katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Aaaaa co ty tak przytakujesz i mówisz "racja" jak Katarzynka pisze, że lekarka kazała jej przyjść w cytuję "7 MIESIĄCU" ????????
Chyba w 7 TYGODNIU HIHI
no 7 tygodniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaa co ty tak przytakujesz i mówisz "racja" jak Katarzynka pisze, że lekarka kazała jej przyjść w cytuję "7 MIESIĄCU" ????????
Chyba w 7 TYGODNIU HIHI
no 7 tygodniu
Witam czwartkowo wszystkie dziewczeta ;-)
Udalo sie jakos zalagodzic sytuacje z samcem? W koncu juz niedlugo musisz go zaciagnac do lozka...
Katarzynko Ty nasze słoneczko jak sie czujesz, jak malenstwo?
Dopadły Was juz jakies objawy, czy dalej czujesz sie jak ryba w wodzie?:-)
Ja nie moge zcierpiec jak sie pytaja "A co u was nie ma jeszcze dzidzi, no wiecie czas ucieka..." a nie pomysla nawet ze moze ktos ma male problemy a moze, tak jak w naszej sytuacjii, stracilo sie ciaze i po prostu nie mozna.![]()
Jedne co pozytywne to ten andronog powiedzial ze są spore szanse dla nas na zapłodnienie naturalne...
kurde tylko czemu mam dzis takie odczucie ze stracilam nie ptrzebnie kase na tego lekarza...
Jak Ty mnie Kropczko zawsze podnosisz na duchu DZIEKUJE CI BARDZO BARDZO BARDZO !!!!
Nie wiem co sie ze mna dzieje ostatnio, fiksujena punkcie dziecka.
Och Kropeczko niech ta wiosna przychodzi , twoje kolanko odzyskuje dawna sprawnosc i poprostu Z.A.C.Z.Y.N.A.J.M.Y S.T.A.R.A.N.K.A.
Co do twoich badanek to serdecznie wspólczuje, chyba majĄ tam delikatny bałagan.
A długo bedziesz musiała czekac na wyniki, a kiedy umówiłas sie na wizyte do lekarza, czy mozeszz przyjśc w kazdej chwili.
Ale juz lepiej sie czujesz? Chodzenie sprawia duze trudnosci?
Olesia kochanie-byla owulka wiec szanse spore- trzymam za was mocno kciukasy!!!
A z tym masz racje, wkurzajace sa takie teksty od ludzi , znajomych czy rodziny...nawet szkoda takim cokolwiek tlumaczyc, oni mysla ze my nie wiemy ze czas ucieka i bimbamy sobie...a tu niestety ...no ale mam nadzieje, ze niedlugo im wszystim galy wyjdajak zaparadujesz pienym brzuszkiem!!! tego ci zycze!![]()
Hej Madziu:-) - oprócz bolących piersi nie mam żadnych objawów!ale to dopiero końcówka 5 tygodnia więc niedługo się pewnie zacznie dziać - mdłości, wymioty itd...
A jak Twoje samopoczucie? Juz niedługo WIOSNA i zaszalejecie z mężusiem:-)
To jest NIESPRAWIEDLIWE dlaczego my nie mozemy cieszyc sie maleństwami, kurcze, własnie weszłam na NK a tam dwoje z moich znajomych wstawiło zdjęcia swoich maleńkich dzieciątek..................
Ja chcę dziecko![]()