reklama
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
nesa a ja mimo iz mam ujastek i zeromski pod nosem zdecydowalam sie na kopernika
z tego co slyszalam z ujastkiem moze byc roznie, bo tam wiecznie porodowka zapchana
nawet ostatnio gadalam ze znajoma, ktora ma tam swojego lekarza prowadzacego i cos jej mowil, ze ciezko z miejscami

madzia1989
Mama Dominisia
Tak w Krakowie,z Żeromskiego

Koga to zwolnij trochę.
Hmm,a ja kompa wyłączyłam bo chciałam do gina jechać.Ale powiedział,ze za pół godz. idzie na urlop
No i nie wiem,silne mam te skurcze od kilku dni (co dzień dumam czy gdzieś z tym jechać).Ale jakoś leżę.Rodzice na weekend wyjeżdżają,to nie teges,żebym w szpitalu była,no chyba,że mnie przyjmą z czterolatkiem
Wdech,wydech i spróbuję nie rodzić
Hmm,a ja kompa wyłączyłam bo chciałam do gina jechać.Ale powiedział,ze za pół godz. idzie na urlop

Wdech,wydech i spróbuję nie rodzić

malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
bluebell podziwiam cie z ta musztarda
mi od poczatku ciazy nic tak nie przeszkadza jak zapach musztardy wlasnie
a o zjedzeniu to juz nie wspomne.. pamietam nawet jakie byly jaja z musztarda w swieta u dziadkow mojego mezusia.. cala jego rodzina przy stole siedzi, a ja wypalilam z tekstem, zeby wzial mi ta musztarde sprzed nosa i wyniosl swoj talerz do kuchni bo mi smierdzi jak niewiem co
wiecie jak mi bylo wstyd pozniej
a wlasnie wpadlo mi do glowy co moj mezus i moja sunia wczorajk wyprawiali
ze nasze psy jedza dziwne rzeczy typu cebula czy grejpfrut to wiedzialam, ale wczoraj pierwszy raz widzialam psa ktory je chrzan
hi hi najlepsze bylo to, ze nawet mezus, ktore lubi ostre zaczal sie krzywic, a nasza sunia oblizywala sie jak niewiem co
hi hi

a wlasnie wpadlo mi do glowy co moj mezus i moja sunia wczorajk wyprawiali

malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
Gabi jakie rodzenie
jeszcze troche musisz polezec, juz niedlugo, ale jeszcze
a jesli chodzi o tego noworodka to faktycznie z zeromskiego zaginal
az sie w glowie nie miesli, ze dziecko mozna ze szpitala wyniesc w srodku nocy i nikt sie nie zorientowal

a jesli chodzi o tego noworodka to faktycznie z zeromskiego zaginal

aniolek20k
Fanka BB :)
Gabi nawet nieproboj rodzic, wytrzymasz bedzie ok
:-)a jak by ieprzechodzilo to obowiazkowo do lekarza
ja wcinam pierogi ruskie tesciu robil i mezus przyniosl do domu pycha vhyba jutro sama zrobie na obiad, chyba ze mi chec na nie przejdzie

ja wcinam pierogi ruskie tesciu robil i mezus przyniosl do domu pycha vhyba jutro sama zrobie na obiad, chyba ze mi chec na nie przejdzie
madzia1989
Mama Dominisia
Gabi bedzie dobrze,jeszcze troche musisz wytrzymac
Malutka no to niezla masz sunie
hehe ja jeszcze takiego psa nie widzialam
Eh dziewczynki pisalam wczesniej ale nie odpisal nikt...wiecie cos moze na temat tego nisko polozonego lozyska?Martwie sie strasznie a jeszcze moja gin wyznaczyla mi wizyte dopiero na 13 marca, nie za pozno?:-(Jestem w 32 tc i wydaje mi sie,ze juz powinnam chodzic co jakies 2 tygodnie.Co ile Wy macie wizyty?

Malutka no to niezla masz sunie

Eh dziewczynki pisalam wczesniej ale nie odpisal nikt...wiecie cos moze na temat tego nisko polozonego lozyska?Martwie sie strasznie a jeszcze moja gin wyznaczyla mi wizyte dopiero na 13 marca, nie za pozno?:-(Jestem w 32 tc i wydaje mi sie,ze juz powinnam chodzic co jakies 2 tygodnie.Co ile Wy macie wizyty?
reklama
Podziel się: