reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

ale się cieszę , że udało mi się na 1000 stronce wpisik dać!!!!

No i postów też mamy kochane 10 000!!!!!

Kurcze te faworki to tylko ślinotok u mnie wywołały!!!

Jutro walę po wałek i też chyba będę robić !!! :rofl2::rofl2:

reklama
nio pieknie:-D hi hi tysiac za nami:tak: teraz trzeba pomyslec o kolejnym rekordzie:-D hi hi do kwietnia to pewnie bedzie ze 2 tys;-)
Frezja nio to kawal chlopa ci rosnie:tak: gratuluje:-) nio i uwazaj na siebie, skoro gin ci powiedzial cos o tych 2 tygodniach;-)
nio a mi mezus powiedzial dzisiaj, ze tak cos dziwnie mi sie brzuch obnizyl:dry: ja mam nadzieje, ze to nie to o czym mysle.. ostatnio coraz bardziej mnie pobolewa podbrzusze, cos kluje itd:baffled: do tego wczoraj mi gin powiedzial, ze maly jest ulozony strasznie nisko i lezy sobie w polozeniu podluznym glowkowym.. z tego co moj lekarz mowil 3 tyg temu wtedy tez juz byl nisko i ulozony glowka w dol:tak: nio, a ja wczoraj z ciekawosci weszlam sobie na neta poczytac co to znaczy i tak dalej.. nio i cos tam pisalo, ze dzidzia sie tak uklada najczesciej miesiac przed porodem.. do tego ten tekst mojego mezusia o obnizonym brzuchu i sie wystraszylam troche:baffled: ale nic, zapukalam grzecznie do synusia go poprosilam grzecznie, zeby tak jeszcze ze 2 tyg przynajmniej zechcial pomieszkac w swojej prywatnej garsonierce i jeszcze troszke podrosl:-D hi hi mam nadzieje, ze mnie poslucha:tak:

ale nic, zapukalam grzecznie do synusia go poprosilam grzecznie, zeby tak jeszcze ze 2 tyg przynajmniej zechcial pomieszkac w swojej prywatnej garsonierce i jeszcze troszke podrosl:-D hi hi mam nadzieje, ze mnie poslucha:tak:

no kto by takiej świetnej mamy nie posłuchał!!! a mama ma sie nie denerwować i odpoczywać to i dziecko posłucha mamusi;-)

Frezja 3500 :szok::szok: ale duża dzidzia będzie :-)
Siruna dzięki za faworki :-)
A kto ogląda gotowe na wszystko? co z nimi ? już się skończyły?

A co do planów na przyszłość, to ja po urodzeniu idę na macierzyński, potem urlop zaległy i część bieżącego, no i w okolicach września, października trzeba będzie wrócić do pracy:-:)-(, a dzidzię podrzucać teściowej, która bedzie miała małe przedszkole, bo brat mojego P. ma dwójkę, jedno 3letnie - będzie chodzić do przedszkola, a drugie urodziło się w grudniu 08. No i tez mam nadzieję na krótszy dzień pracy ze względu na karmienie, a swoją drogą to nie chce żeby dziecko cały dzień siedziało z babcią, z moich wstępnych wyliczeń wynika, że będą to 4 h więc do przeżycia.
aha ja też mgr ekonomii :-), po studiach mama chciała żebym poszła na podyplomowe, ale nie miałam zapału, znalazłam pracę. Pracuję jako referent ds. księgowych, teraz awansowałam i jestem starszym :-D referentem. Przed ciążą pracowałam równo rok, a od października jestem na zwolnieniu, no i wiem, że wracać do pracy na szczęście mam po co, tak przynajmniej mówi prezes, więc ok, ale i tak będę czegoś szukać, bo ta praca mnie nie satysfakcjonuje... nieskromnie powiem, że za dobra jestem do niej ;-)

A kto ogląda gotowe na wszystko? co z nimi ? już się skończyły?

Spaczyna ja oglądam :tak: ale ściągam z neta. Teraz leci 5 sezon w Stanach,a w Polsce to nawet nie wiem.Ja sobie oglądam od początku i jestem teraz na końcówce 3 sezonu :happy:

O i w ramach przypomnienia idę sobie herbatkę zrobie i obejrzę jeden odcinek

reklama
Do góry