reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dowikla to w końcu Ty się tymi zabawkami bawisz czy dziewczynki???? :-D:-D:-D:-D:-D

mój M tez czasami chce kupować zabawki Oliwce pod siebie żeby później miał się czym bawić normalnie jak małe dziecko :-D:-D:-D

Razem sie bawimy:-D:-D:-DTe piosenki sa takie melodyjne ze tak szybciutko wpadaja w ucho ze czasami chodze i je spiewam:tak::tak::tak:A na krzeselku tez juz siedzialam;-)

Tak prawie sie zmiescilam:tak::tak::tak:
Male maja juz umyte zabki,teraz Dominik myje no i niedlugo do spania;-):-)
Kapiecie co dzien swoje dzieci zima:confused:
Ja latem kapie co dzien albo nawet dwa razy dziennie ale zima to tak co dwa trzy dni ale myje ich co dzien

Tak prawie sie zmiescilam:tak::tak::tak:
Male maja juz umyte zabki,teraz Dominik myje no i niedlugo do spania;-):-)
Kapiecie co dzien swoje dzieci zima:confused:
Ja latem kapie co dzien albo nawet dwa razy dziennie ale zima to tak co dwa trzy dni ale myje ich co dzien

Weronika juz tez spi:-)
tzn ja Weronike wsadzam do brodzika,nalewam troche wody,chwile sie pupcie pomoczy i ja myje.i tak codziennie.nie mamy wanny iwec sie nie moczymy

reklama
Do góry