reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikła szkoda że ci nie działa laptop dobrze że masz od kogo porzyczyć.
Joanna wysłałam ci zaposzenie na NK.
a ja już wykąpana dzieciaczki juz spią i nareszcie wolne:-):-):-Da propo ta maść smierdzi cebulą brrrrrrrrrr:szok::baffled::confused:

reklama
DAJ BOŻE NIECH POMOŻE BO ROZSTĘPY SĄ OKROPNE NO I TY MASZ TO SZCZĘŚCIE ŻE TWÓJ MĄZ AKURAT POZA DOMEM:rofl2:
ALE TU U NAS DZISIAJ PUSTKI WIADOMO WEEKEND:blink:

Dziś w gazecie bodajże Wyborczej przeczytałam coś strasznego.Do tej pory nie mogę w to uwierzyć.to stało się gdzieś na wsi.Kobieta wzięła ze sobą brudne wiadro,wyszła na dwór,urodziła synka.zadżgała go kilkunastoma ciosami nożem-ciało było doszczętnie zmaskrowane.wzięła wrzuciła dziecko do tego wiadra przeszła gdzieś na drugą stronę i wyrzuciła pod drzewo jak smieci.rzuciły się na to ciało dziecka wiejskie wygłodniałe psy.I zaczęły jeść.......
To się w pale nie mieści ,ja bym jej tak dupsko odkrajała kawałek po kawałku na żywca i tym psom !!!:crazy:Niektórzy nie powinni mieć dzieci,jeżeli lepiej dla nich zabić maluszka niż oddać komuś kto pokocha...takie

Widzialyscie ta reklame pepsi max:confused:
A widziałyście szymka majewskiego ze super rądzinką co śpiewa ...:a jeśli nie? i odpowiedz słodkiej blądyneczki ???Mój syn od razu podłapał!!:-):-)
no i po co było się tak meczyć????:-D:-D:-D:-D:-D
A moja znajoma podobna kładła się na solarce odwrotnie tzn tam gdzie ma być buzia kładła nogi wiem to z drugiej ręki (bo ,ąz się wierzyć nie chce)ale efekty:rofl2: widziałam!!!

Byłam teraz na stronie AVON i widziałam krem na roztępy za 63 zł ciekawe czy by pomugł na moje:-D:-D:szok:
wiesz ,rozstępów nigdy całkiem się nie pozbędziesz ,ale jak zadbasz ,będą blade i cienkie ,a skóra jędrna!!!
A jak sie ma cienkie biale kreseczki to chyba zejda co:confused::-D:-D
nie zejdą całkiem nigdy!!!to fakty niestety:rofl2:

MOJE STARSZE DZIECI U TATY NA WEEKENDZIE A MY ZARAZ ANTOSI WYKAPIEMY NAKARMIMY I JEGO MYK DO ŁÓŻECZKA A MY TO SAMO DO ŁÓŻKA FILMIK SOBIE WŁĄCZYMY I SAMI SIĘ KURUJEMY:tak::tak::tak: RANO CZUŁAM SIĘ FATALNIE W DZIEŃ POTEM BYŁO ZNOŚNIE ALE TERAZ ZNÓW MNIE ZACZYNA BOLEĆ GARDŁO I POT MNIE ZALEWA:no::no:

Cześc ciotki-plotki:-D:-D:-D
Chciałam coś napisać ale właśnie słyszę, że m wraca, już przekręca zamek w drzwiach, zaraz zacznie gadać, że ja znów przy kompie:-p:-p:-p więc muszę uciekać:baffled::baffled:
Miłego weekendu, ach Ci faceci:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA GABI

ja czekam na wiosnę i wyprawy całą naszą piateczką na basen :tak::tak::tak::tak::tak: tylko do tego czasuto muszę się odchudzić bo mi strój na tyłku pęknie i będzie obciach:szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::szok::szok:
nie obciach ,tylko ubaw po pachy!!!!:-);-):-);-)

dziewczyny jesteście zdrowo zakręcone i zboczone, siedzę czytam i wymiękam, te wasze teksty, boki zrywać normalnie:-D:-D:-D:-D
wystarczyło że was ani razu nie nawiedziłam wieczorem i proszę ...takie smakowite tematy....

a tak do tej kobietki co ja pies bral to chyba musiala byc strasznie brzydka ze musiala uwiesc psa:laugh2:
to się w pale nie mieści ohyda i ble żygać się chce ,szkoda biednych zwierząt ,bo im się we łbach przewraca
OHYDA !!!!!!! :no::no::no::no::no::no::no: obrzydliwe.tfu -plugastwo!!!

Pare lat temu nie pamiętam w jakiej to było miejscowości młoda dziewczyna też bzykałą się ze swoim psem wilczurem,i pewnego razu sie zakleszczyli :-D:-D:-D:-D:-D musiał wzywac karetkę.Matka jak zobaczyła że karetka stoi koło domu jej córki,pobiegłą ,córke wynoszą na noszach,ona patrzy córka lezy a na niej pies :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale wstyd a na pogotowiu jaki ubaw mieli :tak:

Później sie obydwie wyprowadziły ,w sumie sie nie dziwię
Nie miały wyjścia....co się musi dziać w głowie takiej dziewuchy...???
Lepiej wibrator by sobie kupila a nie psa meczyc:baffled:
wiesz,każda normalna to by wolała...!!!!

reklama
joanna ja też poproszę namiary na nk :tak::tak::tak::tak::tak:

wiktoria
skoro to maś cebulowa to czym ma pachnieć fiołkami????? :-D:-D:-D:-D

malinka 1
kurujcie się i wracajcie szybko do zdrowia.Współczuję bo też nie lubię chorować.raczej nikt nie lubi.

Oliwka juz w łóżeczku,próbuje usnąć,na razie spokojnie bez awantur :-) dobry znak.
A ja oglądam sobie" Uciekająca panna młoda" a M w pracy niestety.jeszcze 1.5 godzinki i będzie w domu.

Do góry