reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
No i jak zwykle, kiedy siedzę na BB to mi się tyłka nie chce poderwać.Oj wciąga to forum, wciąga!
I ciągle jakieś ciekawe rzeczy tu wynajduję! :-)
IJ WCIAG WCIAGA

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ale teraz juz powaznie dobranoc.miłej nocy
agunia-ln
Fanka BB :)
Melduję się z rana, czyżbym była pierwsza?
Miałyśmy dzisiaj ciężką noc z Misią

, strasznie kasłała, raz suchy kaszel a za chwilę coś sie odrywało, do tego temperatura i teraz kręci jej sie w głowie od tego kasłania, masakra normalnie. Choróbsko sie rozwija na maksa

Zaraz sobie poczytam nocne rozmowy mamusiek

Miałyśmy dzisiaj ciężką noc z Misią

Zaraz sobie poczytam nocne rozmowy mamusiek

agunia-ln
Fanka BB :)
Anabuba ładną masz łazienkę, taką słoneczną żółciutką, może i mała ale funkcjonalnie urządzona
i to sie liczy. Ja też nie mam kabiny tylko brodzik otoczony ścianami z trzech stron i pewnie trzeba będzie zamontować zasłonkę żeby się nie chlapało, a ogrzewanie podłogowe to super sprawa, zgadzam się z Tobą

Agnes będzie dobrze, dacie radę z tymi szczepieniami, może nie jest to przyjemne
ale potrzebne
Dowikla Twoją łązienkę obejrzę później, trzeba mieć wenę żeby przejrzeć tyle stron
ale dobrze, że podałaś nr strony
malinka widzę, że wyznajesz zasadę, że sex jest dobry na wszystko

Ty to masz zdrowie, pozazdrościć kondycji; Twoja Julka jest w wieku mojej Misi i się zdziwiłam, że kupujesz jej butki nr 27
ja wczoraj na allegro kupiłam trampeczki rozmiar 30

moje dziecko ma jakieś duże stopy

Agnes będzie dobrze, dacie radę z tymi szczepieniami, może nie jest to przyjemne

Dowikla Twoją łązienkę obejrzę później, trzeba mieć wenę żeby przejrzeć tyle stron

malinka widzę, że wyznajesz zasadę, że sex jest dobry na wszystko

Mama Helenki
i Aniki :D
Witam porannie
a już poczytałam nocne rozmowy. Agnes, dawaj fotkę z nowym kolorem:-)
Agunia-in nie dajcie się choróbsku
Na tapecie bły zabawki, ja ostatnio nic nie kupuję, mam zawalony cały pokój a połowa kupiona na wyrost, a ona i tak tylko puzzle na podłodze układa
Moja łazienka to tramwaj
nawet nie ma miejsca na pralkę. No i przydał by się remont
Moja córa właśnie wstała, zaraz będzie o śniadanie wołać, głodomorek

a już poczytałam nocne rozmowy. Agnes, dawaj fotkę z nowym kolorem:-)
Agunia-in nie dajcie się choróbsku

Na tapecie bły zabawki, ja ostatnio nic nie kupuję, mam zawalony cały pokój a połowa kupiona na wyrost, a ona i tak tylko puzzle na podłodze układa

Moja łazienka to tramwaj

Moja córa właśnie wstała, zaraz będzie o śniadanie wołać, głodomorek

Witam i ja :-)
My już na nogach od 6.00
tak jak mówiłam budziłam Oliwkę o tak wczesnej porze,oj ciężko było ja obudzić,jak na złość wstać nie chciała
aż mi było zal ją ściągać tak wcześnie no ale cóż musiałam.I wcześnie ja położę i będzie wyspana jak pójdziemy na to szczepienie.Także na razie wszystko idzie według planu. :-)
A fotki nie wkleję

bo jestem złą,bo nie wyszło tak jak miało wyjść-sama nie wiem jaki mam kolor na głowie cholera 

Dopiero dzis zauważyłam że kupiłąm złą farbę,bo zawsze uzywam Brilance Luminarc-ta co najpierw rozjasnia ciemne włosy a później farba łąpie i wychodziłą mi zawsze fajna czerwień a teraz kupiłąm zwykłego Brilance i dupa

wyszły mi jakieś ciemne
nie wiem co mam z tym zrobić, no ale nieuwagę trzeba zapłacić 

malinka i co wymeczyłąs swojego P ???? dał się?????

Ty go w końcu zameczysz na smierć 

agunia współczuję choroby,biedna Dominisia
niech szybko zdrowieje .A idziesz z nia do lekarza???? lepiej idźcie 

buziak dla niej :-)
My już na nogach od 6.00

A fotki nie wkleję

Dopiero dzis zauważyłam że kupiłąm złą farbę,bo zawsze uzywam Brilance Luminarc-ta co najpierw rozjasnia ciemne włosy a później farba łąpie i wychodziłą mi zawsze fajna czerwień a teraz kupiłąm zwykłego Brilance i dupa

malinka i co wymeczyłąs swojego P ???? dał się?????

agunia współczuję choroby,biedna Dominisia

Ale z Was poranne ptaszynki 

jak narazie to sie tylko witam ...
aha dostalam wczoraj meila od z-cy Prezydenta Miasta z odpowiedzia (pamietacie jak mowilam Wam ze bede do niego pisala)
no i z tego co przeczytalam nie wliczamy sie do tego zeby dostac mieszkanie ani od razu do wprowadzki ani do kapitalnego remontu

jak narazie to sie tylko witam ...
aha dostalam wczoraj meila od z-cy Prezydenta Miasta z odpowiedzia (pamietacie jak mowilam Wam ze bede do niego pisala)

no i z tego co przeczytalam nie wliczamy sie do tego zeby dostac mieszkanie ani od razu do wprowadzki ani do kapitalnego remontu

Dzień Dobry!
A ja nadal tęsknię za moim maluszkiem. Ale dziś postanowiłam zrobić dzień przy komputerze. Zrobię trochę nowych gier dla dzieciaków i może jakieś testy napiszę na zapas.
Agunia, strasznie współczuję i tobie i Misi. Mam nadzieję, że choróbsko szybko was opuści.
Mamo Helenki, u nas też cały pokój a nawet całe mieszkanie zawalone!
Agnes, dobrze, że na razie wszystko idzie zgodnie z planem! ;-) A fotkę i tak możesz pokazać, ty ładna kobitka jesteś to chyba aż tak przerażająco nie wyglądasz. ;-)
A ja nadal tęsknię za moim maluszkiem. Ale dziś postanowiłam zrobić dzień przy komputerze. Zrobię trochę nowych gier dla dzieciaków i może jakieś testy napiszę na zapas.
Agunia, strasznie współczuję i tobie i Misi. Mam nadzieję, że choróbsko szybko was opuści.
Mamo Helenki, u nas też cały pokój a nawet całe mieszkanie zawalone!

Agnes, dobrze, że na razie wszystko idzie zgodnie z planem! ;-) A fotkę i tak możesz pokazać, ty ładna kobitka jesteś to chyba aż tak przerażająco nie wyglądasz. ;-)
reklama
Podziel się: