reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

ja tylko na chwilkę - nie dam rady dziś nadrobić

byłam u gin. no i średnio na jeża - tzn. z opuszka zrobił się otwarty na palec kanał rodny - ujście wewnętrzne zamknięte na szczęście, czyli oficjalnie rozwarcia nie ma - mam luteinę brać i kropka:dry:i 9 marca do kontroli

no to sobie jeszcze dziś na tę imprezkę pojadę:sorry2: + ostatni tydzień do pracy apotem grzeczniusio już w domciu pobędę:sorry2:

reklama
Mój razmiar karmników dla dzidziusia zawsze przyprawiał o ból głowy75G przed ciążą a teraz75K nie wiem co założę na siebie jak jeszcze przybędę(mąż sugeruje namiot, na może berety wystarczą...).

:szok::szok::szok: Nawet nie zdawałam sobie sprawy, że są takie rozmiary :szok::szok::szok:

Gabi trzymaj się, już tak niewiele zostało!

BB wciąga, ja co chwilkę zaglądam by zobaczyć co nowego :-p

Gabi 3maj sie jeszcze :-), ja mam paskudne skurcze w nocy ale naszczescie niemaja narazie zadnych skutkow.
Koga duzo odpoczywaj, luteine zazywaj i bedzie ok,:tak:

ja tez zaliczam sie juz do uzaleznionych od bb:-D

niesadzilam ze ktos dolaczy na zasadzie przeczytam caly watek i dopiero sie odezwe. no ale co fakt bb wciaga a my tu nesa piszemy doslownie wszystko.

więc dlatego mam cichą nadzieję, ze nie będziecie mi miały tego za złw, bo żadnych złych intencji w tym nie było. Po prostu taka jestem, że jak sie za coś zabieram, to chcę to zrobić od początku do końca :tak:. a jak Was "odkryłam", to już miałyście z 500-600 stron, więc trochę mi sie zeszło ;-)

Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie:-)

Spaczyna - waham się między Ujastkiem a Żeromskim (na razie bez przewagi żadnego). do niedawna miałam wrażenie, że jest jeszcze dużo czasu na podjęcie tej decyzji, ale teraz czuje oddech kalendarza na karku ;-)
dziewczyny z Krakowa - Wy już zdecydowałyście?

AsiekZ - gratuluje terminu, bo to dobry dzień. Ja mam wtedy imieninki :-) tylko nie wiem, czy synek się akurat będzie chciał dostosować. W końcu to ponoć facet (choć tylko raz to gin stwierdził, więc pewności nie ma), a z nimi nigdy nic nie wiadomo

Witam cieplutko nowe kwietnióweczki.

Ja już po zakupkach, dobrze że za długo mnie nie było bo miałabym problem Was nadrobić, a tak tylko 4 stronki przybyło przez ten czas co mnie nie było.

Koga, oszczędzaj się bardziej.

Dobrze wiedzieć że staniki są tez w takich mega wielgachnych rozmiarach, tylko gdzie je kupić?? Jak patrzałam w hurtowniach dziecięcych to kończyła się rozmiarówka na DD i takie mam teraz.

Tak mi się chciało dziś wątróbki drobiowej na obiad i zajechałam do mięsnego a tam wątróbki brak, załamana kupiłam żeberka i zaraz muszę je zrobić bo coś już głodniaczek się zrobiłam, do tego ziemniaczki i surówka z pora z jajkiem.

A takie naklejeczki Kubusiowe z pianki kupiłam dziś Juniorkowi

[URL=http://g.imageshack

czesc babki
witam nowa kwietniowke--tez mam termin na 20.04.:-D wlasnie przyszlam do domu,zrobilam obiad na zasadzie czegos z niczego i teraz sie lenie.Kawki bym sie napila ale nie mam mleka a m. nie jest na tyle sprawny intelektualnie aby nabyc tego typu produkt:baffled::angry:
co sie dzieje z Frezja?cos dawno jej nie widzialam:confused:

koga nio to chyba pora zwolnic tempo, duzo odpoczywac i nie przemeczac sie;-):tak:
a ja wlasnie popijam cappucinko i zajadam szarlotke, pyyycha poprostu:-);-) a pozniej za robote sie biore:tak:

reklama
Do góry