reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

malutka skopac mu 4 literki! a swoją drogą głupie żarty...naprawde...

nesa :-) zaraz sie wciagniesz i tez bedziesz produktywna hihi:-D

reklama
Hej pisarki:blink:
Witam nowe koleżanki.Uważajcie,bo znam takie agentki co 4,5 roku od bb nie mogą się oderwać:-pSwoją drogą kiedyś bb inaczej wyglądało,było śliczne niebieskie:sorry2: Na majówkach mamy super ekipę,a nasze znajomości dawno wykroczyły po za wirtualny świat:-D
Buu,skurcze coś mnie łapią.
Na razie.

muj szfagier kiedys po pijaku spadl na zwir i se pocharatal gebe a mojej siorce powiedzial ze z motoru spadl. no i co takim zrobisz

DOCZYTAŁAM...

Jesteście niesamowite... ja po" zapisaniu" się do was przeczytałam wszystko od początku;-) żeby na kretynkę lub jakąś kompletną laiczkę nie wyjść bo to moje pierwsze forum(dobrze trafiłam :tak::tak:).
Mój razmiar karmników dla dzidziusia zawsze przyprawiał o ból głowy75G przed ciążą a teraz75K nie wiem co założę na siebie jak jeszcze przybędę(mąż sugeruje namiot, na może berety wystarczą...).
Karaluchy były świetne:-):-):-) ,K był akurat w kuchni jak mu przeczytałam:happy:

No i ja wrocilam po zrobieniu obiadku...
Tak zgadzam sie,ze bb wciaga!I to na maxa!!!Rowniez jestem nowa i teraz caly czas siedze,czytam i pisze:)

Ja tez witam nowa kwietnioweczke.

malutka faceci naprawde maja takie glupie pomysly...moj maz np jak jedziemy to sobie urzadza rajdy na drodze(chociaz wie,ze ja sie boje) no ale on sobie wchodzi w zakrety bokiem albo parkuje na zaciagnietym recznym!!!Niekiedy mysle,ze mu urodze w samochodzie!

klucha09 dziekuje za odp uspokoilam sie.Nawet mamy pytalam czy musze miec jakies zastrzyki ale rowniez powiedziala tak jak ty:)

lece na szybkie zakupki do tesco kochane
obiad dalszy ciag szaszlykow:tak:
jakiego ja mam lenia dzis boziu
szczerze to nie czytalam forum od deski do deski ale po lebkach tylko:zawstydzona/y:

klucha ten facet wolał powiedziec, że z motoru bo honor...ahhahaha honor męski, a upadek na żwir...to takie mamejowate:-D choc każdemu sie może przytafic...

Nie da się tego ukryć ;-)

Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona (termin na 20.04) i wybaczycie, że byłam takim Waszym "cichym czytaczem" bez Waszej wiedzy. Ale powiem Wam szczerze - to forum jest bardziej wciągające niż niejedna powieść, a czytam ich na pęczki (mój J. twierdzi, że to uzależnienie ;-)).
Pozdrawiam wszystkie serdecznie!

Witaj :-), jest nas coraz więcej, i widzę że nowa kwietniówka z Krakowa, gdzie bedziesz rodziła?

reklama
moj dopiero sie naslucha jak do domu wroci;-):tak: i napewno mu tego nie podaruje:tak: wie jak sie martwie o niego i sobie takie jaja robi:crazy: a kurcze juz sie sama nie cisnieniuje, bo jestem taka zla, ze szkoda gadac:dry:
chyba zrobie sobie cappucino na poprawienie nastroju i wezme sie wkoncu za to prasowanie to sie rozladuje;-):-)
a jesli chodzi o uzalenienie od bb to ja juz dawno przepadlam:-D hi hi i powiem wam, ze jest to pierwsze forum, ktore mnie tak wciaglo:tak: kiedys jeszcze zapisalam sie na forum o bokserach i cale 3 miesiace tam wytrzymalam, a pozniej mi zajafka przeszla:dry: a tu.. kurcze jak nie wejde na bb to jestem zla jak niewiem co:zawstydzona/y: jakby mi tak neta wylaczyli na tydzien np to chyba bym zabila:-D hi hi

Do góry