Magdasf buziolki dla Stasia
Ppatqa też się zastanawiam jak wygląda "szybki cyc"

Magdziunia to się teściowa popisała

Moja wczoraj "pochwaliła się" znajomością rozszerzania diety u maluszków, bo powiedziałam o jabłku, a ona o zupki pyta

i recytuje, po czwartym jarzynowa, po piątym na masełku, po szóstym z mięskiem ;-) U niej to jest zawsze tak, np powiemy, że Bartek już siedzi, a ona odpowie "o to już niedługo będzie wstawał" zacznie wstawać, a jej reakcja będzie "o już zaraz będzie chodził"
Evelajna to nie wesoło z Patrycją, charakterek się ujawnia czy zębole
Kaka to zapasy będą i pewnie swojska kiełbaska

Nam jeszcze słoninka została z zeszłorocznej świnki.
Moli to Ci się trafiło
Dorotka miłego wieczoru, a jak masz świadomość, że łatwo się rozkręcasz to rzeczywiście lepiej się nie odzywać dla własnej spokojności.
My porządek w garażu już mamy za sobą - ufff. Trochę udało się wyrzucić gratów i już nie będzie wstyd przed ludźmi jak po wózek zejdę ;-) A przy okazji przełożyliśmy spacerówkę. Gondola już na styk, bo Bartek jeździ pod puchowym becikiem więc trochę miejsca zajmuje, ale za to w spacerówce becik jak najbardziej się sprawdzi. Chyba, że pogoda drastycznie się zmieni to jeszcze odkręcimy zamianę.
Trochę mam prasowanka, ale M chce oglądać jakiś film z którym już tyle czekał żebyśmy obejrzeli więc pewnie prasowanie odłożę na jutro wieczorem.
Rano po śniadanku jedziemy na kawę do moich rodziców i na obiad do teściów i córkę odebrać.