reklama

Kwiecień 2009

No tak powodzenie będzie potrzebne bo jak będzie tak szalał ze wzrostem to mi nie pozwolę rodziś SN :-( a tym bardziej że po CC jestem. Będę dziś z nim rozmawiała- o ile grzeczny synuś będzie to posłucha mamusi :tak:

reklama
Mam pytanko do kwietnióweczek. Tak się zastanawiam nad zakupem łóżeczka.Kupiłyście już? Nie wiem czy nie za wcześnie jeszcze 2 miesiące ale ja jak coś sobie ubzduram to koniec podzielcie się swoimi refleksjami nad zakupomanią??? np. łóżeczek,wóżków itp.

ja łóżeczko już mam złożone :-) a za wózkiem jedziemy jutro, ja wolę nie zwlekać, zwłaszcza że od marca ponoć wszystko w PL dla dzieci idzie w górę o vat

To prawie jak Nowy Rok :-D wszystkiego dobrego dziewczynki życzę z tej okazji "1000" szybkich i bezbolesnych porodów oraz zdrowiuśkich dzieciaczków- wszystkim życzę.

Ale bym zjadła takiego faworka :tak:
Myślałam, że dzisiaj odpocznę a tu psikus... Przyszło nam dużo za wcześnie łóżko do sypialni i materac do łóżka i trzeba jak najszybciej skończyć ten pokój w którym ma być sypialnia :szok: chociaż z drugiej strony to się cieszę bo to jakaś mobilizacja ;-)

Witam nowe kwietnióweczki:-)
Ja wózeczek też mam już złożony i się wietrzy, bo śmierdzi nowością. Na mebelki dalej czekam i pewnie też będą śmierdziały:baffled:
Frezja niezły klocuszek z Twojego synusia:-), ja mam wizytę 10.03 i też pewnie będzie już sporo ważył.
Co do tematu pracy to ja zamierzam z rok posiedzieć z małym. Do pomocy po porodzie mogę spokojnie liczyć na teściową, ale będę starała się sama zająć, tym bardziej, że K ma na mnie 2 tyg wolnego. I mam nadzieję, że poradzimy sobie sami. No chyba, że będę miała cc to wtedy może się okazać, że nie dam sobie rady i wtedy może na 2 tyg przyjedzie teściowa.

A ja mam 30 lat. O dziecku myślałam już dawno i tak naprawdę nie studia (jedne, drugie i trzecie:):):) i praca zaważyły na tym, że maluch pojawia się dopiero teraz. Decydujący był fakt, że dopiero 3 lata temu spotkałam swojego męża:) Od razu wiedziałam, że jeśli dziecko to tylko z nim. Nad maluchem trzeba było jednak trochę popracować...Zajęło nam to ponad pół roku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry