reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hej dziewczynki:-)
Ja od soboty byłam zajęta. Imprezka domowa udała się super, posiedzieliśmy do 1 - jak dla mnie to wystarczająco. W niedziele pojechaliśmy na odbiad do rodziców, a później Focus Park w Zielonej Górze. Mężuś sobie pokupował, oczywiście nie obyło się bez kupienie czegoś dla synusia( spodnie i 2 bluzeczki). Ja sobie nic nie kupiłam:-( I tak weekendzik zleciał. Ja z praniem i prasowaniem też jestem do tyłu, ale to dla tego że czekam cały czas na mebelki dla synka.

Od dzisiaj mam równe 6 tyg. do porodu, chyba że wyjdzie szybciej:rofl2:

Życzę wszystkim udanych dzisiejszych wizyt;-)

witam babeczki ja po odsypianiu pracujacego weekendu.:-)
przy sniadanku ponadrabialam zaleglosci na bb. ostatnio mnie naszllo na turystyczna i w dwa dni pozarlam cala puche.:zawstydzona/y:
mandarynka co do ciuszkow to mi duzo znajomych juz powiedzialo ze szkoda ze nie wiem co bedzie bo nie wiedza jakie ciuszki kupic a z pustymi rekoma nie wyppada, wiec licze na nich:-D

siruna sony ericsson super telefon juz od kilku lat mam i jestem super zadowolona:tak: a muj kochany na gwiazdke dal mi nowy model c905.

manja co do maglownicy to moja babcia ma i zgadzam sie super, a posciel magluje sie jak marzenie

malutka ja tez mam sladowe ilosci bialka w moczu ale muj lekarz powiedzial aby sie nie martwic na zapas bo sa tylko sladowe gdyby bylo tego duzo to wdedy jest powod do zmartwien i ze wiekrzosc z tego wydobywa sie z pochwy tylko czyli z naszych uplawow:-(

witam:-)

ja bylam dzis na badaniach teraz zostalo mi czekac na wyniki, mam nadzieje ze sa dobre. Robie zupke na obiadek, kolega byl na polowaniu i dostane dzika, dawno nie jadlam dziczyzny, ale w sumie to mam ochote na sarnine:-) miesko jak wroci z badan w sanepidzie wyladuje w mojej lodowce.

jestem zla jak osa siostra mojego meza chyba mysli ze ja nianka jestem wczoraj caly dzien jej syn siedzial u nas i teraz tez mi sie tu placze od rana, mial sie bawic z Julka ale on siedzi i sam sie bawi jej zabawkami(ma 10 lat) a jak latam pomiedzy kuchnia a pokojem Julki bo ona niechce sie z niem bawic, i dzwoni do mnie ze po pracy tak kolo 17 ona po niego przyjdzie, w sumie to ja pozwolilam zeby przyszedl do poludnia ale pobawic sie z mala i nie na caly dzien.
Ma ferie wiec musze zaznaczyc zeby juz nieprzychodzil bo caly tydzien bede za nianke robila. W sobote tez byla tu chrzesnica(5lat) mojego meza potem przyszedl jeszcze ten Dawid i siedzieli caly dzien a siostry wybraly sie na kawe no masakra niepozwole sobie na takie traktowanie, tym bardziej ze zle sie czuje i mamy z mezem jakies obowiazki w domu, ale ja jestem zla:wściekła/y:

milego dnia, powodzenia na wizytach:-) jak zrobi sie u mnie troche luzniej to was poczytam narazie pa:happy2:

aniolku to rzeczywiscie cipy jedne wykorzystuja.
ja bym im powiedziala do sluchu tylko ze ja mam niewyparzana gebe a jak ktos ma jakies maniery to juz tego nie zrobi. i mam uwierzyc ze 10latek bedzie sie bawil z 2latka??? wykorzystuje cie, powiedz jej aby spadala na drzewo bo masz duzo pracy przed porodem .

kurcze nie dosyć że własne dziecko masz na głowie, bądź co bądź w 8 miesiącu to obciążenie to jeszcze Ci się w kukułki bawią...
A Ty wypoczywać powinnaś przecież...

reklama
Hej,no nie mogę Was doczytać,dziecko mi po łóżku skacze:baffled:
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.:tak:
Aniołek nie daj się.Tym bardziej,że nic pilnego nie miały,tylko kawę:dry:
Sylvii chyba 8 tyg.,a nie 6 :confused:
Buziaki.

Do góry