).Bo jeśli zakrywa to nie można rodzić sn,no i uważać trzeba,bo jest ryzyko,że się na tym odcinku odklei.Ja tak miałam,ale się przesunęło.Do któregoś tyg. może sie przesunąć,potem już raczej zostaje,ale nie pamiętam do kiedy.
A jeśli nie przodujące,tylko nisko to nic nie znaczy.

reklama
Właśnie zrobię wam małą dywersję na programie zone reality leci właśnie "opowieści porodowe" idę oglądać ....

Do góry