Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mąż zajrzał i coś tam podreperował.

), ale zostaliśmy zaproszeni na obiadek do teściowej, więc ... pójdziemy.

Napisze tylko tyle że życie mi sie zawaliło jestem w cieżkiej sytuacji i musze wszystko zacząć od nowa.Dla Jaguni
Jejku jak to przeczytalam to az mi serce stanelo Jak mozesz to napisz nam co sie dzieje :-(

Hmmm Czarna ... napewno wszystko jest dobrze.u mnie dzis mija rok jak zobaczyłam II krechy. Teraz czekam na @ i ku... nie widze jej mam nadzieje ze nie bedzie powtórki. Bo na prawde kupie sznurek![]()
Madziu na szczęście @ się pojawiła i proszę następnym razem też nie skacz :-(Mi tez jakos teraz mija rok:-) Ja myslalam sobie ze jak @ nie dostane to pofrune z 3 pietra
Bo wieszac to nie mam sie gdzie
Ale serio, spokojnie dostaniesz @ ja tez teraz czekalam pare dni. Trzymam kciuki.
Dorotko widzę, że przerzuciłaś się teraz na gofryMy po zakupach w Auchanie W drodze tam Oliwia sobie spala w auchanie sie obudzila Ja ja porozpinalam Bude jej zlozylam coby mogla obserwowac i Niunia przez caly czas lezala grzecznie i obserwowala
Po zakupach kupilam sobie GOFRA Z BITA SMIETANA nie moglam sie oprzec a D... rosnie
Aha wczoraj po tym adwokacie pogadalam na spokojnie z G i powiedzialam mu wsio co mi lezalo na sercu Oli juz spala wiec moglismy sobie pogadac .Powiedzialam mu ze uz go nie kocham itp I ze ok jak chce cos naprawic i sie starac to ok nie ma problemu ale niech nie liczy na to ze jak on bedzie dobry to ja sie z nim napewno nie rozwiode
JEJKU DOWIEDZIALAM SIE TERAZ ZE KOLZANKA JEST W CIAZY(czyt.zona od chrzestnego Oliwi )
MAJA JUZ SYNKA W STYCZNIU TERAZ SKONCZYL ROCZEK JEJKU ALE SIE CIESZE I MODLE SIE ABY BYLO OK
mniam ależ mi smaku narobiłaś.
a rano było tak ślicznie.
może i dobrze.

i chyba bym zbierała zamiast na spirale to na .....

albo od razu psychiatryk
Evelajna znam kilka imienniczek i nie pociesze cię nie lubią za bardzo spaći usiedzieć w miejscu
Na porodówce jak myśleliśmy nad imieniem minę taką strzeliła (mam w galerii), że stanęło na Pati. W końcu baba z jajami
. A mogła być spokojna i cichutka Milenka
EVELAJNA to lepszych nocek zycze WIESZ JA TEZ NIE KAWOWA JESTEM![]()
Nie dziwota. Nazbierało się w Tobie tych złych emocjiWiecie co jak G mi na nerwy dziala nawet jak jest trzezwy Wkurza mnie to jego wazeliniarstwo Jakos nie umiem byc juz do niego spokojna Dzis bez przyczyny rzucalam pilotami jak G sie do mnei odezwal Czasem czuje sie jak jakis psychol przy nim :-(

Dziendoberek:-)Wpadłam się przywitac i zobaczyc co u was i widze ze wszystko jest wporzadkupostaram sie was nadrobic ale troszke poźniej bo teraz obiadek szykuje potem wpadnie kumpela i tescie
a potem do pracy
wiec nie mam zbyt wiele czasu.Kurde wcalenie nie czuje ze dzis niedziela!
mój M w pracy a jak wroci to zwala sie goscie
nie lubie tego kazda wolna wspolna chwile kiedy chce spedzic z M tescie sie zwalaja
ale sa dobrzy i nie moge byc wredna
tylko szkoda ze sami tego nie rozumieja i nie wpadna na genialny pomysl ze moze chcemy pobyc razem i odpoczac bo malo sie widzimy
![]()

Napisze tylko tyle że życie mi sie zawaliło jestem w cieżkiej sytuacji i musze wszystko zacząć od nowa.Dla Jaguni
u mnie dzis mija rok jak zobaczyłam II krechy. Teraz czekam na @ i ku... nie widze jej mam nadzieje ze nie bedzie powtórki. Bo na prawde kupie sznurek![]()