wanilia79
Entuzjast(k)a
Magdziunia a jakież tam ostatki, brat przyjechał z kobitą i wypiłyśmy winczacho, a dziś kac gigantWiolu och zazdroszczę troszkę tych zabaw ostatkowych ... ja niestety w związku z żałobą nie mogłam.
.
;-)Dorotka alkohol rozwiązuje język ;-)Aha wczoraj po tym adwokacie pogadalam na spokojnie z G i powiedzialam mu wsio co mi lezalo na sercu Oli juz spala wiec moglismy sobie pogadac .Powiedzialam mu ze uz go nie kocham itp I ze ok jak chce cos naprawic i sie starac to ok nie ma problemu ale niech nie liczy na to ze jak on bedzie dobry to ja sie z nim napewno nie rozwiode
JEJKU DOWIEDZIALAM SIE TERAZ ZE KOLZANKA JEST W CIAZY(czyt.zona od chrzestnego Oliwi )
MAJA JUZ SYNKA W STYCZNIU TERAZ SKONCZYL ROCZEK JEJKU ALE SIE CIESZE I MODLE SIE ABY BYLO OK

, a dla koleżanki gratulację i powodzenia!!Nie kupuj sznurka. Myślę, że więcej prania nie przybędzie![]()

dobre, dobre.Czarna, będzie dobrze, po ciązy organizm musi "się uspokoić" stąd pewnie "przesunięcia".

.Patrycja zdróweczka dla Kamisia.
Miniś oj współczuję, dzień powszedni miesza się z niedzielą. Wady i zalety pracy zmianowej

My już po imieninkach, zawieźliśmy dziadkowi fotografie Szymcia z chrztu w pięknych rameczkach i dziadek wniebowzięty
przynajmniej już się nie muszę głowić jakie prezenty kupować ;-)
.Mały śpi, a ja może tv pooglądam.