reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ale jestem zadowolona,Oliwka juz spi , a cieszę się z tego że usnęłą dziś bez żadnego problemu ,nawet nie wołałą smoczka.usnęła bez spiewania bez głaskania zupełnie sama.Super wcale nie było tak zle jak myslałam ,dziś 3 dzień bez smoczka i takie efekty.A jak ja dziąsła swedzą bo wychodza jej znowu zęby to na podusi lezy gryzak to jak ma ochotę to sobie go bierze i gryzie a pózniej odkłąda na miejsce.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

jestem zniej dumna ze tak szybko sobie z tym poradziła.

Witam weekendowo!
Musiałam do was zajrzeć, to było silniejsze ode mnie :-D:-D:-D:-D
Jesteśmy u teściów i nie mam czasu, żeby czytać, bo znów jest za dużo :szok:, więc te zaległości nadrobię później, ale muszę się wam pochwalić!
Piotruś załatwia się do nocniczka! :szok::rofl2:
Normalnie szok szok szok! Babcia go nauczyła! Wprawdzie jeszcze nie woła, ale jak się go posadzi to zawsze coś tam wyprodukuje ;-):-)
Agnes, Oliwka jest mega dzielną dziewczynką! :tak:
Jutro będziemy w Łodzi pewnie dopiero wieczorem, ale postaram się zajrzeć!
Życzę wszystkim udanej niedzieli! :tak::-)

Witajcie
nadrobiłam zaległosci.normalnie płakałam ze smiechu!!!!!1111:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale wiedziałam ze jak mnie nie bedzie to bedzie wesoło:zawstydzona/y:
wczoraj wieczorem P doapdał do kompa,dzis w dzien miałam troche roboty,potem byłam u mamy.Paulina została na noc u dziadków, P w pracy,Weronika spi od jakiejs poł godziny:-)

no tak,jak ja w końcu doczytałam wszytsko i sie odezwałam to żadnej nie ma:zawstydzona/y:
Joanna wszytskiego naj dla Gabi.
myszunia to gratulacje.ja sie zapotarzyłam w pieluchomajtki-takie pampersy jak majtki.a ze i tak wyaszdałamWeronike na nocnik to robie to dalej,tyle ze nie zakładam tetry ale te pieluchomajtki.:-)całkiem fajne

reklama
Do góry