Hej, laski.
Dzięki Niuni za odpowiedź.Endokrynologa oczywiście zaliczyliśmy.Oj szczegółową diagnostykę miał M,włącznie z biopsją dwunastnicy.Wszystkie wyniki zawsze ok.
Trochę mnie uspokoiłaś.Teraz będę robić badanka,to sobie przy okazji strzelę na CMV.Ale wiem,że czasem mimo infekcji wiele bakterii i wirusów tak naprawdę trudno wykryć tymi najprostszymi badaniami.Nawet pcr z płynu rdz.-mózg. często nie wychodzi.Ech,oby się choróbska z dala trzymały.
Zdrówka dla Twojej małej,żeby już na prosta wychodziła.

Frezja,dobrze,że się odezwałaś.Jeszcze trochę trzeba wytrzymać.
Widzę,że do fryców sie wybieracie.Ja marzę.Ale...akurat koniec mojego suwaczka lezeniowego to są moje urodziny.Jak doleżę,to będe już mogła chodzić i w planach jest fryzjer

Malutka,nie wiem czy dłuższe włosy przy maluchu łatwiej.Po ciąży zazwyczaj wypadaja.Mi tak wypadały,że normalnie wszędzie był dywan.Scięłam króciutko.Ja w ogóle lubie króciutkie,im krócej tym lepiej.Teraz sa jak na mnie długaśne.Raz,że leżę,a dwa,że syn prosił,żebym w końcu jak dziewczynka wyglądała

Koga,ten omlet z gruszkami

ja też chcę.
Osa,wszystkiego najlepszego dla Dwulatka.I dla Ciebie,bo to Twoje święto też.

Aniołek,poodpoczywaj i nie czytaj pierdół;-)
Spaczyna,o to duży Twój Maluch.życzę,żeby jednak te bakterie nieaktywne były (może paciorkowce?)
Malutka,powodzenia w poradni.
Ja pierogów nie lubię.Także jak zwykle Wasze zachciewajki mnie nie ruszają

Diabliczka witaj wśród kwietniówek.Cierpliwości w leżeniu,wiem coś o tym,bo gnije w wyrku prawie 4 miechy (od początku listopada)

I u mnie w brzuchu też Ania (chyba).
Margaret,pewnie,że trzymamy kciuki za malutką kwietnióweczkę.A ten zabieg to praktycznie zawsze u wcześniaków.
Uff,dziecko sie grzecznie bawi to Wam poodpisywałam

Miłego dnia.Buziaki.