reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Posty przeczytane

Ja Laurze zaczelam myc zeby jak dostala pierwszego a wiec jak miala skonczone 8mc:tak:
Dzis wzielysmy wspolna kapiel z pianka i Laura zaczela polykac pianke wiec uczylam ja pluc :-D sloabo jej to szlo:baffled:

Brawo dla Piotrusia!!!
A od kiedy sadzalyscie swoje szkraby na nocnik?Bo ja od 9mc
Pytam bo moja kolzezanka zaczela sadzac mala jak miala 19mc i ta sie panicznie boi nocnika nie chce jej siadac.W ciuchach owszem ale nie na gola dupke:baffled:

dzieki:-) wiesz jak sie ma jednych sasiadów(narazie) to trzeba byc w zgodzie bo kto mi cukru pozyczy jak zabraknie?a do kogo na winko?jak sie mieszka na takim zad.... jak ja to trzeba:-D
zostań moją sąsiadką:-D:-D:-D bo ci moi sąsiedzi to szkoda gadać, z jednej strony teściowa:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a z drugiej szwagier i szwagierka, z którą nijak nie mogę się dogadać:crazy:

Dziewczyny muszę sie położyć, bo umieram
Jutro wieczorkiem Was poczytam. Chociaz znając siebie zajrzę z rana=ciekawość!!!
Słodkości wieczornych Wam życzę

reklama
Posty przeczytane

Ja Laurze zaczelam myc zeby jak dostala pierwszego a wiec jak miala skonczone 8mc:tak:
Dzis wzielysmy wspolna kapiel z pianka i Laura zaczela polykac pianke wiec uczylam ja pluc :-D sloabo jej to szlo:baffled:

Brawo dla Piotrusia!!!
A od kiedy sadzalyscie swoje szkraby na nocnik?Bo ja od 9mc
Pytam bo moja kolzezanka zaczela sadzac mala jak miala 19mc i ta sie panicznie boi nocnika nie chce jej siadac.W ciuchach owszem ale nie na gola dupke:baffled:
ja tez jak dziewczyny mialy po 9miesiecy zeby sie własnie nie bały nocnika no i zawsze jakas oszczednosc na pampersach:-)mam nadzieje ze jak sie zrobi cieplo to oddzwyczaje weronike od pieluch:-)

zostań moją sąsiadką:-D:-D:-D bo ci moi sąsiedzi to szkoda gadać, z jednej strony teściowa:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a z drugiej szwagier i szwagierka, z którą nijak nie mogę się dogadać:crazy:
to sie bylo budowac kolo mnie:-)z rodzina to sie dobrze wychodzi na zdjeciu ale na srodku zeby sie wyciac nie dało:-):-):rofl2:

Do góry