reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

reklama
Asia zazdroszcze troszke zakupow ja dluuuugo jeszcze nic nie kupie, a juz mi sie marzy wypad na jakas porzadna wyprzedaz:tak::-D
Dobranoc kobitki

Mi też żal zakupów, ale nie chciałam jeszcze kupować, bo jak się w końcu za siebie wezmę, to wtedy zmienię garderobę. Już mi wstyd w kółko w trzech swetrach.

Lilunia u mojego Bartka też się zmienia. Szybko się najada, jak na moje za szybko, przerwy robi czasem 2 a czasem 4 godzinne. Też czekam na jakieś unormowanie, bo boję się, że w nocy znowu zacznie się budzić, a już tak ładnie śpi.

Buźka dla Oliwii!!!

My po małym spacerku. Teraz chwila relaksu. Obiadek na piecu.
Przygotowuję się psychicznie na wieczorne ćwiczenia, ale co tam jak się nie kopnę, to się nie ruszę.
Miłego dnia!!!

KASIU ja tez od dzis zaczynam cwiczenia :tak:
MALENA i MAJECZKA ja ostatnio na zdjeciowym rezerwowalam Rubenka dla Oliwci :-D
LILUNIA milych odwiedzin

My bylismy w szpitalu z Niunia i osluchowo jest czysta Oskrzela i pluca sa czyste Zagrozenia zycia nie ma Mam sie zglosic do swojego pediatry TAK POWIEDZIALA MI BARDZO SYMPATYCZNA :crazy:PANI DR:confused2:
Slyszala jak onna oddycha i nic na to nie powiedziala Ja sie pytalam ale nie umialam z niej niczego wyciagnac :wściekła/y:No nic jutro lece z nia do naszej doktorki

Wiecie co wczoraj jak bylam u znajomych to doszlam do wniosku ze mam strasznie wielki brzuch Ja ogolnie jestem szczupla ale serio brzuch mam na 4/5 miesiac ciazy :zawstydzona/y:
Serio i kazdy mi to mowi :baffled:Dzis bylam u przyjaciolki i jak ostatnio sie u niej wazylam miesiac temu wazylam 62 kg a dzis 62,7:szok::-:)-(Jejku ja zamiast tracic to tyje :wściekła/y:

Ale od dzis biore sie za siebie Od dzis serio zaczynam cwiczenia Ograniczam slodycze Ale od razu sie ich nie pozbawiam calkowicie bo znam siebie i ja musze je stopniowo ograniczac Kupilam sobie chleb dietetyczny Dzis ani jednego slodycza nie zjem I chce zaczac inaczej jesc Ja wiem ze super diety nie zastosuje bo nie dam rady Chce wiecej warzyw i owocow MOZE KASZE I RYZ one chyba nie sa strasznie tluczace ???????? chyba ze sie nie znam :rofl2:

MADZIU ty ostatnio mialas taki zapal i co udaje sie ???
Mnie od wczoraj tak ruszylo i zaczynam sie za siebie brac:tak:

ZA ZYCZONKA DZIEKUJE W IMIENIU OLIWKI :-D

KAKA A JAK TAM SLODYCZE ????

Ostatnia edycja:
Witam
W pojechal wiec jestem juz
ja wczoraj w sumie nic nie kupilam oprocz plyty Cejrowskiego o Afryce, bo nic mi sie nie podobalo i wole chyba allegro...maly chyba juz ok.nocke mielismy troszke dziwna:baffled:zasnal kolo 20 i od 22 budzil sie co chwile placzem wiec gosmoczkiem zatykalam....i tak do 6 az w koncu W przyjechal i maly wstal....wiec nie bardzo sie wyspalam...nie wiem o co chodzilo:-(moze za duzo wrazen wczoraj i dlatego
wogole to jestem wsciekla na ta moja pediatre:wściekła/y:dzwonilam do niej w piatek ze maly wyglada jeszcze gorzej, ze non stop placze, wygina sie strasznie, baki puszcza jeden za drugim, wymiotuje tym mlekiem.a ona ze nie bedziemy przeciez znowu mleka zmieniac!!!jutro do niej ide i chyba awanture zrobie bo juz nie wyrabiam:-(on ciagle placze.prawie nie spi w dzien.nie chce tego g... pic i placze pzy jedzeniu i to z wielka lacha zje 80-100 ml:baffled:a wczesniej wiadomo jak...powiedziala ze mam mu juz kaszek i kleiku nie dawac no wiec nie dawalam ale budzil sie w nocy glodny i stwierdzilam ze pierdziele bo te plamy mial juz przed tym jak mu kaszki i kleik dawalam wiec na bank nie to.on chetnie teraz je to swinstwo jak mu kaszki dosypie albo kleiku.juz nie wiem co mam robic bo widac golym okiem ze maly cierpi, ze cos go boli....nie chce robic na odwrotnie niz ona mowi bo najchetniej to bym mu spowrotem dala ten nan bo po nim nie byylo az tak zle z ta skora jak jest teraz.no i nie meczyl sie tak i spal.a teraz koniec swiata:baffled:co tu robic?pomozcie bo pomyslow i odwagi brakuje:zawstydzona/y:

Dorotko nie martw się na zapas- pójdziecie jutro do lekarki, to jeszcze raz zbada. Ale myślę, że wszystko będzie ok. A już wkrótce wiosna i wsiądziecie na spacerówkę na dobreJ No i grateczki za 4 miechy!!
Magdziunia, łech, sobotnie poranne atrakcje.
A ta maść to Cicatridina krem (sorki, że tutaj) świetny na leczenie różnych ran i chirurgicznych blizn. W Rzeszowie za 35pln.
Ilunia ale macie znajomych. Niech ich gęś kopnie.
Tuśki też nie mogę uśpić w łóżeczku i z czystego lenistwa kładziemy ją z nami. Wiem, że sobie bicz kręcę na siebie. Dziś piorę kołderki to może się zmobilizujemy;)
Majeczka też tak patrzę, że dziewczyny o porządkach piszą, aż mi się głupio zrobiło i dziś ja kąty omiatam, piorę itp. Niedzielnie porządki , bo do rana gościa mieliśmy.
Agamir-grateczki dla Antosia. A prezenty miłe? Pewnie taak...:tak: No i może wstaw sobie suwaczka, co?
Magda, piszesz, że będziesz mieć oko na nich... A wiesz, że pod latarnią najciemniej? Hihi:-D

Tak sobie siedzę z Tuśką na kolanach, czytam a ona się strasznie cieszy jak ogląda zdjęcia dzieciaczków – najbardziej do Oliwki i Izuni, bo zdjęcia dużeJ

Mamom odchdzającym się -kops! Mobilizujący kopniak.
...Po mamie wyszłam z Hanią na spacer. m Miał odkuzyć, wywierzyć i chałupkę ogarnac. Skonczyło sie na wietrzeniu. Teraz Hanka marudna a ja mam wszystko w d...

Porządki w wersji męskiej, heh:)

Witam
W pojechal wiec jestem juz
ja wczoraj w sumie nic nie kupilam oprocz plyty Cejrowskiego o Afryce, bo nic mi sie nie podobalo i wole chyba allegro...maly chyba juz ok.nocke mielismy troszke dziwna:baffled:zasnal kolo 20 i od 22 budzil sie co chwile placzem wiec gosmoczkiem zatykalam....i tak do 6 az w koncu W przyjechal i maly wstal....wiec nie bardzo sie wyspalam...nie wiem o co chodzilo:-(moze za duzo wrazen wczoraj i dlatego
wogole to jestem wsciekla na ta moja pediatre:wściekła/y:dzwonilam do niej w piatek ze maly wyglada jeszcze gorzej, ze non stop placze, wygina sie strasznie, baki puszcza jeden za drugim, wymiotuje tym mlekiem.a ona ze nie bedziemy przeciez znowu mleka zmieniac!!!jutro do niej ide i chyba awanture zrobie bo juz nie wyrabiam:-(on ciagle placze.prawie nie spi w dzien.nie chce tego g... pic i placze pzy jedzeniu i to z wielka lacha zje 80-100 ml:baffled:a wczesniej wiadomo jak...powiedziala ze mam mu juz kaszek i kleiku nie dawac no wiec nie dawalam ale budzil sie w nocy glodny i stwierdzilam ze pierdziele bo te plamy mial juz przed tym jak mu kaszki i kleik dawalam wiec na bank nie to.on chetnie teraz je to swinstwo jak mu kaszki dosypie albo kleiku.juz nie wiem co mam robic bo widac golym okiem ze maly cierpi, ze cos go boli....nie chce robic na odwrotnie niz ona mowi bo najchetniej to bym mu spowrotem dala ten nan bo po nim nie byylo az tak zle z ta skora jak jest teraz.no i nie meczyl sie tak i spal.a teraz koniec swiata:baffled:co tu robic?pomozcie bo pomyslow i odwagi brakuje:zawstydzona/y:

Asia może daj to stare mleczko dopóki nie pójdziesz do lekarza.
po co się ma męczyć jeszcze dobę...:-(
jeju jak mi go szkoda....

I oliwci tez....

My po spacerze, dziś obiadu niet, bo jak dwie teściowe i żądna nie zaprasza, to trudno ;-)

Witam i ja.

U mnie ze słodyczami jak zwykle. Ale zawsze znajdzie sie okazja: imieniny M, dzien kobiet itp...ehhh Ale i ja zabieram sie za siebie - pd dłuzszego czasu ehehehe

Dzis mój ostatni dzien macierzynskiego - szok:szok:

Ja zagladam czasem z Hanią do niewielkiemo markeciku. W godzinach popołudniowych mało ludzi wiec mam nadzieje, ze te nasze wypady jej nie zaszkodzą.

Hanka ostatnio zaczeła mówić: tata , Agata i dziadzia...a gdzie mama i baba?? M dumny jak paw:-D

Blond. Ciężko coś doradzić. Moze spróbuj kleik kukurydziany? Jest bezglutenowy. Czasem ponoć dzieci źle reaguja na ryż...cieżko coś poradzic. Rafałek pewnie płacze bo głodny.

ASIU idz do niej powiec ze chcesz Nutramigen a jak nie to zmien lekarza Jaka glupia ta babka :-(
EVELAJNA TUSKA chyba widzi w oliwci i izuni kolezanki :-)
Dzieki za kopa Przyda sie :-)

reklama
Asiu a może zmień pediatrę? Beznadzieja. Skoro jeszcze gorzej, to chyba trzeba mleko zmienić, a nie wmuszać na siłę. Co za baba:wściekła/y: Jak Kaka pisze, Rafałek może być głodny stąd te płacze. No i z tym ryżem też czytałam, że niektóre dzieci na tolerują. Najlepiej to chyba zaufać własnej intuicji. Szkoda Rafałka...

Kaka, ale Ci się córa rozgadała, wow:-)
Czyżbyś jutro szła do pracy? :baffled:

Do góry