reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

a ja mam oststnio nowa zachcianke---jem kromke chleba z maslem i z ...musztarda.Pozeram tego na kilogramy.Potem litr wody i dziwne skad ta zgaga:-:)zawstydzona/y:

reklama
nesa a ja mimo iz mam ujastek i zeromski pod nosem zdecydowalam sie na kopernika:tak: z tego co slyszalam z ujastkiem moze byc roznie, bo tam wiecznie porodowka zapchana:szok: nawet ostatnio gadalam ze znajoma, ktora ma tam swojego lekarza prowadzacego i cos jej mowil, ze ciezko z miejscami:dry:

Koga to zwolnij trochę.
Hmm,a ja kompa wyłączyłam bo chciałam do gina jechać.Ale powiedział,ze za pół godz. idzie na urlop:baffled: No i nie wiem,silne mam te skurcze od kilku dni (co dzień dumam czy gdzieś z tym jechać).Ale jakoś leżę.Rodzice na weekend wyjeżdżają,to nie teges,żebym w szpitalu była,no chyba,że mnie przyjmą z czterolatkiem:sorry2:
Wdech,wydech i spróbuję nie rodzić:zawstydzona/y:

bluebell podziwiam cie z ta musztarda:tak: mi od poczatku ciazy nic tak nie przeszkadza jak zapach musztardy wlasnie:dry: a o zjedzeniu to juz nie wspomne.. pamietam nawet jakie byly jaja z musztarda w swieta u dziadkow mojego mezusia.. cala jego rodzina przy stole siedzi, a ja wypalilam z tekstem, zeby wzial mi ta musztarde sprzed nosa i wyniosl swoj talerz do kuchni bo mi smierdzi jak niewiem co:zawstydzona/y::dry: wiecie jak mi bylo wstyd pozniej:dry:
a wlasnie wpadlo mi do glowy co moj mezus i moja sunia wczorajk wyprawiali:szok: ze nasze psy jedza dziwne rzeczy typu cebula czy grejpfrut to wiedzialam, ale wczoraj pierwszy raz widzialam psa ktory je chrzan:szok::-D hi hi najlepsze bylo to, ze nawet mezus, ktore lubi ostre zaczal sie krzywic, a nasza sunia oblizywala sie jak niewiem co:-D hi hi

Gabi jakie rodzenie:no: jeszcze troche musisz polezec, juz niedlugo, ale jeszcze:tak:
a jesli chodzi o tego noworodka to faktycznie z zeromskiego zaginal:szok: az sie w glowie nie miesli, ze dziecko mozna ze szpitala wyniesc w srodku nocy i nikt sie nie zorientowal:dry:

Gabi nawet nieproboj rodzic, wytrzymasz bedzie ok:tak::-)a jak by ieprzechodzilo to obowiazkowo do lekarza

ja wcinam pierogi ruskie tesciu robil i mezus przyniosl do domu pycha vhyba jutro sama zrobie na obiad, chyba ze mi chec na nie przejdzie

Gabi bedzie dobrze,jeszcze troche musisz wytrzymac:tak:

Malutka no to niezla masz sunie:-Dhehe ja jeszcze takiego psa nie widzialam:szok:

Eh dziewczynki pisalam wczesniej ale nie odpisal nikt...wiecie cos moze na temat tego nisko polozonego lozyska?Martwie sie strasznie a jeszcze moja gin wyznaczyla mi wizyte dopiero na 13 marca, nie za pozno?:-(Jestem w 32 tc i wydaje mi sie,ze juz powinnam chodzic co jakies 2 tygodnie.Co ile Wy macie wizyty?

reklama
Do góry