reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Trzymaj się Wesolutka!!!!

U nas niedziela mija leniwie. Do 12stej w wyrku. Potem torchę porządków i czekamy na gości;-)

reklama
No i nici ze spacerku ... ech ... już byłam na ulicy a tu kółko znów pyk ... odpadło - qrde ... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mąż zajrzał i coś tam podreperował.
Albo mnie rzeczy martwe nie lubią albo to tylko ich złośliwość w stosunku do mnie :baffled::crazy::wściekła/y:

Właśnie gotuję kapuśniaczek (naszło mnie :-D), ale zostaliśmy zaproszeni na obiadek do teściowej, więc ... pójdziemy.
Mały leży w łóżeczku a mąż go nagrywał na kamerę ... mam nadzieję, że zaśnie choć na godzinkę przy karuzeli.

Agamir miłego popołudnia z gośćmi

Wiolu och zazdroszczę troszkę tych zabaw ostatkowych ... ja niestety w związku z żałobą nie mogłam.

Kaka to faktycznie leniwie ale przy niedzieli można a co :-D

Madziu a może za dwa tygodnie zrobi się ciut cieplej i Stasiulek będzie już po chorobie.
Wierzę, że chętnie pospacerowałabyś z małym.
Zdrówka dla Stasiulka.

Wesolutkaaa tak strasznie mi przykro - przytulam.

Dorotko no chyba, że tak .... ale i tak dobrze, że chce robić.
Powinien jeszcze do łóżka Tobie przynieść.

Oki uciekam do mojej zupki i do młodego.
Miłego popołudnia i może wieczorkiem uda mi się zajrzęć.

Magdziunia ja dziś tez miałam kapusniaczek:)))
Wesolutka trzymam za was kciuki!!!!!
Minisia kupujesz nafte kosmetyczna z olejkiem rycynowym (na opakowaniu jest przepis)

u mnie dzis mija rok jak zobaczyłam II krechy. Teraz czekam na @ i ku... nie widze jej mam nadzieje ze nie bedzie powtórki. Bo na prawde kupie sznurek:crazy::crazy::crazy::crazy:

Napisze tylko tyle że życie mi sie zawaliło jestem w cieżkiej sytuacji i musze wszystko zacząć od nowa.Dla Jaguni

WESOLTKA co sie stalo :baffled:Jejku jak to przeczytalam to az mi serce stanelo Jak mozesz to napisz nam co sie dzieje :-(
3 maj sie kochana

MAGDASF aby tylko Stasiowi po chorobie te raczki juz tak nie pozostaly :-p

CZARNA nie dziwie ci sie z tym sznurem Ale nic sie nie martw dostaniesz @
Cos mi sie wydaje ze ta spirala u ciebie bedzie szybko coby za miesiac sie zas nie martwic czy przyjdzie @ czy nie :rofl2:

MADZIU nie ma to jak zlosliwosc rzeczy martwych :baffled:

My po zakupach w Auchanie W drodze tam Oliwia sobie spala w auchanie sie obudzila Ja ja porozpinalam Bude jej zlozylam coby mogla obserwowac i Niunia przez caly czas lezala grzecznie i obserwowala :-D
Po zakupach kupilam sobie GOFRA Z BITA SMIETANA nie moglam sie oprzec a D... rosnie :baffled:

Aha wczoraj po tym adwokacie pogadalam na spokojnie z G i powiedzialam mu wsio co mi lezalo na sercu Oli juz spala wiec moglismy sobie pogadac .Powiedzialam mu ze uz go nie kocham itp I ze ok jak chce cos naprawic i sie starac to ok nie ma problemu ale niech nie liczy na to ze jak on bedzie dobry to ja sie z nim napewno nie rozwiode

JEJKU DOWIEDZIALAM SIE TERAZ ZE KOLZANKA JEST W CIAZY(czyt.zona od chrzestnego Oliwi )
MAJA JUZ SYNKA W STYCZNIU TERAZ SKONCZYL ROCZEK JEJKU ALE SIE CIESZE I MODLE SIE ABY BYLO OK

u mnie dzis mija rok jak zobaczyłam II krechy. Teraz czekam na @ i ku... nie widze jej mam nadzieje ze nie bedzie powtórki. Bo na prawde kupie sznurek:crazy::crazy::crazy::crazy:
Hmmm Czarna ... napewno wszystko jest dobrze.
Trzymam kciuki aby @ przyszła.

Mi tez jakos teraz mija rok:tak::-) Ja myslalam sobie ze jak @ nie dostane to pofrune z 3 pietra:rofl2::rofl2: Bo wieszac to nie mam sie gdzie:rofl2::rofl2: Ale serio, spokojnie dostaniesz @ ja tez teraz czekalam pare dni. Trzymam kciuki.
Madziu na szczęście @ się pojawiła i proszę następnym razem też nie skacz :-(

My po zakupach w Auchanie W drodze tam Oliwia sobie spala w auchanie sie obudzila Ja ja porozpinalam Bude jej zlozylam coby mogla obserwowac i Niunia przez caly czas lezala grzecznie i obserwowala :-D
Po zakupach kupilam sobie GOFRA Z BITA SMIETANA nie moglam sie oprzec a D... rosnie :baffled:

Aha wczoraj po tym adwokacie pogadalam na spokojnie z G i powiedzialam mu wsio co mi lezalo na sercu Oli juz spala wiec moglismy sobie pogadac .Powiedzialam mu ze uz go nie kocham itp I ze ok jak chce cos naprawic i sie starac to ok nie ma problemu ale niech nie liczy na to ze jak on bedzie dobry to ja sie z nim napewno nie rozwiode

JEJKU DOWIEDZIALAM SIE TERAZ ZE KOLZANKA JEST W CIAZY(czyt.zona od chrzestnego Oliwi )
MAJA JUZ SYNKA W STYCZNIU TERAZ SKONCZYL ROCZEK JEJKU ALE SIE CIESZE I MODLE SIE ABY BYLO OK
Dorotko widzę, że przerzuciłaś się teraz na gofry :-D mniam ależ mi smaku narobiłaś.

Dobrze, że porozmawiałaś na spokojnie z G.

A koleżance Twojej życzę dużo zdrówka i nudnych 9 miesięcy oraz spokojnego rozwiązania.

Ja już po obiadku.
Za to za oknem znów pada śnieg :baffled: a rano było tak ślicznie.
Teraz naszło mnie na coś słodkiego a w domku nic nie ma :baffled: może i dobrze.

Ja sobie nie wyobrażam numer 4 u mnie:no::no::no::no::no: i chyba bym zbierała zamiast na spirale to na .....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: albo od razu psychiatryk:nerd:

A teraz powoli sie zbieramy do moich rodziców bo moja mam ma ur i przyjezdza moj najstarszy brat a oni jeszcze nie widzieli Samiego więc duża szansa ze moje raczki dzis odpoczna:)))))

Anna mój w domu nie rusza smoka, a czasami tak bym chciała zeby cyckał
dorotko oj też miałam nieprzespaną nocke
justynko czekamy
wesolutka tule mocno
Magdasfja twż jestem uziemoona

Witam my po nieprzespanej nocce, malego budził w nocy kaszel, budził się tak co chwilke, po 2 usnął i spał prawie do 7 bidulek. Odzwoniłam lekarzy i udało nam się skoczyć na wizytke, wszystko na lekarzowym, mykam. Mały zmęczony aż przysypia na macie, bidulek kochany.

reklama
Evelajna znam kilka imienniczek i nie pociesze cię nie lubią za bardzo spać:) i usiedzieć w miejscu

No i masz babo placek:baffled: Na porodówce jak myśleliśmy nad imieniem minę taką strzeliła (mam w galerii), że stanęło na Pati. W końcu baba z jajami:-D. A mogła być spokojna i cichutka Milenka:rofl2:

EVELAJNA to lepszych nocek zycze WIESZ JA TEZ NIE KAWOWA JESTEM :-D

No u mnie tylko Inka. Ale na super słodko:)

Wiecie co jak G mi na nerwy dziala nawet jak jest trzezwy Wkurza mnie to jego wazeliniarstwo Jakos nie umiem byc juz do niego spokojna Dzis bez przyczyny rzucalam pilotami jak G sie do mnei odezwal Czasem czuje sie jak jakis psychol przy nim :-(
Nie dziwota. Nazbierało się w Tobie tych złych emocji:dry:

Dziendoberek:-)Wpadłam się przywitac i zobaczyc co u was i widze ze wszystko jest wporzadku :tak:postaram sie was nadrobic ale troszke poźniej bo teraz obiadek szykuje potem wpadnie kumpela i tescie:baffled:a potem do pracy:sorry2:wiec nie mam zbyt wiele czasu.Kurde wcalenie nie czuje ze dzis niedziela!:angry:mój M w pracy a jak wroci to zwala sie goscie:angry:nie lubie tego kazda wolna wspolna chwile kiedy chce spedzic z M tescie sie zwalaja:angry:ale sa dobrzy i nie moge byc wredna:no:tylko szkoda ze sami tego nie rozumieja i nie wpadna na genialny pomysl ze moze chcemy pobyc razem i odpoczac bo malo sie widzimy:wściekła/y:

Trzeba by im podpowiedzieć grzecznie, bo Was zamęczą. Skąd ja to znam...:baffled:

Napisze tylko tyle że życie mi sie zawaliło jestem w cieżkiej sytuacji i musze wszystko zacząć od nowa.Dla Jaguni

Trzymaj się Wesolutka!!!!

Nie kupuj sznurka. Myślę, że więcej prania nie przybędzie:rofl2:

Magdziunia, Dorotka ja ostatnio opycham się słodkościami jak głupia: na śniadanie, po obiedzie, na kolację... Gofry to podstawa. A teraz jest na temacie sztrucla serowa. Ale tłumaczę sobie, że więcej energii potrzeba przy tej malocie:-p

Magda, Pati zdrówka dla Waszych chłopaków.

U nas noc JAK ZWYKLE do du... No naprawdę mogłaby się przyssać i sobie tak leżeć do rana. Z przerwą na mlaśnięcie. Muszę, muszę, muszę ją jakoś oduczyć.
Czy Was też się wkółko pytają "jak tam noce? przesypia już?"
Czy może ja mam już hopla na tym punkcie i mnie to tak wkurza:wściekła/y:

Ach idę zrobić zupkę i zjeść... sztruclę. Co tam...

Do góry