Siema, ja tu tylko na chwileczke dzisiaj.
Sorry ale strasznie mnie denerwuja takie rady.... Myslisz, ze laski ktore tu pisza nie probowaly juz wszystkiego??? To ja Ci powiem, ze probowaly! Ja starajac sie 6 lat, dlugo sie "cieszylam" sexem bez myslenia a dziecku. W penym momencie zaczynasz sie zastanawiac, co jest nie tak i probujesz kazdego sposobu na zafasolkowanie. To ze Tobie sie udalo po 3 miesiacach, nie robi z Ciebie experta. Kazda z nas jest inna i nie ukazdej problemem jest blokada psychiczna. Niekotre z nas maja problemy hormonalne lub inne przypadlosci, ktore najnormalniej w swiecie trzeba leczyc i dobra zabawa NICZEGO nie zmieni..
Przepraszam za moj dzisiejszy nastroj ale rozmawialam dzis z kolezanka, ktora do mnie mowi : Wiesz, juz dawno mialam Ci to powiedziec... Uwazam, ze walczysz z wiatrakami zamiast pogodzic sie ze swiadomoscia tego, ze niektorym kobietom nie jest dane byc matkami. NIE KAZDA KOBIETA RODZI SIE DOBRA MATKA!!!
Ja pier...le, niech mi ktos wyskoczy jeszcze raz z takim textem, to mu wybije zeby i wsadze w du..pe, zeby juz do konca zycia przy kazdej wizycie w kiblu przypominali sobie o swojej glupocie. Mam juz ku..wa dosc takich " madrosci" i glupich rad. Najedzony, nigdy nie zrozumie glodnego i tyle!!!
Hanka, co sie dzieje z tym Twoim Demonem??? Powiedz (napisz) mu, zeby i on mnie dzis nie denerwowal bo przeciez ja za chwile wybuchne..