reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
jeszcze nie spia?
ja jutro ide do tesciowej na obiad
ja jutro ide do tesciowej na obiad

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
hmmm i ewiem co robi,ale pewnie cos dobrego bo P lubi jesc:-)mam nadzieje ze zrobi jakies ciasto bo robi pyszne a ja lubie ciasta

Moja tesciowa gotuje tak sobie
Ale babcia M to robi poprostu rarytasy;-):-)Uwielbiam Jej kuchnie ,wszystko jest wysmienite-zupy,dania mniam
Takie prawdziwe babcine obiadki

Kurde ten laptop tesciowej to cos omulnie mi chodzi brrr
Ale babcia M to robi poprostu rarytasy;-):-)Uwielbiam Jej kuchnie ,wszystko jest wysmienite-zupy,dania mniamTakie prawdziwe babcine obiadki

Kurde ten laptop tesciowej to cos omulnie mi chodzi brrr
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
to sie ciesz że Ci tesciowa laptopoa uzyczyła:-)
ale sie tu pusytki zrobiły!!!!!!!1pewnie wszytskie spia albo odpoczywaja

ale sie tu pusytki zrobiły!!!!!!!1pewnie wszytskie spia albo odpoczywaja

Ciesze sie ciesze

Ale nie wiem czy mi tak stale bedzie pozyczac jak mojego dam do gwarancji
Mysle zeby najpierw sprobowac zawolac jakiegos fachowca ,ktory zobaczy dlaczego mi sie nie wlacza i co oznaczaja te wszystkie napisy

A dziewczyny to pewnie ze swoimi facetami siedza,wkoncu jest weekend
:-)

Ale nie wiem czy mi tak stale bedzie pozyczac jak mojego dam do gwarancji
Mysle zeby najpierw sprobowac zawolac jakiegos fachowca ,ktory zobaczy dlaczego mi sie nie wlacza i co oznaczaja te wszystkie napisy

A dziewczyny to pewnie ze swoimi facetami siedza,wkoncu jest weekend
:-)Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Ciesze sie cieszeAle nie wiem czy mi tak stale bedzie pozyczac jak mojego dam do gwarancji
A dziewczyny to pewnie ze swoimi facetami siedza,wkoncu jest weekend:-)
a co ci sie stalo z laptopem?
luna665
Mama grudniowa 2007
Hej dziewczęta.
No w końcu udało mi się doczytać, choć nie naprodukowałyście zbyt dużo. Ale w cale sięnie dziwie, w taka pogodę grzech przed kompem siedzieć. My tez skożystałyśy. Najpierw do teściówki bąbla podrzucić, później do fryzjera-nie jest źle, ale jak na moje troszku za krótko, za 2 tyg jak odrosną będą oki. Później spacer po solankach-mała zasnęła jak zabita. Dopiero w domu się obudziła jak telewizor podgłosiłam, bo spała by jeszcze z dobra h.
Głowa mnie boli, że mrugać nie mogę, aż monitor "ściszyłam" ile się dało, żeby tak po gałach nie dawał.
No i bąbelina pierwszy raz pastą dziś zębolki umyła. Ale jej smakowało. Tata do wtóru swoje szczotkował i radocha jak się patrzy.Pastę oczywiście zjadła, ale dobrze, że chociaż smakuje.
No w końcu udało mi się doczytać, choć nie naprodukowałyście zbyt dużo. Ale w cale sięnie dziwie, w taka pogodę grzech przed kompem siedzieć. My tez skożystałyśy. Najpierw do teściówki bąbla podrzucić, później do fryzjera-nie jest źle, ale jak na moje troszku za krótko, za 2 tyg jak odrosną będą oki. Później spacer po solankach-mała zasnęła jak zabita. Dopiero w domu się obudziła jak telewizor podgłosiłam, bo spała by jeszcze z dobra h.
Głowa mnie boli, że mrugać nie mogę, aż monitor "ściszyłam" ile się dało, żeby tak po gałach nie dawał.
No i bąbelina pierwszy raz pastą dziś zębolki umyła. Ale jej smakowało. Tata do wtóru swoje szczotkował i radocha jak się patrzy.Pastę oczywiście zjadła, ale dobrze, że chociaż smakuje.
reklama
Nie wiema co ci sie stalo z laptopem?
Rano go wlaczylam i probowalam pisac posty na BB,ale mi wychodzilo wogole z internetu
Pozniej probowalam go wlaczyc i juz nie szlo.Pojawialy sie napisy ze system sam probuje rozwiazac problem i naprawic cos tam z dyskiem ale jakos nie naprawil

M mowi ze cos sie skasowalo i ze specjalista naprawi to niby od razu
Podziel się: