reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Udało mi się ogarnąć :tak:
A co najważniejsze udało mi się obudzić Helenkę tylko po godzinie spania :tak:

Teraz wcina kruczka z frytkami w ramach postu :rofl2: Dla mojej córki dzień bez mięsa to dzień stracony...:sorry2:

Tak wygląda synek po zjedzeiu kolorowych chrupek

ślicznie wyglada.Na bank chrupki smakowały :-D

Wkuła się dobrze, tylko, przycisnęła wacik zanim wyjęła igłę :baffled:
W jednym ręku mam dwie dziury i nie boli, a w drugim jedną i nie mogę ruszać :wściekła/y:

Moje dziecię usnęło w trakcie jedzenia pomarańczy:

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
słodko wygląda,musiała być bardzo zmęczona jka usnęła przy jedzeniu

Teraz wcina kruczka z frytkami w ramach postu :rofl2: Dla mojej córki dzień bez mięsa to dzień stracony...:sorry2:
Moja nie chce ruszyć frytek,za to wcina pizzę,jak zobaczy że my jemy to nie odejdzie od talerza :-D:-D:-D

No tesciowa juz pojechała do domu.Oliwcia wymeczyła babcię.ppokazała babci że umie pic sama z kubeczka,no niestety raz się nie udało i wszystko wylądowało na bluzce,ale za drugim razem było super.
No to my idziemy sie kapać,Oliwka znowu nie bedzie chciała wyjść z wanny,Ile wasze dzieciaki siedzą w wodzie?????
bo Oliwka to 30-40min tak uwielbia sie pluskać a ile radochy przy tym jest.

AGNES:-)
Widze ze bez problemu zajarzylas jak sie wstawia kilka cytatow:tak:
Ja mialam z tym lekki problem hihihi;-)

Witajcie wieczorowo.

U mnie dzieciaki juz śpią bo stały dziś o 6.45:szok:.
A ja mam teraz relaks... Czekam tylko na mojego M który za kilka godzinek przyjdzie z pracy.

Zaraz zerkam co naskrobałyście:tak:

No to my idziemy sie kapać,Oliwka znowu nie bedzie chciała wyjść z wanny,Ile wasze dzieciaki siedzą w wodzie?????
bo Oliwka to 30-40min tak uwielbia sie pluskać a ile radochy przy tym jest.
Gdybym nie wyciagała moich łobuzów siłą, pewnie spałyby w wannie... A jeszcze jak mają swoje zabawki, no to się dzieje...

reklama
Do góry