reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Melduję się z rana, czyżbym była pierwsza?:szok:
Miałyśmy dzisiaj ciężką noc z Misią:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, strasznie kasłała, raz suchy kaszel a za chwilę coś sie odrywało, do tego temperatura i teraz kręci jej sie w głowie od tego kasłania, masakra normalnie. Choróbsko sie rozwija na maksa:no::no::no:
Zaraz sobie poczytam nocne rozmowy mamusiek:-D:-D:-D

Anabuba ładną masz łazienkę, taką słoneczną żółciutką, może i mała ale funkcjonalnie urządzona:tak: i to sie liczy. Ja też nie mam kabiny tylko brodzik otoczony ścianami z trzech stron i pewnie trzeba będzie zamontować zasłonkę żeby się nie chlapało, a ogrzewanie podłogowe to super sprawa, zgadzam się z Tobą:tak::tak::tak:
Agnes będzie dobrze, dacie radę z tymi szczepieniami, może nie jest to przyjemne:no: ale potrzebne
Dowikla Twoją łązienkę obejrzę później, trzeba mieć wenę żeby przejrzeć tyle stron:-D ale dobrze, że podałaś nr strony:tak:
malinka widzę, że wyznajesz zasadę, że sex jest dobry na wszystko:-D:-D:-D Ty to masz zdrowie, pozazdrościć kondycji; Twoja Julka jest w wieku mojej Misi i się zdziwiłam, że kupujesz jej butki nr 27:szok: ja wczoraj na allegro kupiłam trampeczki rozmiar 30:szok::szok::szok: moje dziecko ma jakieś duże stopy:baffled::baffled::baffled:

Witam porannie:tak:
a już poczytałam nocne rozmowy. Agnes, dawaj fotkę z nowym kolorem:-)
Agunia-in nie dajcie się choróbsku :sorry2:

Na tapecie bły zabawki, ja ostatnio nic nie kupuję, mam zawalony cały pokój a połowa kupiona na wyrost, a ona i tak tylko puzzle na podłodze układa :confused:

Moja łazienka to tramwaj:no: nawet nie ma miejsca na pralkę. No i przydał by się remont:wściekła/y:

Moja córa właśnie wstała, zaraz będzie o śniadanie wołać, głodomorek :rofl2:

Witam i ja :-)
My już na nogach od 6.00 :tak: tak jak mówiłam budziłam Oliwkę o tak wczesnej porze,oj ciężko było ja obudzić,jak na złość wstać nie chciała :no: aż mi było zal ją ściągać tak wcześnie no ale cóż musiałam.I wcześnie ja położę i będzie wyspana jak pójdziemy na to szczepienie.Także na razie wszystko idzie według planu. :-)

A fotki nie wkleję :-D:-D:-D:-D:-D bo jestem złą,bo nie wyszło tak jak miało wyjść-sama nie wiem jaki mam kolor na głowie cholera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dopiero dzis zauważyłam że kupiłąm złą farbę,bo zawsze uzywam Brilance Luminarc-ta co najpierw rozjasnia ciemne włosy a później farba łąpie i wychodziłą mi zawsze fajna czerwień a teraz kupiłąm zwykłego Brilance i dupa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wyszły mi jakieś ciemne :crazy: nie wiem co mam z tym zrobić, no ale nieuwagę trzeba zapłacić :tak::tak::tak:

malinka i co wymeczyłąs swojego P ???? dał się????? :-D:-D:-D Ty go w końcu zameczysz na smierć :-D:-D:-D:-D

agunia współczuję choroby,biedna Dominisia :tak: niech szybko zdrowieje .A idziesz z nia do lekarza???? lepiej idźcie :tak::tak::tak: buziak dla niej :-)

Ale z Was poranne ptaszynki :-D:-D:-D:-D:-D

jak narazie to sie tylko witam ...
aha dostalam wczoraj meila od z-cy Prezydenta Miasta z odpowiedzia (pamietacie jak mowilam Wam ze bede do niego pisala) :confused:
no i z tego co przeczytalam nie wliczamy sie do tego zeby dostac mieszkanie ani od razu do wprowadzki ani do kapitalnego remontu :dry:

Dzień Dobry!
A ja nadal tęsknię za moim maluszkiem. Ale dziś postanowiłam zrobić dzień przy komputerze. Zrobię trochę nowych gier dla dzieciaków i może jakieś testy napiszę na zapas.
Agunia, strasznie współczuję i tobie i Misi. Mam nadzieję, że choróbsko szybko was opuści.
Mamo Helenki, u nas też cały pokój a nawet całe mieszkanie zawalone! :-D
Agnes, dobrze, że na razie wszystko idzie zgodnie z planem! ;-) A fotkę i tak możesz pokazać, ty ładna kobitka jesteś to chyba aż tak przerażająco nie wyglądasz. ;-)

reklama
Do góry