reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
No i nici ze spacerku ... ech ... już byłam na ulicy a tu kółko znów pyk ... odpadło - qrde ... 

mąż zajrzał i coś tam podreperował.
Albo mnie rzeczy martwe nie lubią albo to tylko ich złośliwość w stosunku do mnie

Właśnie gotuję kapuśniaczek (naszło mnie
), ale zostaliśmy zaproszeni na obiadek do teściowej, więc ... pójdziemy.
Mały leży w łóżeczku a mąż go nagrywał na kamerę ... mam nadzieję, że zaśnie choć na godzinkę przy karuzeli.
Agamir miłego popołudnia z gośćmi
Wiolu och zazdroszczę troszkę tych zabaw ostatkowych ... ja niestety w związku z żałobą nie mogłam.
Kaka to faktycznie leniwie ale przy niedzieli można a co
Madziu a może za dwa tygodnie zrobi się ciut cieplej i Stasiulek będzie już po chorobie.
Wierzę, że chętnie pospacerowałabyś z małym.
Zdrówka dla Stasiulka.
Wesolutkaaa tak strasznie mi przykro - przytulam.
Dorotko no chyba, że tak .... ale i tak dobrze, że chce robić.
Powinien jeszcze do łóżka Tobie przynieść.
Oki uciekam do mojej zupki i do młodego.
Miłego popołudnia i może wieczorkiem uda mi się zajrzęć.

mąż zajrzał i coś tam podreperował.Albo mnie rzeczy martwe nie lubią albo to tylko ich złośliwość w stosunku do mnie

Właśnie gotuję kapuśniaczek (naszło mnie
), ale zostaliśmy zaproszeni na obiadek do teściowej, więc ... pójdziemy.Mały leży w łóżeczku a mąż go nagrywał na kamerę ... mam nadzieję, że zaśnie choć na godzinkę przy karuzeli.
Agamir miłego popołudnia z gośćmi
Wiolu och zazdroszczę troszkę tych zabaw ostatkowych ... ja niestety w związku z żałobą nie mogłam.
Kaka to faktycznie leniwie ale przy niedzieli można a co

Madziu a może za dwa tygodnie zrobi się ciut cieplej i Stasiulek będzie już po chorobie.
Wierzę, że chętnie pospacerowałabyś z małym.
Zdrówka dla Stasiulka.
Wesolutkaaa tak strasznie mi przykro - przytulam.
Dorotko no chyba, że tak .... ale i tak dobrze, że chce robić.
Powinien jeszcze do łóżka Tobie przynieść.
Oki uciekam do mojej zupki i do młodego.
Miłego popołudnia i może wieczorkiem uda mi się zajrzęć.
Magdziunia ja dziś tez miałam kapusniaczek
))
Wesolutka trzymam za was kciuki!!!!!
Minisia kupujesz nafte kosmetyczna z olejkiem rycynowym (na opakowaniu jest przepis)
u mnie dzis mija rok jak zobaczyłam II krechy. Teraz czekam na @ i ku... nie widze jej mam nadzieje ze nie bedzie powtórki. Bo na prawde kupie sznurek

Wesolutka trzymam za was kciuki!!!!!
Minisia kupujesz nafte kosmetyczna z olejkiem rycynowym (na opakowaniu jest przepis)
u mnie dzis mija rok jak zobaczyłam II krechy. Teraz czekam na @ i ku... nie widze jej mam nadzieje ze nie bedzie powtórki. Bo na prawde kupie sznurek

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Napisze tylko tyle że życie mi sie zawaliło jestem w cieżkiej sytuacji i musze wszystko zacząć od nowa.Dla Jaguni
WESOLTKA co sie stalo
Jejku jak to przeczytalam to az mi serce stanelo Jak mozesz to napisz nam co sie dzieje :-(3 maj sie kochana
MAGDASF aby tylko Stasiowi po chorobie te raczki juz tak nie pozostaly

CZARNA nie dziwie ci sie z tym sznurem Ale nic sie nie martw dostaniesz @
Cos mi sie wydaje ze ta spirala u ciebie bedzie szybko coby za miesiac sie zas nie martwic czy przyjdzie @ czy nie

MADZIU nie ma to jak zlosliwosc rzeczy martwych

My po zakupach w Auchanie W drodze tam Oliwia sobie spala w auchanie sie obudzila Ja ja porozpinalam Bude jej zlozylam coby mogla obserwowac i Niunia przez caly czas lezala grzecznie i obserwowala

Po zakupach kupilam sobie GOFRA Z BITA SMIETANA nie moglam sie oprzec a D... rosnie

Aha wczoraj po tym adwokacie pogadalam na spokojnie z G i powiedzialam mu wsio co mi lezalo na sercu Oli juz spala wiec moglismy sobie pogadac .Powiedzialam mu ze uz go nie kocham itp I ze ok jak chce cos naprawic i sie starac to ok nie ma problemu ale niech nie liczy na to ze jak on bedzie dobry to ja sie z nim napewno nie rozwiode
JEJKU DOWIEDZIALAM SIE TERAZ ZE KOLZANKA JEST W CIAZY(czyt.zona od chrzestnego Oliwi )
MAJA JUZ SYNKA W STYCZNIU TERAZ SKONCZYL ROCZEK JEJKU ALE SIE CIESZE I MODLE SIE ABY BYLO OK
magdziunia
Październikowa Mama'08
Hmmm Czarna ... napewno wszystko jest dobrze.u mnie dzis mija rok jak zobaczyłam II krechy. Teraz czekam na @ i ku... nie widze jej mam nadzieje ze nie bedzie powtórki. Bo na prawde kupie sznurek![]()
Trzymam kciuki aby @ przyszła.
Madziu na szczęście @ się pojawiła i proszę następnym razem też nie skacz :-(Mi tez jakos teraz mija rok:-) Ja myslalam sobie ze jak @ nie dostane to pofrune z 3 pietra
Bo wieszac to nie mam sie gdzie
Ale serio, spokojnie dostaniesz @ ja tez teraz czekalam pare dni. Trzymam kciuki.
Dorotko widzę, że przerzuciłaś się teraz na gofryMy po zakupach w Auchanie W drodze tam Oliwia sobie spala w auchanie sie obudzila Ja ja porozpinalam Bude jej zlozylam coby mogla obserwowac i Niunia przez caly czas lezala grzecznie i obserwowala
Po zakupach kupilam sobie GOFRA Z BITA SMIETANA nie moglam sie oprzec a D... rosnie
Aha wczoraj po tym adwokacie pogadalam na spokojnie z G i powiedzialam mu wsio co mi lezalo na sercu Oli juz spala wiec moglismy sobie pogadac .Powiedzialam mu ze uz go nie kocham itp I ze ok jak chce cos naprawic i sie starac to ok nie ma problemu ale niech nie liczy na to ze jak on bedzie dobry to ja sie z nim napewno nie rozwiode
JEJKU DOWIEDZIALAM SIE TERAZ ZE KOLZANKA JEST W CIAZY(czyt.zona od chrzestnego Oliwi )
MAJA JUZ SYNKA W STYCZNIU TERAZ SKONCZYL ROCZEK JEJKU ALE SIE CIESZE I MODLE SIE ABY BYLO OK
mniam ależ mi smaku narobiłaś.Dobrze, że porozmawiałaś na spokojnie z G.
A koleżance Twojej życzę dużo zdrówka i nudnych 9 miesięcy oraz spokojnego rozwiązania.
Ja już po obiadku.
Za to za oknem znów pada śnieg
a rano było tak ślicznie.Teraz naszło mnie na coś słodkiego a w domku nic nie ma
może i dobrze.Ja sobie nie wyobrażam numer 4 u mnie

i chyba bym zbierała zamiast na spirale to na .....

albo od razu psychiatryk
A teraz powoli sie zbieramy do moich rodziców bo moja mam ma ur i przyjezdza moj najstarszy brat a oni jeszcze nie widzieli Samiego więc duża szansa ze moje raczki dzis odpoczna
))))

i chyba bym zbierała zamiast na spirale to na .....

albo od razu psychiatryk
A teraz powoli sie zbieramy do moich rodziców bo moja mam ma ur i przyjezdza moj najstarszy brat a oni jeszcze nie widzieli Samiego więc duża szansa ze moje raczki dzis odpoczna
magdziunia
Październikowa Mama'08
Madziu rozumiem.
ppatqa
Październikowe mamy'08
Anna mój w domu nie rusza smoka, a czasami tak bym chciała zeby cyckał
dorotko oj też miałam nieprzespaną nocke
justynko czekamy
wesolutka tule mocno
Magdasfja twż jestem uziemoona
Witam my po nieprzespanej nocce, malego budził w nocy kaszel, budził się tak co chwilke, po 2 usnął i spał prawie do 7 bidulek. Odzwoniłam lekarzy i udało nam się skoczyć na wizytke, wszystko na lekarzowym, mykam. Mały zmęczony aż przysypia na macie, bidulek kochany.
dorotko oj też miałam nieprzespaną nocke
justynko czekamy
wesolutka tule mocno
Magdasfja twż jestem uziemoona
Witam my po nieprzespanej nocce, malego budził w nocy kaszel, budził się tak co chwilke, po 2 usnął i spał prawie do 7 bidulek. Odzwoniłam lekarzy i udało nam się skoczyć na wizytke, wszystko na lekarzowym, mykam. Mały zmęczony aż przysypia na macie, bidulek kochany.
reklama
Evelajna
Październikowa mama
Evelajna znam kilka imienniczek i nie pociesze cię nie lubią za bardzo spaći usiedzieć w miejscu
No i masz babo placek
Na porodówce jak myśleliśmy nad imieniem minę taką strzeliła (mam w galerii), że stanęło na Pati. W końcu baba z jajami
. A mogła być spokojna i cichutka Milenka
EVELAJNA to lepszych nocek zycze WIESZ JA TEZ NIE KAWOWA JESTEM![]()
No u mnie tylko Inka. Ale na super słodko
Nie dziwota. Nazbierało się w Tobie tych złych emocjiWiecie co jak G mi na nerwy dziala nawet jak jest trzezwy Wkurza mnie to jego wazeliniarstwo Jakos nie umiem byc juz do niego spokojna Dzis bez przyczyny rzucalam pilotami jak G sie do mnei odezwal Czasem czuje sie jak jakis psychol przy nim :-(

Dziendoberek:-)Wpadłam się przywitac i zobaczyc co u was i widze ze wszystko jest wporzadkupostaram sie was nadrobic ale troszke poźniej bo teraz obiadek szykuje potem wpadnie kumpela i tescie
a potem do pracy
wiec nie mam zbyt wiele czasu.Kurde wcalenie nie czuje ze dzis niedziela!
mój M w pracy a jak wroci to zwala sie goscie
nie lubie tego kazda wolna wspolna chwile kiedy chce spedzic z M tescie sie zwalaja
ale sa dobrzy i nie moge byc wredna
tylko szkoda ze sami tego nie rozumieja i nie wpadna na genialny pomysl ze moze chcemy pobyc razem i odpoczac bo malo sie widzimy
![]()
Trzeba by im podpowiedzieć grzecznie, bo Was zamęczą. Skąd ja to znam...

Napisze tylko tyle że życie mi sie zawaliło jestem w cieżkiej sytuacji i musze wszystko zacząć od nowa.Dla Jaguni
Trzymaj się Wesolutka!!!!
u mnie dzis mija rok jak zobaczyłam II krechy. Teraz czekam na @ i ku... nie widze jej mam nadzieje ze nie bedzie powtórki. Bo na prawde kupie sznurek![]()
Nie kupuj sznurka. Myślę, że więcej prania nie przybędzie

Magdziunia, Dorotka ja ostatnio opycham się słodkościami jak głupia: na śniadanie, po obiedzie, na kolację... Gofry to podstawa. A teraz jest na temacie sztrucla serowa. Ale tłumaczę sobie, że więcej energii potrzeba przy tej malocie
Magda, Pati zdrówka dla Waszych chłopaków.
U nas noc JAK ZWYKLE do du... No naprawdę mogłaby się przyssać i sobie tak leżeć do rana. Z przerwą na mlaśnięcie. Muszę, muszę, muszę ją jakoś oduczyć.
Czy Was też się wkółko pytają "jak tam noce? przesypia już?"
Czy może ja mam już hopla na tym punkcie i mnie to tak wkurza
Ach idę zrobić zupkę i zjeść... sztruclę. Co tam...
Podziel się:
:-) Ja myslalam sobie ze jak @ nie dostane to pofrune z 3 pietra
wiec nie mam zbyt wiele czasu.Kurde wcalenie nie czuje ze dzis niedziela!
mój M w pracy a jak wroci to zwala sie goscie